ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2020 | 00:28

Πέρασαν 16 ολοκληρα χρόνια....

...απο την τελευταία φορά που ημουν μονος τετοια μερα. Μεσολάβησαν πέντε "σοβαρές" μακροχρονιες σχέσεις. Έφαγα κέρατο στις τέσσερις. Έπεσα απ' τα σύννεφα , θρυμματίστηκα , ξανανέβηκα και ξαναπεσα. Ξανά και ξανά. Την πεμπτη την κερατωσα εγω. Οταν παλευεις με τα τερατα καταληγεις σχεδον παντα και ο ιδιος τερας. Νομοτελεια. Παρ'ολα αυτα δε μετανωνω για τιποτα. Εχω ομορφες αναμνησεις. Κι απ' τον Βαλεντινο ακομα ομορφοτερες. Σαν σημερα εκανα για πρωτη φορα ερωτα. Με χολιγουντιανο φοντο , κερακια , μουσικη και τουρτα σε σχημα καρδιας. Το εζησα οσο μπορουσα, οσο αντεξα. Εχω περασει αυτη τη μερα σε κρουαζιερες , πινοντας μποζολε κατω απ τον πυργο του Αιφελ , σε λουνα παρκ , σε αεροστατο , στην Πραγα , στη Βιεννη , στη Νεα Υορκη , στη Βερονα κατω απ' το μπαλκονι της Ιουλιετας...Ειναι ομορφη ψευδαισθηση ο ερωτας για οσο τον πιστευεις. Η πιο ομορφη απ' ολες. Οχι, δεν μετανιωνω. Ουτε λυπάμαι. Ούτε μισώ. Αν κάτι απεχθάνομαι και νιωθω την αναγκη να το βγαλω απο μεσα μου αποψε , ειναι ο χρονος. Ο χρόνος που περνά. Και ξεγυμνώνει την αλήθεια ως το κόκκαλο. Και γίνονται όλα τοσο κυνικά που δε μένει άλλος χώρος για ψευδαισθησεις. Είναι βαρύ. Πολύ βαρύ , το τίμημα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ψευδαίσθηση είναι και ο χρόνος , το να περνάω καλά με την ύλη είναι χάσιμο χρόνου. Για αυτό απέτυχαν όλα σήμερα και δε ξέρουμε που να πάμε .
Οι τοσες αρνητικες αναρωτιεμαι εχουν να κανουν με την ουσια της εξομολογησης; ή με το γεγονος πως ο εξ ειναι πολυταξιδεμενος; Εγω παντως εννοιολογικα συμφωνω κ ως προς το ταξιδιωτικο κομματι επικροτω...χαχαχα....
Ο ερωτας δεν ειναι ψευδαισθηση οταν εχεις ενα σωστο ανθρωπο διπλα σου...ο ερωτας μεσα σε μια ποιοτικη σχεση εξελισσεται σε πολυ βαθυτερα συναισθηματα στην πορεια...αν θεωρεις οτι ποιοτικη σχεση ειναι τα ταξιδια κτλ μονο δεν κανεις δουλεια...ισως να εδωσες την εντυπωση του 'λεφτα' και καποιες να το εκμεταλλευτηκαν και στα δυσκολα φυγανε...κοιτα να βρεις μια κοπελα σεμνη και ταπεινη και μην ανοιγεσαι με ταξιδια δωρα και λεφτα απ την αρχη και να δοκιμαζεις την αλλη σε δυσκολιες...οι προθεσεις φαινονται...μη γινεις κακομοιρογλου αλλα αν βλεπεις οτι η αλλη στραβωνει που δε μπορεσατε να πατε μυκονο το καλοκαιρι σημαινει οτι αλλο ηθελε απο σενα και οχι εσενα...αν δεις οτι τα περιμενει ολα απο σενα επισης να ανησυχησεις...οι γυναικες ναι θελουμε εναν δυναμικο αντρα να παμε ταξιδια κτλ ομως αυτο που μας κραταει ειναι αλλα...πιο πολυ εκτιμουμε εναν αντρα ο οποιος δε σκορπιζει τα λεφτα αλλα τα μαζευει για να μπορεσει να κανει οικογενεια και ξερει να κανει τα κουμαντα του...ετσι νιωθουμε ασφαλεις..
Εσύ δεν τον γιορταζες απλά τον Βαλεντίνο.Τον γλεντουσες κανονικά.Και κάτι ακόμα. Κι αυτές που σε κερατωσαν, με τέρατα πάλευαν, γι' αυτό έγινε ο,τι έγινε.Δείξε κατανόηση και πορευσου εν ειρήνη.
Scroll to top icon