ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2020 | 17:46

Κίμωνα

Σε σκέφτομαι συνεχώς.. Δν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου... Αυτές οι λίγες φορές που βρεθήκαμε ήταν αρκετές γι να φανταζομαι συνεχώς και τις επόμενες.. Μ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Εκτός από τραγικό πρόβλημα στ' Αρχαία Ελληνικά, φαίνεται πως έχεις κι ορισμένες αδυναμίες απλής κατανόησης Νέων Ελληνικών. Που είδες να γράφει πως είναι λάθος η χρήση; Δεν είναι συνώνυμα οι λέξεις "περιττή"και η λέξη "λανθασμένη", ξέρεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μελετήσεις περισσότερες γραμματικές, για να δεις τι ακριβώς γράφει η καθεμία για την χρήση του ενωτικού. Για αρχή όμως, ξεκίνα με την κλίση του λύω.
Δε βλέπεις τι γράφω μου φαίνεται. Άλλο "περιττός" κι άλλο "λανθασμένος". Το περιττό γίνεται λανθασμένο, όταν χρησιμοποιείς "το περιττό" κατ'εξακολούθηση.Όσον αφορά τη διόρθωση, δείξε μου κάτι που έχω διορθώσει λανθασμένα. Τίποτα απολύτως. Αν θυμάμαι καλά, εσύ έκανες μια απόπειρα να "διορθώσεις"τις μετοχές των Αρχαίων Ελληνικών, επιμένοντας στο λάθος σου, χωρίς να έχεις ιδέα για την κλίση τους. Επομένως, εσύ η ίδια ακολουθείς την τακτική για την οποία με ψέγεις. Η διόρθωση, δεν είναι καμία "επίδειξη διδακτισμού". Τουλάχιστον για μένα. Διορθώνουμε κάτι, με σκοπό να μην επαναληφθεί το ίδιο λάθος στο μέλλον. Αν διαβάσει κάποιος το λάθος, υπάρχει πιθανότητα να το ανακυκλώσει περαιτέρω. Αν εσύ το παίρνεις επί προσωπικού και θίγεσαι, το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα δικό σου. Αν δεν ξέρει κάποιος Αρχαία και τα χρησιμοποιεί, το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να δεχτεί τις διορθώσεις από κάτω. Μάλλον τα πήρες όλα κακοπροαίρετα, εξου και οι αντιδράσεις σου. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να με διορθώσει κάποιος, μεγάλη μου χαρά, θα γλυτώσω κι από μελλοντικό λάθος, μαθαίνοντας και κάτι. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Scroll to top icon