ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2020 | 10:12

Σχέση εξαρτησης

Είμαι σε μια σχέση σχεδόν 5 χρόνια. Δεν νιώθω ερωτευμένη. Είναι μια σχέση χλιαρή αλλά είναι πολύ καλό παιδί και τον αγαπάω σαν άνθρωπο. Δεν με ελκύει καθόλου ερωτικά. Είμαι 24 χρονών. Νιώθω ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα ήθελα να παντρευτώ. Νιώθω άσχημα να του πω να χωρίσουμε γιατί φοβάμαι μην τον πληγωσω. Δεν έχει και οικογένεια. Η μητέρα του δεν ζει και ο πατέρας του τον εγκατέλειψε και ξαναπαντρευτηκε. Φίλους δεν έχει πολλούς. Πώς να του μιλήσω χωρις να τον πληγωσω πολύ? Σκέφτομαι μήπως πρέπει να συμβυλευτω ψυχολόγο.
12
 
 
 
 
σχόλια
Φτάσαμε, έπρεπε τώρα να βρω το κουράγιο να φύγω, χωρίς να πω τίποτα. Δεν είχε νόημα άλλωστε. Ήμουν αποφασισμένη να μην τον ξαναδώ.Σ’ Αγαπώ…είπε την στιγμή που άνοιξα την πόρτα για να φύγω, δεν τον κοίταξα καν. Ξαφνιάστηκα, κι εγώ…είπα ενώ η πόρτα έκλεινε πίσω μου, μ ένα τεράστιο ερωτηματικό. Γιατί το είπε τώρα αυτό; Δεν ξέρω αν χαίρομαι ή λυπάμαι. Τι λέξη κι αυτή! Τόσο εντυπωσιακή, σαν σαπουνοφουσκα που σηκώνεται στον αέρα, την κυνηγάς να την πιάσεις, σκάει μέσα στα χέρια σου και δεν υπάρχει πια. Ίσως γιατί σημασία έχει ποιος την λέει. Εκείνος γυρνούσε στην οικογένειά του κι εγώ σ ένα άδειο σπίτι. Ψέματα, με περίμενε ο Μπίλι, ο κάκτος μου. Κάθεται στο παράθυρο της κουζίνας υπομονετικά και με περιμένει. Και μ ακούει, ευτυχώς δεν μιλάει ποτέ. Ούτε πότισμα δεν χρειάζεται, λίγο νεράκι ρίχνω κι αυτός το αποθηκεύει. Άρε Μπίλι, πολύ σε ζηλεύω, να είχα κι εγώ αγκάθια να μην με άγγιζε τίποτα.
Για να μην τον πληγώσεις τώρα (επειδή είναι και πολύ καλό παιδί© μην ξεχνάμε, μόνο οι κακοί πληγώνονται σε αυτή τη ζωή επειδή αμαρτίες πληρώνουν) κατάστρεψε ενσυνείδητα δύο ζωές στο κοντινό μέλλον καθώς και των παιδιών που ενδεχομένως να κάνατε στο μακρινό, τι πιο λογικό;
Βεβαίως να συμβουλευτείς ειδικό ψυχικής υγείας, αρχικά για να καταπολεμήσεις την ανασφάλεια που σε έκανε να μείνεις για 5 χρόνια σε μια σχέση που δεν σου ταιριάζει, και έπειτα για να βρεις τον τρόπο να του το πεις επιτέλους για να πάτε και οι δύο παρακάτω. Καλύτερα να πληγωθεί τώρα, παρά αργότερα. Ανάλαβε την ευθύνη του εαυτού σου και όλα θα πάνε καλά :)
Scroll to top icon