ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2020 | 20:26

Δεν ξερω πια..

Ο συντροφος μου ειναι πολυ καλος και με λατρευει ομως τελευταια ταλαιπωρηθηκαμε πολυ απο κατι γραφειοκρατικα και απο αμελεια αλλων προσωπων ισως και δικη μου δημιουργηθηκαν παλι καποια προβληματα για τη διαμονη του στην ελλαδα καθως ειναι αλλοδαπος και οχι ελληνας πραγμα που τον αγχωσε πολυ...ειχε δικιο να νευριασει αλλα αντεδρασε με πολλες φωνες και πεταξε το κινητο του στον τοιχο...εχουμε ταλαιπωρηθει πολυ γι αυτα τα χαρτια και μας εχουν τρελανει ειλικρινα εφτασα και γω σε οριακο σημειο πια...ομως οο τροπος που αντεδρασε σημερα δε μ αρεσε καθολου..γενικα ειναι ηρεμος ομως με αυτο σημερα προβληματιστηκα ...δεν με εχει χτυπησει ποτε εννοειται αλλα και αυτο το σημερινο δε μ αρεσε...εφταιξα στο οτι δεν ξυπνησα νωρις και δεν πηγα εκει που χρειαστηκε, δεν ηξερα ομως οτι θα προεκυπτε προβλημα και επισης δεν ειδα μια λεπτομερεια στη διευθυνση στα χαρτια πραγμα που σημαινει οτι αλλαζουν ολα..και με ξεχεσε λεγοντας μου οτι ειμαι αδιαφορη και τα υπολοιπα που σας ειπα...τι κανω?
10
 
 
 
 
σχόλια
Ανεξάρτητα του ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο εγώ μένω στο ότι έσπασε το κινητό του και στο σοκ της εξομολογούμενης για μια τέτοια αποτρόπαια πράξη!! Εσείς που σοκάρεστε δεν έχει τύχει να νευριάσετε τόσο ώστε να ξεσπάσετε σε κάποιο αντικείμενο;; Αλήθεια τώρα, με τους ρυθμούς που ζούμε, τα οικονομικά και τα γραφειοκρατικά που όντως σε βγάζουν εκτός εαυτού σας φαίνεται τόσο παράλογο;; Δεν καταλαβαίνω... ή τα βρήκατε όλα στρωμένα ή παίρνετε χαπάκι.
-Θα μου δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία;-Όχι και να φέρεις πίσω και την πρώτη.Και κάπου εδώ ο φιλος σου εκτός από τα παπούτσια στο χέρι παίρνει και τον πούλο.
Αν ήσουν στη θέση του και τον πλάκωνε το πάπλωμα, ενώ έληγε η άδεια παραμονής σου,εσύ τι θα έκανες; Θα το έπαιρνες ψύχραιμα;Δε σου το πέταξε στο κεφάλι, ούτε θύμωσε χωρίς λόγο.
Εφόσον πρόκειται για δικό του θέμα και μάλιστα πολύ σοβαρό δε θα έπρεπε να μεριμνήσει ο ίδιος, ώστε να τακτοποιηθεί χωρίς προβλήματα το θέμα της παραμονής του;Αν του υποσχέθηκες ότι θα το αναλάβεις εσύ εξ ολοκλήρου να το φέρεις εις πέρας, τότε φέρεις ευθύνη και λογικό είναι να ειναι θυμωμένος- πρόκειται για το μέλλον του, που τώρα είναι αβέβαιο. Εγώ πάντως, που εδώ που μένω αλλοδαπή θεωρούμαι, φροντίζω να διευθετω τέτοιου είδους θέματα εγκαίρως και δεν επαναπαυομαι σε τρίτους, γιατί πολλά μπορούν να συμβούν, δεν είναι μόνο το θέμα της γραφειοκρατίας. Και λογικά δεν τα αφήνεις όλα για τελευταία στιγμή.
Συμφωνώ. Επίσης, ποτέ δε δικαιολογούμε τη βία - και το να πετάς πράγματα βία θεωρείται. Ψυχολογική. Προκαλεί φόβο. Και τα ζευγάρια δε χρειάζονται φόβο, επικοινωνία χρειάζονται. Αλλιώς ο καθένας αλλού, μακριά και αγαπημένοι.
Τεστ αντανακλαστικών είναι αυτό; Εφόσον είναι αλλοδαπός, ζούμε στις Ηνωμένες Πολιτείες του Γραφειοκρατιστάν, κι έκανες λάθος που ίσως του κοστίζει την παραμονή του, μάλλον εσύ έχεις το λάθος. Το "πέταξε το τηλέφωνο στον τοίχο" ως προανάκρουσμα σωματικής βίας το βρίσκω φτωχό, λυπάμαι.
Scroll to top icon