ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2020 | 00:24

ΑΠΠ

ρε γκαιζ να πουμε.....ειμαι νιωθω κ ειμαι φουλ μονη......αυτη τη στιγμη ακουω χατζηφραγκετα ....ειναι το μονο ειδος τραγουδιων που μπορω να ακουσω πλεον (τραγουδια με χιουμορ για να κλαιω τη μοιρα μου μετα μουσικης) Εδω τις εξομολογησεις τις διαβαζω πολυ καιρο και ξερετε τη παρατηρω? ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ. Διαβαζω καθημερινα τουλαχιστον 3-4 εξομολογησεις περι μοναξιας. Γιατι ετσι ρε αλανια? Τι εχει παει λαθος? και ξερετε τι αλλο σκεφτομαι πολυ εντονα αυτον τον καιρο? ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ ΟΧΙ? εχω κανει σκληρη αυτοκριτικη κι εχω εντοπισει μεσα μου τι κανω λαθος και τι σωστο.....αλλα σιγουρα εστιαζω στα ασχημα....οτι δεν αξιζω οτι ολοι ειναι κουλ εκτος απο μενα. Καθομαι και σκεφτομαι λοιπον τα κουσουρια μου. Και σκφτομαι ανθρωπους που με τα ιδια κουσουρια μια χαρα παρεες εχουν και το ζουν. Εγω γιατι οχι ρε μαγκες? Ε? Γιατι? Σιγουρα εχω κανει λαθη. Το να τα ριχνουμε ολα στους αλλους και να μην αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας δεν ειναι σωστο....αλλα σκέφτομαι οτι σαφως ένα ποσοστο της μοναξιας οφειλεται και στη τυχη. εστω ενα πολυ πολυ μικρο. Και τελος σκεφτομαι οτι και μια χαρα εμφανιση εχω (οσοι πιστευετε το αντιθετο, πιστευω αυτο φτιλαχνεται και οτι ειναι λιγο θέμα ατιτιουντ) και μια χαρα ενδιαφεροντα εχω...και οτι μια χαρα θα μπορουσα να αγαπηθω και να με συμπαθησουν. Κι αυτο το λεω κι σε σενα που με διαβαζεις τωρα. ΕΣΕΕΕΕΕΝΑ ναι. Το τελικο ερωτημα ομως ξερετε ποιο ειναι? ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΜΟΥ? ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΜΑΣ? να κανουμε παρεουλα...να πινουμε καφεδακια? εκδρομες? συναυλιες? Να κινηγαμε καμπιες στα βουνα και στα λιβαδια? Γιατι ετσι ρε παιδια? Σε φαση ωρες ωρες σκφτομαι να φτιαξω να τρελο σαιτ/αππ για να βρισκεις φιλους. τιντερ για φιλαρακια. Αν δε βρω φιλαρακια στο άμεσο μελλον θα το κανω ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. Γιατι γουσταρω να βοηθαω......λοιπον επειδη εχω και μια σχολη να τρεχει μη με βαλετε σε τετοιο κοπο.......ξεκινηστε να γραφετε μεσα επικοινωνιας εδω και αν δεν, θα σας σωσω με το σαιτ μου μην αγχωνεστε......ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕ. ΜΟΝΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΖΟΥΜΕΡΟ ΦΙΛΑΚΙ. Λοιπον εγω στον χαρτη ειμαι τεεεερμα δυτικα στο νησι των φαιάκων..... α να μασ δω.
5
 
 
 
 
σχόλια
φίλη για αρχή οι χατζηφραγκετα σπέρνουν! Μονο γι αυτο σε συμπάθησα. Τελος, μια χαρα τυπακι φαίνεσαι με χιουμορ, και αφου εχεις χιούμορ και εισαι εξω καρδια θα κάνεις φίλους στη ζωή σου σίγουρα, στο υπογράφω :). Peace!
Όταν κάποιος είναι μόνος, πιθανόν να έχει κάνει ''λάθη'' και να έχει απομονωθεί, αυτό είναι αναντίρρητο. Πλην όμως δε σημαίνει πως όσοι είναι μόνοι είναι οι ''λάθος'' και όσοι έχουν παρέες είναι οι ''σωστοί'' και οι ''ωραίοι'', υπάρχει μία σειρά από παράγοντες που παίζουν ρόλο. Και στην τελική, μπορείς να είσαι μόνος και αξιοπρεπής από το να κάνεις το καραγκιοζάκι για να λες ότι έχεις μία παρέα την οποία κατά βάθος δε γουστάρεις (και δε σε γουστάρουν ομοίως).
Τερμα δυτικα ε? Εγω τι να πω? Είμαι σε μια πόλη με 5 εκατομμύρια ανθρώπους και δεν έχω παρέα να πάω για καφέ για να μην καταλήξω σπίτι πάλι. Ωραία τα χω καταφερει....
Scroll to top icon