ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2020 | 08:41

Μόνη μου

Έναν χρόνο τώρα είμαι μόνη μου και δεν μπορώ να πω ότι περνάω και άσχημα.Βγαίνω με φίλους,πάω στην σχολή μου και πηγαινοέρχομαι στην πόλη που σπουδάζω,χτυπάω τατουαζ πάνω μου και συνεχώς ταξιδεύω με οργανώσεις.Τον έναν μήνα θα είμαι σε μια χώρα και τον άλλον σε διαφορετική βοηθόντας κόσμο και μαθαίνοντας νέα πράγματα.Γνωρίζω ανθρώπους απ' όλες τις γωνίες της Ευρώπης και γενικά περνάω όμορφα.Παρόλα αυτά,έχω όμως ακόμα αυτό το κενό μέσα μου πως δεν έχω κάποιον να με πάρει μια αγκαλιά.Να νοιαστεί για μένα,να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου μαζί του,να ταξιδεύουμε μαζί. Είναι κάτι βράδια που νιώθω τόσο μόνη ρε γαμώτο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ισως εβαλες καποια τειχη στον εαυτο σου ,αφηνοντας εξω το κομματι αυτο που λειπει,της προσεγγισης και των σχεσεων.Γιατι?Αυτο να απαντησεις και να ψαξεις να βρεις.Γιατι παρολο που εχεις μια ζωη οπως μας την περιγραφεις και θα εχεις και γνωριμιες ετσι,γιατι να νιωθεις αυτο το κενο? Αυτο προσπαθησε αφου το εντοπισεις να το προσπαθησεις να το μειωσεις.Τολμησε να βγεις εξω απο αυτο που εχεις κλεισει τον εαυτο σου.Δεν ειναι κατι.Και καλα παιδια αντρες γυναικες θα γνωρισεις,και μαλακες θα γνωρισεις,το θεμα ειναι να βρεις αυτον/ην που θα λετε 5 πραγματα και θα καταλαβαινεστε και θα περνατε καλα.Προσπαθησε το,φαινεσαι δραστηριο ατομο και εξωστρεφες εδω ειναι αλλοι που δεν μιλανε καν κλειδωμενοι σε ενα δωματιο ολη μερα.Κι εσυ ομως ταξιδευεις βλεπεις κοσμο εχεις μια παρεα να λες δυο βλακειες.Υπαρχει και ο ειδικος στην περιπτωση που η αυτογνωσια ειναι δυσκολη,δοκιμασε το κι αυτο αν θες.Και να μην μενεις πισω,κανε αυτο που γουσταρεις ακομα και σχεσεις και να σου βγουν και λαθος,δεν πειραζει,θα βρεις μια σωστη σχεση μετα,ετσι παει,αυτο ειναι η ζωη.Να περνας καλα και να χαμογελας!
Scroll to top icon