ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2020 | 13:16

Βαρεθηκα τα παντα

και τελικα θα πρεπει ολοι εσεις που το παιζετε ξερολες( με 10 χρονια εμπειρια) μεσα στη ψυχη του καθε ανθρωπάκου ,λες και κανατε μαζι με το θεο και ξερετε , ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Το να κοιταμε τη παρτη μας δεν ειναι λυση.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΝΤΑ.Το να κοιταξει ο καθε ενας μεσα του δεν ειναι απαντηση ΑΝ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ !και να ειστε σιγουροι οτι αν γνωριζατε και λιγη ιστορια οχι οπως σας τη λενε ,σα παραμυθακι δηλαδη, αλλα ιδιοις ομασι θα καταληγατε στο ιδιο συμπερασμα που καταληγουν ολοι οι ιστορικοι αναλυτες.ΒΕΒΑΙΑ η αληθεια -δυστυχως- Δε πληρωνει και ΔΕΝ εξυπηρετει...Υ.Γ. έχω και λεφτα και ακριβα αυτοκινητα και δουλεια .Παρακαλω ας μην παρεξηγηθω..Εχω βαρεθει τα παντα γιατι απλα δεν υπαρχουν πια ανθρωποι ... με την κανονικη εννοια του όρου και οχι το μορφωμα που δημιουργουν οι ετσι κ αλλιως αρρωστημενες κοινωνιες που εχουμε .
17
 
 
 
 
σχόλια
αρχηγέ πονάς πολύ μα κουλαρε ................. οι θεωρίες που υπαρχουν σε κάθε άνθρωπο .................. ειν αποτελεσμα εμπειριων κι καταστάσεων κι πως ο καθενας αντιλαμβάνεται πραγματα .................. για αλλους φτεει η κοινοινια γι αλλους η μοιρα για αλλους η γκαντεμια ............... αυτα ολα καπου συγκλίνουν στον ίδιο κοινό παρανομαστή ............. οτι σημερα η εποχές δε ειν οπως αλλοτε ................ κι εδώ εχεις δίκιο !!!!!!!!!!
Μπαίνεις λίγο έχοντας τα μαύρα σου τα χάλια και πέφτεις πάνω σε αυτό... Άλλη μια ξεχωριστή χιονονιφάδα που λέει μπούρδες. Ούτε μισό επιχείρημα ολοκληρωμένο, ούτε. Ακομη και τα τσιτάτα σου, της πλάκας είναι. Λίγο έλεος.
Τι επαθες κι εσυ? Γιατι μαυρα χάλια? Ότι κι αν ειναι να του πω ουστ,φφσττ,ξουτ να φύγει! Μη χαλιεσαι αστέρι, δεν αξίζει, δεν πάτωσαν μόνο οι δικές σου στιγμές, πάρε μια ανάσα και συνέχισε. Ετσι?
Ευχαριστώ, δεν ξέρω, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πάω να φάω σοκολάτα και πονάει το στομάχι με τάσεις αναγούλας. Εντάξει το κεφάλι καζάνι, εντάξει ο λαιμος, εντάξει που που πονάνε τα κοκαλα μου, εντάξει κάτι μικρό-λοιμώξεις που δε φεύγουν, εντάξει οι αγωγές, εντάξει η απονεύρωση, εντάξει η μέση που πονάει, εντάξει που δύο φορές ένιωσα να πνίγομαι στον ύπνο μου, εντάξει όλα, αλλά να μη μπορώ να φάω ούτε σοκολάτα; Κατά τα λοιπά, είμαι ακμαια!
Σε παθολόγο πηγες? Μπορεί να επαθες υπερκόπωση. Μοιάζει καποιες φορες. Εξάντληση ξερεις άδειασαν οι μπαταρίες. Περαστικά και να προσεχεις κορίτσι! Στέλνω θετικα vibes!!! ❤️
Να χαίρεσαι τα πλούτη σου και εις ανώτερα, αν κιόλας τα απέκτησες με ιδρώτα και όχι ετοιματζίδικα. Αλλά τι μας αφορά η περιουσιακή σου κατάσταση; Σίγουρα η κοινωνία επί το πλείστον είναι δυστυχώς σάπια, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που διαφέρουν. Τουλάχιστον δεν είναι τέλειοι και αναμάρτητοι, αλλά έχουν τη μεγαλύτερη αξία που είναι η ανθρωπιά. Μη τσουβαλοποιείς ανθρώπους.
Ιδίοις *ομμασι(ν)*. Τριτοκλιτο ουσιαστικό ουδέτερου γενους, κλίνεται σαν το κτήμα. Αν δεν ξέρετε αρχαία, παρακαλώ μην μπαίνετε στη διαδικασία να τα χρησιμοποιείτε. Βιαστές της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.
Η κάθε μονάδα μαζί κάνει το σύνολο. Και ο κάθε άνθρωπος την κοινωνία. Εάν όλοι προσπαθούσαμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας τότε και η κοινωνία θα ήταν διαφορετική.Και ναι αυτό είναι η απάντηση.Τώρα αν βολεύει ή δε βολεύει είναι θέμα του καθενός.. Δεν γίνεται όμως να είναι όλοι καλοί ή όλοι κακοί.Μαύρο άσπρο δηλαδή... είναι φύση αδύνατον. Επαναπροσδιόρισε τις συναναστροφές σου και θα δεις και την άλλη πλευρά.
Το Υ. Γ δεν χρειαζόταν.. Εμένα μου τη δίνουν οι άνθρωποι που επιδεικνύουν τον πλούτο τους και αυτό ακριβώς έκανες κι εσύ. Το παράπονο σου το καταλαβαίνω, το να πεις ότι έχεις λεφτά και ακριβά αυτοκίνητα όχι.
Εσυ δεν εισαι ανθρωπος?Καλε σε τι ειδος ανηκεις?Μη μου πεις οτι δεν βγαζεις και σκατά,παω τωρα να κανω γυμνόστηθη διαμαρτυρία....Ελεος αγόρι μου, κατούρα και λίγο, κούνα την και λίγο, έλεος με την τόση μαγκιά...Με ύφος 100 καρδιναλίων, δε θα πας πουθενά, που θα μας πουλήσεις και ιστορια...
Scroll to top icon