ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2020 | 22:31

Δυστυχώς

Νομίζω δε θα κάνω σσξ ποτέ.Δεν έκανα ως τώρα (26) τι θα αλλάξει από εδώ και πέρα;Και φυσικά, τι να το κάνεις το σεξ από μόνο του;Έχω ανάγκη και από το συναίσθημα, από το χάδι μιας κοπέλας, από το να νιώθω την αύρα της δίπλα μου κλπ κπλ...Μάλλον δε θα τα ζήσω ποτε... Υ. Γ. Ξέρω ότι υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα στη ζωή, αλλά εμένα αυτό με απασχολεί αυτή τη στιγμή...
20
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι για εναν αντρα να ολοκληρώσει επαφή. Δεν καταλαβαινω όμως γτ πρέπει να πάει οπωσδήποτε σε οίκο μονο και μονο για την εμπειρία ; Πιστεύω ότι εκεί έξω υπάρχουν γυναικες που δεν ενδιαφέρονται για τα φράγκα σου, τα αμάξια σου η το στυλ σου ... Αλλά αναζητούν μόνο καλή καρδιά σε έναν άνθρωπο. Θέλει πολύ δουλιτσα να για τις κατακτήσεις , διοτι αυτές οι γυναικες έχουν και τρομερό ένστικτο και δεν εμπιστεύονται όποιον και όποιον. Γι'αυτό εφόσον ξερεις τι θέλεις, μην πιεζεσαι από τον κοινωνικό περίγυρο. Είσαι πολύ μικρός ακόμα ... διασκέδαζε την ζωή σου οπως εσύ θέλεις!
Το σεξ απο μονο του δεν εχει καποιο νοημα.Ειναι τερμα υπερεκτιμημενο. Υπαρχει και η αυτοικανοποιηση hahahΨαξε βρες λοιπον μια γυναικα να σου κανει κουκου που θα την θαυμαζεις,την σεβεσαι και θα σε αναβει και το σεξ μετα θα ειναι η φυσικη συνεχεια της σχεσης.
Οι γυναίκες γράφουν μη πάτε σε οίκους ανοχής είναι ξεφτίλα κλπ επειδή σας θέλουν δούλους... Θέλουν να είστε απελπισμενοι μουνοδουλοι και να σας σέρνουν από τη μύτη. Τα ίδια λένε και για όσους καμακωνουν πιωμενες τουρίστριες στο Φαλιρακι.
Πρεπει να γνωρισεις καποια που θα σε ενδιαφερει..οταν τη γνωρισεις και βγαινετε ολα θα ερθουν απο μονα τους...φροντισε να ενημερωθεις σχετικα...ειιναι πολυ γλυκο να βρισκεις εναν αντρα παρθενο
Μην περιμένεις τίποτα αγαπητέ.Ούτε αγάπη ούτε χάδια ούτε τίποτα.Χάνεις το χρόνο σου. Το καταλαβαίνω ότι είσαι ευαίσθητος και έχεις ανάγκη απο τρυφερότητα αλλά οι κοπέλες έχουν άλλους προσανατολισμούς, τελείως διαφορετικούς απο τους δικού σου. Μην περιμένεις ελπίζοντας ότι κάποια θα βρεθεί. Δεν θα βρεθεί, δυστυχώς.
Φιλαράκι αυτά είναι αντρικά πράματα. Μη λαμβάνεις υπόψη τις απόψεις των γυναικών σε αυτό το θέμα. Με ένα 20αρικακι πηγαίνεις στη Φυλής επιλέγεις ένα μιλφακι και περνάς όμορφα. Εναλλακτικά δίνεις κάτι παραπάνω και πας σε στούντιο που είναι πιο κυριλέ. Το ξέρω πως δεν είναι λύση στο πρόβλημά σου αλλά θα σου δώσει ένα boost. Θα δεις τα πράγματα πιο χαλαρά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μη το σκέφτεσαι δεν είναι κακό όλος ο κόσμος πηγαίνει και διασκεδάζει.
Φίλε μου, μην απελπίζεσαι. Μπορείς ακόμα να γνωρίσεις, να προσεγγίσεις μία κοπέλα και να βγει κάτι όμορφο. Αναρωτιέμαι, έχεις επιδιώξει κάτι ή περιμένεις μάνα εξ ουρανού; Επειδή έχεις μία ηλικία πεπερασμένη από το "όριο" της σημερινής κοινωνίας, δεν σημαίνει ότι είναι μάταιο.Επίσης, μπορεί όλο αυτό να σε θλίβει, αλλά θέλω να θυμάσαι ότι το σεξ και οι σχέσεις, ποτέ δεν μας ολοκληρώνουν. Μας χαροποιούν, μας δίνουν ηδονή, αλλά δεν μας ολοκληρώνουν. Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο.
Αυτό που είπες πως το σεξ και οι σχέσεις ποτέ δεν μας ολοκλήρωνουν, απλά μας δίνουν χαρά και ηδονή, είναι απόλυτα σωστό κατά την γνώμη μου! Από μέσα μας πηγάζει η πληρότητα και αυτό που λένε το "είμαι καλά", η ηρεμία, η εξέλιξη. Όλα προσωπικές, εσωτερικές διαδικασίες και κατακτήσεις! Πρέπει να βιώσεις κάτι αντίστοιχο για να το διαπιστώσεις.
Χαίρομαι που συμφωνείς, διότι είναι πολλοί που θα πουν πως ζωή δίχως σεξ/σχέσεις, ζωή χαμένη. Κάπου στην αφέλεια μου, μερικά χρόνια πριν, το πίστευα και η ίδια. Δυστυχώς, ο,τι γράφω σχετικά με αυτό το γράφω από εμπειρία. Έκανα λάθος επιλογές και χρειάστηκε αρκετός καιρός για να τα βρω με τον εαυτό μου και να μπορέσω να απολαύσω πως λειτουργούν κάποια πράγματα.
Καλά είπα εγώ πως πρέπει να το ζήσεις για να το πεις! Φαίνεται η εμπειρία ζωής σου και η ωριμότητά σου. Μέσα σε έναν κόσμο που θεωρεί τον μεγάλο, παράφορο έρωτα αυτοσκοπό και μοναδικό νόημα στη ζωή, το να τολμήσεις να πιστέψεις (σε) κάτι άλλο, είναι σχεδόν "δύσκολο". Γενικότερα (και) σήμερα πολύ ωραία τα είπες! Ακόμη θυμάμαι την περίληψη!
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι οι συγκυρίες ήρθαν έτσι, ώστε να πάρω το μάθημά μου νωρίς. Ζούμε σε έναν κόσμο που προτάσσει να είσαι το κάτι ή το αντί-κάτι. Όχι όμως, το κάτι άλλο. Αν το σκεφτείς, λέει πολλά.Πάντως, μου φαίνεσαι συνειδητοποιημένη κοπέλα, αν και κάπως μελαγχολική.
Γιατί δεν αποκτάς εμπειρία με μια π#ρνη?Πολλά αγόρια ακόμα και στην εφηβική ηλικία δοκιμάζουν να πάνε με μια..Δεν είναι ντροπή..Ντροπή θα ήταν να σου γίνει εθισμός και να χάσεις όλα τα λευτά σου σε χαρτιά και π#ρνες
Μπορεί να αλλάξει ό,τι είναι αυτό που άλλαξε και σε εκείνους που έκαναν σεξ στα 30,40, 50φεύγα τους για πρώτη φορά ;-)Είναι συνδυασμός δημιουργίας σταθερής αυτοεκτίμησης (πχ μέσα από ασχολίες που σε γεμίζουν) και τύχης. Μην απελπίζεσαι, έχω πολλά κοντινά παραδείγματα late bloomers.Το ότι έγραψες αυτήν την εξομολόγηση είναι μια καλη αρχή και συνειδητοποίηση του τι θέλεις. Μην σου βάζεις τρικλοποδιές χωρίς λόγο. Σκέψου ότι δεν "έχεις ανάγκη" αυτά που γράφεις, απλώς επιθυμείς να τα ζήσεις και, ναι, μπορείς να τα αποκτήσεις αν δοκιμάσεις πολλές φορές και αναγκαστικά μάθεις από τα λάθη σου. Ο τολμών αλλά και ο επιμένων, νικά. Και βέβαια το σεξ είναι μία από τις χαρές της ζωής για πολλούς, αλλά σίγουρα όχι αυτοσκοπός. Από εμένα καλή τύχη!
Scroll to top icon