ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2020 | 00:17

Δεν νιώθω έτοιμη για το νέο εξάμηνο

Είμαι κουρασμένη, βαθιά κουρασμένη και εξαντλημένη. Σπουδάζω σε δύο σχολές ταυτόχρονα, είχα τόσο καιρό διπλή εξεταστική και την Παρασκευή έδωσα ένα μάθημα στο Πανεπιστήμιο για το οποίο χρειάζοταν προετοιμασία πολλών μηνών, πολλοί το διαβάζουν και χρόνια. Το πέρασα και με βαθμό. Κόντεψα να πεθάνω από το άγχος, έπρεπε να θυμάμαι βιβλία ολοκληρα και οι καθηγητές ρωτάνε ο,τι τους κατέβει και κόβουν για πλάκα. Ένα σαββατοκύριακο είχα για ξεκούραση και αποχή από το διάβασμα. Αύριο ξεκινάει καινούργια εξάμηνο και στο ΙΕΚ και στο πανεπιστήμιο. Η αυριανή μου μέρα είναι γεμάτη τρέξιμο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, όταν δηλαδή θα γυρίσω σπίτι και θα πρέπει να διαβάσω με ο,τι δυνάμεις θα μου έχουν μείνει έως πολύ αργά το βράδυ. Και την επόμενη μέρα πάλι το ίδιο.Ναι είμαι νεότατη, ναι είμαι ικανή, διαθέτω τουλάχιστον την στοιχειώδη ικανότητα. Είμαι όμως εξαντλημένη. Δεν ξέρω πώς θα αντέξω, που θα βρω την δύναμη ξανά, τη σωματική τη ψυχική. Παλεύω για τη ζωή μου και για αυτά που αγαπώ. Κάπου όμως φτάνω στα όριά μου. Εμένα αυτά είναι τα πρόβληματά μου. Καληνύχτα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σου ευχομαι καλη δυναμη, ειλικρινα. Να κανω ομως μια διόρθωση. Επέλεξες να παρακολουθήσεις ταυτοχρονα δυο προγραμματα σπουδών. Δεν μπορεις να το ονομαζεις πρόβλημα, εφοσον ειναι προϊόν επιλογής.
Scroll to top icon