ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2020 | 15:20

Δωσε αερα στο χωριάτη...

Καλησπέρα παιδιά.. Εχω μια σχέση.. Σαν κοπέλα δεν μαρεσει να μου τα πληρώνει ολα ο αλλος γιαυτό και τα βολευουμε έτσι ώστε να τα βρίσκουμε.. Αυτό που έχω παρατηρήσει ομως ειναι οτι αρχίζει και το εκμεταλευεται και βολεύεται.. Σαν άντρας δεν πρέπει να συνεισφέρει περισσότερο? Βγηκαμε με ενα ζευγάρι και η κοπέλα δεν σταματούσε να λέει ποσα πράγματα τις ειχε παρει δώρο το αγόρι της.. Δεν ζητάω κάτι τετειο αλλα γκρινιαζει και απο πάνω αντι να λεει και ευχαριστώ που βρηκε μια ανεξάρτητη που εχει δικα της χρήματα.. Εσεις τι λέτε ρε παιδιά?
14
 
 
 
 
σχόλια
Γκρινιάζει επειδή εισιαι οικονομικά ανεξάρτητη? Μην περιμένεις επειδή είσαι ανοιχτόμυαλη να σου πουν και μπράβο..Αν είσαι ανοιχτόμυαλος ξέρεις ότι είναι σωστό να μην πληρώνει μόνο ο άντρας σε μια σχέση δεν το κανεις για να παρεις εύσημα...
Με τους μιαθους πεινας που εχουμε δεν υφισταται τετοιο πραγμα.Και οι γυναικες παιρνουν σχεδον παντα λιγοτερα για την ιδια θεση με τα ιδια προσοντα.Αλλο τί θελεις να δεις εσυ και αλλο τί ισχυει.
1. Οι μισθοί πείνας που αναφέρεις ισχύουν κ για τα δυο φυλα, οχι μονο για τις γυναικες. 2. Το οτι για την ιδια θεση εγω ως γυναικα θα παρω λιγοτερα απο εναν αντρα ειναι αλλο θεμα (κ τραγικο μαλιστα) το οποιο δεν εχει κπ σχεση με όσα λεμε εδω. 3. Σε ενα ζευγαρι για πιο λογο αποκλειεται η γυναικα να βγαζει πιο πολλα απ τον αντρα? Οσα λες ειναι σε ενίσχυση του "ο αντρας να πληρωνει πιο πολλα"? Για να καταλαβω.
Δηλαδη ο φεμινισμος εξαντλειται στο ποσα περισσοτερα θα βγαζει απο την τσεπη της μια γυναικα ;Η ανεξαρτησια για την οποια μιλας ειναι να μη σου πληρωνει τον καφε και να μη δεχεσαι δωρα; Για να καταλαβω.
rudi αυτο με τις γυναικες που παιρνουν λιγοτερα δεν ισχυει στην ελλαδα παρα μονο σε μικρο ποσοστο...απλα οι γυναικες δε προαγονται σε πολυ υψηλες θεσεις (και κατεπεκταση και σε υψηλους μισθους) γιατι το συστημα δε στηριζει τη μητροτητα ταυτοχρονα με τη καριερα που ειναι τελειως τραγικο αλλα αλλουνου παπα ευαγγελιο σε σχεση με την κατσταση που περιγραφεται στην εξομολογηση...σε τζουνιορ και ιντρμιντιεϊτ θεσεις στην ελλαδα αντρες γυναικες στα ιδια (σκατα) λεφτα ειναι... οσο για το φεμινισμο δεν εχει να κανει σε τιποτα με αυτο που συζηταμε...απλα η φραση "σαν αντρας δε πρεπει να συνεισφερει περισσοτερο" τη στιγμη που δε μιλαμε για παντρεμενο ζευγαρι ειναι εμετικη και ειναι θλιβερο που υπαρχουν ανθρωποι που το στηριζουν...ο αλλος που κανει συνεχεια δωρα εχει το προβλημα... επισης κανεις δε σχολιαζει το ποσο προβληματικο ειναι το αλλο ζευγαρι που η τυπισσα βγαινει εξω κ ολη την ωρα ποζαρε το τι της εχει παρει το αγορι της λες και ειναι κανα κατορθωμα... μονο και μονο που ξερεις ποια ειναι η οικονομικη κατασταση που επικρατει γενικα στα νεα ζευγαρια στην ελλαδα δε κανεις τετοιες γελοιοτητες... ουτε τις ζηλευεις οπως η εξομολογητρια... το παλικαρι καλα ειναι να τη κανει με ελαφρά πηδηματακια λεω εγω... ολα τα αλλα με ισοτητες φεμινισμους εχει να κανει με βασικους κανονες συμπεριφορας αυτο που περιγραφεται εδω περα...
Rudi, ειλικρινα αυτα καταλαβες από τα σχολια μου? Κατ αρχήν εγω εκανα λογω για οικονομικη ανεξαρτησία κ οχι για φεμινισμό. Αν για σενα ειναι συνδεομενα, για μενα δεν ειναι. Επισης που ειπα εγω να μη μου παιρνει δωρα κ να μη δεχομαι κερασματα απο το σύντροφο μου (οπως κ να κανω)? Η πού το υπονοησα. Ειπα το αυτονόητο, οτι στον 21 ο αιωνα ειναι δεδομένο οτι η γυναικα δουλευει. Περιμενω να μου επισημανεις τα σημεια απο τα οποια εβγαλες τα όσα συμπεράσματα εβγαλες.ΥΓ. "Ο φεμινισμος εξαντλειται στα ποσα περισσοτερα βγαζει μια γυναικα απ την τσεπη... ?"- Rudi, πες μου εσύ τι ειναι φεμινισμός γτ ειλικρινα εγω δεν ασχολουμαι.
Scroll to top icon