ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2020 | 15:41

Με φλερταρει αλλος..

και θελει να βγουμε..Το αναβαλλω συνεχεια, γιατι πιστευω πως αυτος που μου αρεσει πολυ εδω και χρονια ειναι πλεον ελευθερος, απλα θελει χρονο...εγω ομως δεν μπορω αλλο να περιμενω..Μεγαλωσα και κουραστηκα να ειμαι αλλο μονη μου...Τον περιμενω ηδη χρονια και τον θελω τωρα...Μπορει να σας ακουγετσι παιδιαστικο, αλλα αυτον θελω και βασανιστηκα καιρο με σκεψεις..Τι να κανω; Ειμαι καιρο μονη μου και θελω να προχωρησω τη ζωη μου.Δε βρισκω αλλον καλυτερο να μου κανει τοσο κλικ...Ομως με εχει στο περιμενε..Δε μου εκφραζεται..Δεν αντεχω αλλο.
8
 
 
 
 
σχόλια
Σε εχει στο περιμενε κ δεν εκφράζεται ή δεν ενδιαφέρεται για σενα? Παιζει κ αυτο το ενδεχόμενο ξερεις. Κ επειτα τοσα χρονια ηταν αλλου απ οτι καταλαβαινω. Αν σε ηθελε κ αυτος δε θα χώριζε για να ειναι μαζι σου? Θα άφηνε τοσα χρονια να πανε χαμένα? Σορι κιολας, δε στα λεω με κακια.
Απ την αλλη ρε συ, η καρδια θελει αυυο που η καρδια θελει. Κανε κινηση λοιπον, μην περιμενεις. Αλλα λαβε υπ όψη σου οτι ισως κ να μη σε θελει. Τουλαχιστον να ξερεις κ να μη σε τρωει κ δε σ αφηνει να προχωρήσεις.
Απ την αλλη ρε συ, η καρδια θελει αυυο που η καρδια θελει. Κανε κινηση λοιπον, μην περιμενεις. Αλλα λαβε υπ όψη σου οτι ισως κ να μη σε θελει. Τουλαχιστον να ξερεις κ να μη σε τρωει κ δε σ αφηνει να προχωρήσεις.
Αφήνω αυτό εδώ:" Επιπλέον, όλα τα επιφανειακά ψεγάδια της προσωπικότητας του ήρωα επιστρατεύονται, κατά κάποιον τρόπο, για να τονίσουν την αργοπορημένη αποτελεσματικότητα των αρετών της. Μπορεί να σας περιφρονεί,αλλά ‒για προσέχτε‒ αυτό δεν είναι παρά το ελάχιστο στριφνό ίχνος μιας ευγενικής ντροπαλότητας. Μπορεί να είναι ανίκανος σε πρακτικά θέματα, αλλά αυτό δεν είναι παρά η απόδειξη πως πρόκειται για ένα «μεγάλο παιδί», για ένα πλάσμα προσηλωμένο στις υποθέσεις της συναισθηματικής αναζήτησης και της φαντασίας. Μπορεί να σας απατά, αλλά αυτό δεν μοιάζει τελικά να είναι παρά ο σταθμός μιας προσωρινής περιπλάνησης, της οποίας εσείς θ’ αποτελέσετε το ευχάριστο και οριστικό τέλος."Από: https://m.lifo.gr/articles/arxeio_articles/157220
Νιώθεις εγκλωβισμένη αναμεσα σε δυο δείκτες, το που θα κινηθείς εχει να κανει με το ποιος είναι αυτός που δαμαζει τους δαίμονες σου. Ποιον θελεις στη ζωη σου. Με ποιον τρελαίνεσαι και ποιος σε εξιταρει? Εκει να πας.
Scroll to top icon