Χωρίς συντηρητικά: Η διαφήμιση της Burger King με το μουχλιασμένο μπέργκερ

Χωρίς συντηρητικά: Η διαφήμιση της Burger King με το μουχλιασμένο μπέργκερ Facebook Twitter
1

«Η ομορφιά του πραγματικού φαγητού είναι ότι γίνεται άσχημο», υποστηρίζει η Burger King στη νέα της διαφημιστική καμπάνια.

Μέχρι τα τέλη του 2020, όλα τα εστιατόρια της αλυσίδας στις ΗΠΑ θα σερβίρουν γεύματα χωρίς τεχνητά συντηρητικά, πράγμα που σημαίνει τα διάσημα μπέργκερ θα περιέχουν περισσότερα βιολογικά συστατικά και, όπως θα παρατηρήσουν οι πελάτες, θα μουχλιάζουν με την πάροδο του χρόνου.

Οι τεχνητές ουσίες διατηρούν τα τρόφιμα για μεγαλύτερη περίοδο και η Burger King, με μία μάλλον μια θαρραλέα κίνηση, δείχνει στους πελάτες της πόσο «άσχημα» θα είναι τα μπέργκερ της αλυσίδας όταν αρχίσουν να αποσυντίθενται. 

Χωρίς συντηρητικά: Η διαφήμιση της Burger King με το μουχλιασμένο μπέργκερ Facebook Twitter
Χωρίς συντηρητικά: Η διαφήμιση της Burger King με το μουχλιασμένο μπέργκερ Facebook Twitter

Σύμφωνα με ανάλυση YouGOV, το 60% των ενηλίκων των ΗΠΑ ηλικίας 22 έως 37 ετών αναφέρουν ότι ανησυχούν περισσότερο, για τα πρόσθετα συστατικά στα τρόφιμα τροφίμων και τις αυξητικές ορμόνες, σε σχέση με πριν από μία πενταετία.

Η τάση αυτή ωθεί τη βιομηχανία τροφίμων σε περισσότερο υγιεινές επιλογές. Έτσι, για να γίνει θελκτική σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, η Burger King αποφάσισε να αφαιρέσει τεχνητά συντηρητικά.

Χωρίς συντηρητικά: Η διαφήμιση της Burger King με το μουχλιασμένο μπέργκερ Facebook Twitter
Χωρίς συντηρητικά: Η διαφήμιση της Burger King με το μουχλιασμένο μπέργκερ Facebook Twitter

«Στα εστιατόρια Burger King πιστεύουμε ότι τα πραγματικά φαγητά έχουν καλύτερη γεύση. Και γι αυτό προσπαθούμε σκληρά να αφαιρέσουμε τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές και γεύσεις από τα γεύματά μας σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο εκ μέρους της αλυσίδας ο διευθύνων σύμβουλος μάρκετινγκ Fernando Machado.

 

Στη νέα της διαφήμιση, η Burger King παρουσιάζει την αποσύνθεση ενός μπέργκερ μέσα σε διάστημα 34 ημερών. Έτσι με μία «μη όμορφη» διαφήμιση η εταιρεία, δηλώνει ότι αποδεσμεύεται από τα τεχνητά συντηρητικά και προσφέρει περισσότερο υγιεινά γεύματα. 

Με πληροφορίες από Bored Panda

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι – Τι αποκαλύπτει ο διαχειριστής του δικτύου

Διεθνή / Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Μια σειρά διαδοχικών δυσλειτουργιών μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα φαίνεται να ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ιστορικό μπλακ άουτ που έπληξε Ισπανία και Πορτογαλία, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους δίχως ρεύμα για ώρες.
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια