ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2020 | 17:28

Στεναχωρίεμαι

Είμαι μόνη μου 2 Χρόνια και όλοι μου λένε αντε να βρεις ένα καλό παιδί να είστε μαζί να φτιάξεις τι ζωή σου και δεν ξέρω τι να τους απαντήσω. Δεν βρήκα έναν άνθρωπο που να ταιριάζουμαι έχω βγει ραντεβού έχω γνωρίσει αγόρια αλλά είτε δεν ήθελαν σχέση, είτε μείναμε απλά φίλοι και πλέον έχω αρχίσει και νιώθο περίεργα .. Σκέφτομαι θα βρω κάποιον άραγε και πόσο ακόμη θα μείνω μόνη? Η αλήθεια είναι πως προσωπικά δεν με ενοχλεί που είμαι μόνη περνάω όμορφα πηγενω όπου θέλω φλερτάρω περνάω καλά και στόν ερωτικό τομέα αλλά σκέφτομαι για πόσο ακόμη θα είμαι έτσι στης "ελεύθερες σχέσεις" που το μόνο που μου προσφέρουν είναι σωματική ικανοποίηση. Βέβαια ένας φίλος μου μου λέει ότι δεν θα πρέπει να απελπίζομαι έτσι και ότι έχω πολλά χρόνια μπροστά μου να βρω έναν άνθρωπο αλλά εμένα με πιάνουν τα παράπονα μου ..
13
 
 
 
 
σχόλια
Δε θέλω να βρω όσα ψάχνω σε έναν άνθρωπο.Θελω να βρω όσα ψάχνω με έναν άνθρωπο. Ξεκινα απο σενα. Βρες τον εαυτο σου πρωτα τι θελεις και τι σε εκφραζει και έπειτα ψαχνεις. Μην κανεις τίποτα βιαστικά ή εξαναγκαστικά. Γνωριμίες πλακιτσα φίλες φιλους να μιλάς κι ετσι απλα.
Δλδ κάνεις σεξ με ''κακά'' παιδιά (που δεν είναι για σχέση) και ψάχνεις ένα ''καλό παιδί'' για σχέση;;; Αδυνατώ να κατανοήσω τη διαστολή, στο λέω ειλικρινώς. Τείνω να συμφωνήσω με το σχόλιο του τρελού λεγεωνάριου παραπάνω.Επί της ουσίας, όσο το παίζεις άνετη και σε ''χαλαρές'' σχέσεις, όλοι για κάτι χαλαρό θα σε βλέπουν. Και εσύ απλά θα συνεχίσεις να απορείς ''πού είναι τα καλά παιδιά''.
Αν εσύ είσαι καλά αυτή την στιγμή μόνη σου όπως λες γιατι να πιέσεις τον εαυτό σου να βρει κάποιον με την βία επειδή πιεζεσαι από τις ερωτήσεις τον άλλων; Να ξέρεις ότι όσο το βιάζεις τόσο δεν θα έρχεται, από την δική μου προσωπική εμπειρία τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται κατά παραγγελία. Θα ταιριάξεις και θα βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο όταν θα είσαι εσύ μέσα σου έτοιμη και θα σου βγει φυσικά και αυθόρμητα. Όχι επειδή το κυνηγάς. Δεν λέω να μείνεις στην αδράνεια αλλά μην πιέζεις με το ζόρι τον εαυτό σου. Πόσο μάλλον αν είσαι και καλά μόνη σου αυτό το διάστημα. Όλα γίνονται με την ώρα τους.
κι μεν η μάνα μου μου λεει άντε βρες κανέναν όσο ακόμα λίγο έχεις καιρό .................. με κάνα προξενιό κάναν 55 ρι βρες ................ λες κι είναι πεπόνι να πας να διαλέξεις κι να το πάρεις ........... αι παρατιστεμε ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πλάκα μας κάνεις;;; 36 χρόνων και θέλει να σου κάνει προξενιό με 55αρη;; Καλά κάνεις και δεν παντρευεσαι ο γάμος τη σημερινή εποχή είναι τεράστια απάτη. Όσοι παντρεύτηκαν χώρισαν και το πλήρωσαν ακριβά, άσε που τα καρναβάλια στις δεξιώσεις στα κτήματα είναι γελοίο θέαμα.... Βρες ένα τεκνό να κάνεις τη δουλειά σου και ασ'τους να λένε. Εγώ ξέρω και 45αρες που είναι γυναικαρες. Τις πιτσιρίκες τις έχουν βαρεθεί οι άντρες όλη μέρα ινσταγκραμ και φουμπου
Scroll to top icon