ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2020 | 04:15

Θα εκραγω

Και σε συνεχεια της εξομολόγησης με τα μπουζούκια.. μου είπε κοριτσι μου θα πάω μια ώρα και έχουν περάσει τέσσερις και δεν απαντά πουθενά! Του έχω στείλει μηνύματα και δεν έχει απαντήσει από τις 1. Έχω φοβηθεί μήπως κάτι του συνέβη! Δεν ξέρω ειλικρινά τι να κάνω!
8
 
 
 
 
σχόλια
Ποιός πάει για μια ώρα στα μπουζούκια?Όσο σκέφτομαι οτι το hangover θα ήταν το καλύτερο σενάριο να του συμβεί σήμερα,τον λυπάμαι τον φουκαρά...Αυτά τα "ανησυχώ" ως προκάλλυμα του θέλω να κάνω έλεγχο,ξενερώνουν τους πάντες να ξές...
Κανενας δεν ειναι τοσο απασχολημένος.Ολα ειναι θεμα προτεραιοτήτων.Μπορουσε να σου στειλει ενα ξερεις ειμαι εκει.Να ξερεις κι εσυ τι παιζει.Απο οτι σου φερεται,ενα να σκεφτεις,το αξιζεις?Το “μαζί” χτίζεται από δύο δυνατά “θέλω” χωρίς τα “εγω” τους.
"Έχω φοβηθεί μήπως κάτι του συνέβη" Δηλαδή δε σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι βρήκε άλλη και κατέληξαν μαζί στο κρεβάτι; Άντε να κοιμηθείς καλύτερα. Κερατωμένη και άυπνη πάει πολύ.
Scroll to top icon