ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2020 | 19:14

Δεν νιωθω

Τίποτα για κανέναν πέρα από αυτόν. Προσπάθησα δηλ βγήκα κάποια ραντεβού, απάντησα σε μηνύματα από άγνωστους στο Facebook ( που δεν το συνιθιζα ) αλλά δεν μπορώ δεν μπορώ. .. Ξέρω ότι πρέπει να προχωρήσω στην ζωή μου όπως έκανε κι αυτός (αν και βέβαια πετάει που κάι που τα καρφιά του στα social ) .Με έκανε να νιώσω τόσο ωραία, ότι αυτός είναι για μένα. Και μέσα σε μια μέρα τα κατέστρεψε όλα. Από την μία δεν θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου και από την άλλη είμαι έτοιμη να ξανατρεξω κοντά του. Αυτός είναι η αιτία που κάνεις δεν πρόκειται να με κάνει να νιώσω όπως έκανε αυτός.
14
 
 
 
 
σχόλια
Ποιος στο διάολο έκανε αναφορά και σβήστηκε το σχόλιο της αμετροεπειας και όσα ακολούθησαν από κάτω;Δηλαδή caramell, πραγματικά πιστεύεις ότι εγώ και η αμετροεπεια είμαστε το ίδιο πρόσωπο με άλλο προφίλ; Για ποιο λόγο να μπω στη διαδικασία να κάνω κάτι τέτοιο; Ηλιθιο δεν είναι; Τέλος πάντων, εγώ στη lifo έχω ένα προφίλ και δεν σκοπεύω κιόλας να κάνω δεύτερο. Κοράκι, δεν βαρέθηκες πια να κάνεις καινούρια προφίλ; Αηδία κατηντησες. Μακεδόνας/apollo/skull/αρισταιος/nike/mr fox και τώρα κοράκι. Ο μόνος άνθρωπος στη lifo που υποστηρίζει ότι εγώ και η ανία είμαστε το ίδιο πρόσωπο είναι ο πολυαγαπημενος μου Μακεδόνας. Και τώρα εσύ. Ως skull παρακαλουσες την ανία να διαβάσει τα μηνύματα σου και να μιλήσετε. Ως αρισταιος καρφώθηκες σύντομα γιατί στην πρώτη διαφωνία μου είπες να έρθω να σου πλένω το τηγάνι από τις κοτομπουκιες, κλασσική ατάκα Μακεδόνα δηλαδή. Ως mrfox συμμετείχες σε συζήτηση για δασκάλους και μίλησες ως εκπαιδευτικός, οπότε προδοθηκες και με αυτό το προφίλ. Έκανες σήμερα νέο. Συγχαρητήρια! Σταμάτα κάθε τρεις και λίγο να με κατηγορείς για πολλά προφίλ. Μόνο εσύ είσαι που μπαίνεις στη διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά σκέφτεσαι ότι πες πες κάτι θα μείνει. Είσαι αξιοθρήνητος. Αγιε, μπορείς επιτέλους να σταματήσεις να με αποκαλείς φεμιναζι; Πόσες φορές πια πρέπει να σου πω άμεσα ή έμμεσα ότι με ενοχλεί; Μου είχες πει κάποτε ότι σε ενοχλούσε που σχολίαζα κάτω από τα δικά σου σχόλια. Αν και έκανες ακριβώς το ίδιο πράγμα και εσύ, σεβάστηκα τη δυσαρέσκεια σου και έκτοτε έχω σταματήσει να σχολιάζω κάτω από δικές σου δημοσιεύσεις. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να σεβαστείς και εσύ επιτέλους τη δική μου ενόχληση; Έλεος πια.
Το τριτόκλιτο επίθετο "ο συνήθης" πρέπει να διαβάσει, πρώτη μούρη στη γραμματική αρχαίων είναι. Δεν λύνεται αλλιώς το πρόβλημα. Και μια ματιά στην ετυμολογική ανάλυση του Αριστοτέλη της λέξης ηθικής.
Σε νοιώθω πολύ όμως...Αυτός ξέρεις πως νοιώθεις?Εγώ θα σου πώ να του στείλεις και να του πείς τι νοιώθεις..τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει..και θα έχεις κλείσει οριστικά το κεφάλαιο αυτό..και έτσι θα προχωρήσεις τη ζωή σου..
Πώς γίνεται να είσαι τόσο κολλημένη με κάποιον που έχει παίξει προφανώς μαζί σου; Και μάλιστα να πιστεύεις πως δεν υπάρχει άλλος πέρα από αυτόν;Μάθε να αγαπάς και τον εαυτό σου.Εγώ αυτό έχω να σε συμβουλέψω. Γιατί νομίζω εκεί υπάρχει κάποιο θέμα.
Είσαι εκεί κολλημένη, τον παρακολουθείς στα social, ονειρεύεσαι επανασύνδεση. Και απορείς γιατί δεν μπορείς να προχωρήσεις. Μη βγαίνεις με άλλους, μην ταλαιπωρείς αδίκως ανθρώπους που θέλουν κάτι στη ζωή τους και ελπίζουν. Δε φταίνε τίποτε επειδή εσύ παίζεις και περνάς την ώρα σου κάνοντας πειράματα.
Φυσικά και μπορείς να νιώσεις έτσι και για άλλον!!! Αλλά θέλει το χρόνο του αλλά και προσπάθεια από σένα την ίδια. Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις μόνη σου πάνε σε ψυχολόγο για να σε βοηθήσει.Πάντως αν ο τύπος έκανε χοντρή μαλακία μην γυρίσεις σε αυτόν γιατί θα ξαναπληγωθεις
Scroll to top icon