ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2020 | 17:41

So,,,I have to confess !!!!

Είμαι 29 χρόνων ! Ερωτεύομαι γυναίκες αλλά ποτέ δεν κάνω τίποτε με καμία , (σεξουαλικά συναναστρεφομαι μόνο με άνδρες ) Τα τελευταία δύο χρόνια που αποφάσισα να κάνω σεξ με γυναίκα δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να προσεγγίσω και όταν το κάνω αποτυγχάνω ενώ δείχνουν ερωτικά και συναισθηματικά διαθέσιμες!!!!!!Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα να θέλεις κάτι τόσο πολύ και να μην το καταφέρνεις !!!!!!
14
 
 
 
 
σχόλια
Βρε βρε, λοιπον αφού ερωτεύεσαι και αυτές δείχνουν διαθέσιμες κι εκει πανω κατι παθαινεις, δεν φταίει τιποτα άλλο παρά το οτι δεν εχεις ξαναπάει με γυναικα. Γιατι αν δεν ήσουν gay θα είχες φύγει ηδη απο το οτι οι αλλες ήταν διαθέσιμες. Εκει πανω θα εφευγες. Εδώ εσύ θελεις. Αρα δεν ειναι θεμα μήπως είσαι bi οκ και να είσαι, το θεμα ειναι οτι δεν ξερεις πως. Ενα θα σου πω, κάνε τους (ξαναβγες με αυτες που ηταν διαθεσιμες) οτι θελεις να σου κανει ενας άνδρας (μια και το εχεις κανει με άνδρες) κάνε τους ότι θελεις να σου κάνουν. Βγαίνουν αυτα. Ξεκινα απο χάδια. Φιλια αγγιγματα. Φιλια στο λαιμό και κατεβαίνεις. Και οπως παει. Ρουφηξε την ολόκληρη. Και αφεσου. Και απολαυσε το:)
Χαλάρωσε.Ηρέμησε.Την έχεις ποτέ παρακολουθήσει απλώς να ξεντύνεται; Άφησε τη. Πάρε το χρόνο σου. Σήκωσε τη, άστη να κάτσει στα πόδια σου και χάιδεψε με τη παλάμη σου την ραχοκοκαλιά της. Τράβηξε τη από τον αυχένα του λαιμού της και φίλησε τη μια φορά και ολοκληρωτικά. Φίλησε τη σχολαστικά. Αυτό είναι το πόσο κοντά μπορούν να φτάσουν δύο άνθρωποι, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Το θέμα δεν είναι να την κάνεις να ουρλιάξει, το θέμα είναι να την κάνεις να ξεχάσει πως να αναπνέει. Να κάνεις αυτά τα λεπτά και αυτές τις στιγμές να αξίζουν. Να την κάνεις να θυμάται. Δεν είναι αγώνας. Άφησε το σημάδι σου στο σώμα της. Άφησε το σημάδι σου στην καρδιά και στη μνήμη της. Άφησε τη να πάρει τον έλεγχο. Πήγαινε πιο βαθιά. Αργά. Περισσότερο. Νιώσε θέρμη εκεί που τα σώματά σας ενώνονται. Υπάρχει πάθος. Υπάρχει σεξ. Υπάρχει έρωτας. Και έπειτα υπάρχει αυτό.
Κακώς πολυ κακώς! :) Ίσως επειδή δεν ηξερες τι να κανεις. Πιστεύω να βρεις αυτο που ψαχνεις, δοκίμασε ξανά εκει που ξερεις πως θα ανταποκριθούν και αφεσου. Απλό είναι :)
Scroll to top icon