ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2020 | 14:51

Γιατί

1 μήνας μετα και ακόμα να ξεπεράσω τον χωρισμό μας..Αντί να νιώθω έστω λίγο καλύτερα εγώ νιώθω να πονάω ακόμα πιο πολύ..Ίσως φταίει ότι του είχα στείλει ένα μνμ πριν κάτι μέρες και δεν μου απάντησε ποτέ..Ξυπνάω πολύ άσχημα Κ θέλω να κλαίω όλη μέρα..Πόσο άσχημο..Δε μπορώ να χωνέψω με τίποτα ότι δεν θα τον ξαναδώ κ αυτό με διαλύει...
25
 
 
 
 
σχόλια
Απλα θα αφήσεις το χρονο να επουλώσει κάπως και να μπορέσεις να προχωρησεις. Είναι που μένεις ακόμα κολλημένη εκεί, σε κάτι που ηδη έγινε και δε σου προσφέρει και τίποτα στην τελική πέρα απο στεναχώρια. Αξίζει να στεναχωριεσαι τόσο πολύ? Βάλτα κάτω Σκέψου κάνε απολογισμό και προχώρησε.
Αν δεν δω τεκμήρια, δεν πείθομαι. Θα το παίξουμε σαν τα αναγνωριστικά σημάδια των ομηρικών επών και των δημοτικών τραγουδιών [για γερούς λύτες]
Αγνό κι αθώο μου παιδί. Δεν σε έχουν χειριστεί ακόμη οι άπονοι και ύπουλοι άνθρωποι. :P[Κλαίει κι οδύρεται γιατί πίστευε θα τον συγκινήσει με το μήνυμα και θα τον έκανε να ενδιαφερθεί. Το φαντάζομαι τώρα. "Ξέρω ότι ήθελες να πάρεις τον χρόνο σου. Δεν σε πιέζω. Απλά θέλω να ξέρεις ότι σ'αγάπησα όσο τίποτα άλλο. Όσο αγαπώ τον ήλιο το πρωί που ξυπνάω μετά από μια κρύα νύχτα. Όσο αγαπώ τον καφέ μετά το ξενύχτι. Όσο αγαπώ την μάσκαρα Maybelline Extreme Volume* όταν πρόκειται να βγω. Τόσο πολύ σε αγάπησα. Αλλά εντάξει, δεν θα σε ενοχλήσω άλλο. Σέβομαι την απόφασή σου."*έμμεσος σχολιασμός τόνωσης εγωϊσμού αρσενικών για μέγεθος **εννοείται σαρκάζω.
Η πλειοψηφία των μηνυμάτων πάντως είναι τέτοιου ύφους, μάλιστα κάποιες μου τα έχουν δείξει κιόλας. Τους κάνουμε συγγραφική επιμέλεια, ως beta reader, για να μην "κοπούν" άμεσα με χριστοπαναγίες. Αυτό το πολύ "ταπεινό χαμομηλάκι" ύφος είναι πολύ χαρακτηριστικό. (Δεν έχω καταλάβει γιατί. Όλοι ξέρουν ότι οι άντρες που πέφτουν με κάτι τέτοια δεν αξίζει να τους έχεις συντρόφους.)
Της την έχω ^*^%$΅$#@ ελαφρώς την εξομολόγηση, αλλά σου αναλύω το φαινόμενο. Η αποστολή μηνύματος μετά από χωρισμό γίνεται όταν η αιτία δεν ήταν πολύ σημαντική (τουλάχιστον και στων δυο το μυαλό) γιατί αν ήταν θα ήξερε ότι δεν την παίρνει. Συνήθως είναι επειδή ο άλλος έχει το έτερο μέλος χεσμένο ή έχει ξενερώσει τη ζωή του, οπότε χωρίζει για να "βρε χρόνο για τον εαυτό του". Και τότε αρχίζουν όλα αυτά τα θέατρα του παραλόγου.
Αφού πάνε και κάνουνε τέτοιες μαλακιες και στέλνουν μηνύματα, καλά να πάθουνε. Θα ήταν λογικά το κλασικό "του έστειλα, γιατί ήθελα να βγάλω από μέσα μου αυτά που σκεφτόμουν" Εεε μα πια, ίχνος εγωισμού.
Το έλεγε μια φιλη της γιαγιάς μου που ηταν Σμυρνιά.Εκεί τα κραταγανε αυτά..Είχαν αρκετές προλήψεις και μια μαγεία φερμενη από την Ανατολή , πολλά όμως από αυτά είχαν μια λογική..που απλώς δεν εξηγούσαν..Μια πραγματική ιστορία είναι και μέσα απο το βιβλιο "Η Νενέ η Σμυρνιά "της Ελσας Χίου, αν δεν το εχεις δει. Διαβάστε το έχει πάρει βραβεία. Πέρα απο το χιλιοδιαβασμενο "οι μάγισσες της Σμύρνης " όπως και άλλα πολλά με παρόμοιο τοπικ.
Θυμηθηκα μια στιχομυθία, ελεγε η γιαγια εκείνη η σμυρνια " Τα εσώρουχα σου να ειναι παντα περιποιημενα και ασορτι σλιπακι σουτιεν μη τυχει τιποτα .Ντροπη θαναι " Ποσο μπροστα ηταν ! ;)
Scroll to top icon