ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2020 | 08:50

Μπερδεμα

Είμαι κοπέλα σε σχέση αρκετά χρόνια κ μέσα από διάφορες συγκυριες μπήκε στην ζωή μου φιλικά μια άλλη γυναίκα να σημειώσω ότι κ αυτή έχει ελεύθερη σχέση κ είναι μητέρα ενός παιδιού. Ήρθαμε αρκετα κοντά μέσα από διάφορα προβλήματα που ήρθαν στην ζωή μας πάντα σε φιλικό επίπεδο αναφέρομαι. Μετά από λίγο διάστημα άρχισε να μου λέει ότι μαγαπαει κ να χωρίσω για να βρω κάτι καλύτερο στην ζωή μου.Εγώ βέβαια το έλαβα αυτό ως φιλικη συμβουλή. Το θέμα είναι ότι με τον καιρό ανέπτυξα γιαυτην ερωτικά αισθήματα. Την σκέφτομαι διαρκώς κ προσπαθώ να βρω ευκαιρία να της στείλω έστω κ ένα μνμ . Με τον καιρό όμως διαπίστωσα ότι όλο αυτό δεν θα έβγαζε κάπου κ καλύτερα θα ήταν να απομακρυνθω από δίπλα της για να ηρεμήσω. Της το είχα αναφέρει κάποια στιγμή ότι ίσως κ να το κάνω κ ήταν πολύ αρνητική. Δεν ήθελε να φύγω από κοντά της. Υπήρχαν στιγμές που μου έστελνε μνμ κ μου έλεγε ότι με σκεφτεται κατά την διάρκεια της ημέρας. Άλλες φορές μου έστελνε μνμ στις 2 το βραδυ ότι μαγαπαει κ ότι είμαι ο άγγελος της. Όσο μένω τόσο πιο πολύ μπερδευομαι ανάμεσα στο φιλικό κ στο ερωτικό γιατί δεν πιστεύω ότι όλα αυτά τα λέει σε ερωτικό επίπεδο αλλά σε φιλικο.έτσι αποφάσισα να απομακρυνθω . Μου στέλνει μνμτα κ δεν απαντάω.
5
 
 
 
 
σχόλια
νομίζω σε γουστάρει η μανδάμ, αλλά παίζει στα όρια του φιλικού και του ερωτικού γιατί έχεις σχέση.Πάντως είναι λίγο μλκια να είσαι με κάποια και να σκέφτεσαι άλλη. Ξεκαθάρισε τα πράγματα. Για να ερωτευτέις κάποια άλλη μάλλον η σχέση σου δεν πάει πολύ καλά. Αν δεν το αγαπάς το κορίτσι να το αφήσεις, και να μιλήσεις ανοιχτά με αυτή που έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα. Ξεκαθάρισε τα πράγματα πρώτα μέσα σου όμως, δες τι θες εσύ, και γιατί. ποια είναι τα κίνητρά σου, είναι επιπόλαια ή όχι.
Εύχομαι να της στείλεις ένα τελευταίο μήνυμα που να εξηγείς ότι απομακρύνεσαι για δικούς σου λόγους, και μετά να σταματήσεις να απαντάς, γιατί το ghosting δεν είναι ωραία τακτική.
Συμφωνω, απλα της λες οτι δε θελεις αλλο να μιλατε ή να κανετε όποια παρεα ή επαφη.Απλα εσυ ησουν σε μια ευαλωτη στιγμη και αυτη απλα γαντζωθηκε πανω σου,μπορει και το ερωτικο ναι.Γιαυτην εννοω.Τωρα εσυ αφου δεν γουσταρεις της το λες ομορφα και ωραια και κοβεις επαφες.
Scroll to top icon