ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2020 | 04:08

Kοροιδια

Καποτε καποιος μου εταξε τα παντα και δεν εκανε τιποτα και εξαφανιστηκε σαν να μην υπηρχα...χρονια αναζητουσα μια εξηγηση πικραμενη και την πηρα ομως δε με καλυψε...λυπαμαι που πικραθηκα στην πιο γλυκια ηλικια...δεν τον εκανα ρεζιλι ομως τωρα θελω να μαθει η οικογενεια του οτι δεν ειναι το καλο παιδι που νομιζουν...προχωρησα ομως την κοροιδια δεν τη χωνεψα ποτε μετα απο τοσα χρονια ..και αφου δεν υπαρχει θεια δικη υπαρχει ανθρωπινη...ετοιμασου..
10
 
 
 
 
σχόλια
Αν μπορουσα να σας περιγραψω με δυο λογια το μεγεθος της κοροιδιας θα καταλαβαινατε...αληθεια το εχω ξεπερασει και δεν εχω πια αγαπη μεσα μου ομως μια παρομοια ιστορια εδω στις εξομολογησεις πυροδοτησε εναν θυμο και μια πικρα που ειχα θαψει...απ τη μια δε θελω να ασχοληθω απ την αλλη δε μπορω να δεχτω την κοροιδια...το πιθανοτερο ειναι να μην κανω κατι γιατι παρολο που σιγουρα θα παντρευτηκε καποια αλλη δε θελω να το ξερω...καλυτερα τιποτα...απλα πρεπει να τα πω και γω καπου..
Mην το κάνεις. Μην χάνεις και άλλο χρόνο και ενέργεια για μια ιστορία εκδίκησης αμφιβόλου αποτελέσματος. Το μόνο που θα κάνεις είναι να δηλητηριάσεις τη δική σου ψυχή. Κοίτα τον εαυτό σου και πως θα γίνεις εσύ καλύτερη.
Επίσης ό,τι και αν έχει συμβεί, ίσως τα γνωρίζουν από τον ίδιο. Μην το αποκλείεις, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την όρεξη να περιμένουν πότε θα τους δημιουργήσει μια αποκάλυψη του παρελθόντος προβλήματα.
Τι εξήγηση πήρες που όμως δεν σε κάλυψε;Κακώς το κράτησες μέσα σου τόσον καιρό, αλλά αν σε βοηθάει και δεν το λες; Αν πρόκειται για την καθαρή αλήθεια από μένα προχώρα. Αλλά να είσαι προετοιμασμένη για κάθε είδους αντίδραση, ακόμη και να τον υποστηρίξουν και να στραφεί το όλο πράγμα εναντίον σου. Γενικά μιλώντας αφού δεν μας λες λεπτομέρειες.
Τι ασχολεισαι με εναν χαμενον?Και δεν φαινεται οτι προχωρησες ,εχεις μεινει εκει κολλημενη κι απλα τωρα που ειδες οτι αυτος εκανε ενα βημα παραπερα θες να τον καταστρεψεις.Τελωσπαντων κανε οτι θες.
"Προτού ξεκινήσεις ένα ταξίδι εκδίκησης, σκάψε δύο τάφους"ΚομφούκιοςΚαι"Πέρυσι ψόφησε, φέτος βρώμισε"Λαϊκή παροιμίαΝα υποθέσω ότι παντρεύεται/παντρεύτηκε; Ή ήταν παντρεμένος; Και μετά από χρόνια ξαναξύπνησε ο θυμός μέσα σου;Ο θυμός, αγαπητή, είναι φαρμάκι στην ψυχούλα κάποιου. Ασχολήσου με το πώς να τον διαχειριστείς για να τον εξαφανίσεις από μέσα σου. Όσο τον κρατάς και τον δυναμώνεις με σχέδια εκδίκησης, τόσο θα σου τρώει την ψυχή. Άσε που μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ όλη η φάση και να τρέχεις και να μη φτάνεις.
Scroll to top icon