ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2020 | 22:21

Στόχοι

Θα ήθελα να με συμβούλεψετε.Δεν έχω ιδέα για το τι θέλω να κάνω στη ζωή μου.. Όλοι γύρω μου μιλάνε για όνειρα και γω η αλήθεια είναι πως δεν έχω... Μου αρκεί η καλή παρέα και άνθρωποι που αγαπώ δίπλα μου. Όμως είναι φορές που αναζητώ αυτό το πάθος που λένε και δεν το βρίσκω πουθενά.
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, το αδιάβαστο το διαβασμένο η να σε διαβάσει ο παπάς;Ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί παιδιά, μην πιέζεστε και σκάσετε!
Σε καταλαβαίνω κάπως. Ειναι ότι δεν υπάρχει κάτι που να νιώθεις ότι το θέλεις πολύ, κάτι που να σου δημιουργεί την ανάγκη να το κυνηγήσεις.Κι εγώ πολλές φορές στη ζωή μου έχω νιώσει ότι μου λείπει το κίνητρο για να δοκιμάσω κάτι. Τελικά ένα μέρος του προβλήματος ήταν ότι ήθελα Coach γενικότερα στη ζωή μου, αλλιώς βαριέμαι, δυστυχώς.
Αν καταλαβαίνω σωστά λογικά θα είσαι κάπου στα 18; Οπως και να χει.1. Σκέψου πως θα ηθελες να ειναι ο εαυτός σου σε δεκα χρονια απο τωρα.. Δικηγόρος; Γιατρος;; Δασκαλος;;; Ηλεκτρολογος; Πληροφορικαριος;;; Μουσικος;2. Που εχεις κλιση/ταλεντο; 3. Φανταζεσαι τον εαυτο σου να μενει στο μερος που ζεις ηδη ή για παραδειγμα εξωτερικο η επαρχια ή πόλη, αναλογα...Κανω 3 βασικες ερωτήσεις, ως δασκαλα. Αναλογα τις απαντήσεις θα μπορουσα να σε κατευθύνω.. ελπιζω όμως να σε βοήθησα εστω κ λιγο
Βέβαια υπάρχει και το ότι όταν εμείς κάνουμε σχέδια, η ζωή γελάει... Ξέρεις πόσοι άνθρωποι για αλλού ξεκίνησαν και αλλού βρέθηκαν τόσο επαγγελματικά, όσο και στην προσωπική τους ζωή ακόμα και σε ποιο μέρος ζουν; Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες στη ζωή που δεν έχεις πάντα υπό τον έλεγχο σου.
Scroll to top icon