ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2020 | 01:24

Θελω να μεινω μόνη για παντα

Εχω βαρεθει να πεφτω σε λαθος ανθρωπους , σε λαθος αντρες. Τωρα σαν να μου εχει γινει συνηθεια , φοβαμαι οτι θα γινω μια γεροντομπεμπεκα που θα τα μπλεκει με λαθος αντρες για ολη τη ζωη μου, και καπως ετσι θα πεθανω.Δεν θελω να μου αρεσει κανενας ποτε ξανα δεν θελω να αρεσω σε κανεναν ποτε ξανα. Αυτο πουθελω ειναι να ειμαι αορατη. Δεν μπορω να κανω μια σωστη γνωριμια να δικρινω το σωστο απο το λαθος. Εχω μια αποστευτη θλιψη και ολο σοεφτομαι τις κακες επιλογες μου, και θα μου πειτε καλα να παθω και θα εχετε δικιο.. Ποσο αμυαλη μπορει να είμαι ;;;; ντρεπομαι για λογαριασμο μου. Κοριτσια μην σας νοιαζει που δεν εχετε σχεσεις , υπαρχουν πολλα γαιδουρια εκει εξω, εχω πεσει πανω σε πολλα. Αν αποφασισετε να γνωρισετε καποιον δωστε χρονο να τον μαθετε και να σας μαθει ( και αυτο το εχω κανει και παλι σκαρτα φερθηκε) δεν τους πιανω απο πουθενα. Και να πω οτι βλεπω λεφτα , κοιλιακους να πω οκ αλλα δεν ειναι ετσι ρε γαμωτο. Ειμαι πολυ εκνευρισμενη , εχω ξεκινησει να πηγαινω σε ψυχολογο.. ειμαι τρομερα στεναχωρημενη και θυμωμενη με μενα πανω απ'ολα . ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Μακαρι να ειστε πιο τυχερες και εξυπνες απο μενα.
32
 
 
 
 
σχόλια
Εχω ξανα δει σχόλια σου! Είσαι μες στη πικρα, ενας απο τους χειροτερους εδω μεσα! Αν δεν σταξεις φαρμακι δεν μπορεις.Και δεν θα περιμενω απο ατομο σαν και σενα να μου πει ποια ειμαι. Αιντε μπραβο! Υγ μαθε τροπους αγριανθρωπε , και μην φερνεις τον κοσμο σε αμηχανια!
Το κάθε μου σχόλιο είναι λουτρό αλήθειας. Κάτι που ο μέσος γελληνας και η μέση ελεινιδα δεν αντέχουν... Ο καθένας ελκύει άτομα του επιπέδου του μαντάμ. Για να πέφτεις σε περίεργους τέτοια και χειρότερη θα είσαι...
Ααχ σε λυπαμαι αγορακι μου !! Περισσοτερο απο τα μούτρα που ετυχε να γνωρισω ! Ανθρωπακι , μαλλον και εσυ απο αυτους τους ελληνες εισαι! Δεν αντεξες το σχολιο μου γαιδουρακι μου και απαντησες, αλλα δεν αφησες χωρο για απαντηση μου ! Καημενο μου. Παντως εισαι απο αυτους που τα κορτσια πρεπει να αποφευγουν ! Χα χα χαχαχΞεκουμπισου τωρα γιατι βρωμιζεις και μονο που υπαρχεις εδω στη λαιφοπαρεα...
Είσαι πληγωμένη για αυτό σκέφτεσαι έτσι. Κανείς μας δεν θέλει να μείνει μόνος ή μόνη για πάντα. Απλά αναλώθηκες και επένδυσες συναισθηματικά σε λάθος ανθρώπους...
Εντάξει ίσως λέω μεγάλα λογια.. επαθα ενα σοκ παντως χθες που το εγραφα , ενιωθα πολυ θυμο , σε μεγαλο βαθμο! Τωρα εχω το θυμο, νομιζω για παντα θα ειμαι θυμωμενη αλλα τουλαχιστον να μαθω να το διαχειριζομαι! Ευχαριστω :)
Κάπως έτσι είμαι και γώ αυτή τη περίοδο.Κανω και τον απολογισμό και τρελαινομαι με αυτά που μου εχουν συμβει (με τα περισσοτερα τουλαχιστον)
Δέν θελω να πω κατι για τις γεροντομπεμπεκες. Και ξέρω αρκετα ατομα που έχουν περασει τα 40 απο επιλογη όμως.. οποτε το σχολίασα ετσι επειδη ΘΕΛΩ πολυ να έχω μια συντροφια και στη συνεχεια μια οικογένεια! Προσπαθω να τα βάλω σε σειρα!Ευχαριστω για το σχολιο σου!
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο στην ελληνική κοινωνία έστω να βρεις κάποιον να τα έχει καλά με τον εαυτό του, να έχει κάνει την αυτοκριτική του, να είναι ενδιαφέρον άτομο, να του αρέσουν οι σχέσεις και μάλιστα κατ' αποκλειστικότητα ενώ έχει μια φυσική ευγένεια σαν άτομο και να είναι ελεύθερος αν δεν συντρέχουν κάποιοι λόγοι ατυχίας. Ενώ μια τέτοια γυναίκα είναι πιο σύνηθες να την βρεις ελεύθερη. Γιατί ; Γιατί όταν υπάρχει ανοχή και είσαι ευνοημένος είναι λογικό να μην μπεις στον κόπο να γίνεις κάτι καλύτερο για τους άλλους ενώ εσύ απολαμβάνεις πράγματα με το ελάχιστο έως καθόλου κόστος. Υπάρχει ανοχή, από τις κοπέλες θες; Αλλά και από την κοινωνία. Υπάρχουν κατηγορώ που κυρίως στρέφονται απέναντι σε αυτόν που την πατάει και όχι τόσο σε αυτόν που θα κάνει κάτι, δεν έχω δει μέχρι τώρα - χωρίς να σημαίνει πως συμβαίνει-να βιώνει κάποιος έναν κοινωνικό αποκλεισμό επειδή κακομεταχειριστηκε την αγαπητικιά του εκτός αν ίσως τις έσπασε όλα τα κόκαλα, λες και όλες οι περιπτώσεις αν δε φτάσουν μέχρι εκεί, καθαγιαζονται να πούμε.Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει είτε να πεις ότι θα μείνει για πάντα μόνη, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι όλο και πιο 'οπλισμένος' να ξέρεις περίπου τις πιθανότητές σου, να έχεις αντίληψη του χώρου, των συμπεριφορών, πως ακόμη θα σ'εβλεπαν εσένα οι άλλοι έστω και με ρηχα κριτήρια. Όταν βλέπεις κάτι ενδιαφέρον και καλό να μη κάθεσαι απλά να περιμένεις να έρθει και να προσπαθήσεις κι εσύ να γνωριστείτε και να δεις αν μπορεί να υπάρχει εξέλιξη. Όταν ο άλλος πετάει δέκα βατράχια ή κάνει χοντράδα στο πρώτο ραντεβού να φεύγεις, θιχτεί δε θιχτεί. Δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο καιρό μου χε περαστεί το μήνυμα ότι εγώ πρέπει να μην κάνω κάτι και θίξω κάποιον που προφανώς δεν έχει μίσους κοινωνικούς τρόπους. Για κέρασμα ; Ως ανταμοιβή για το ενδιαφέρον του προς εμένα; Τώρα ας θιχτουν. Ούτε χαριστικός ούτε τίποτα σε τέτοια ζητήματα. Γιατί έτσι κι αλλιώς, είναι τρομερά δύσκολο να βρεις ένα άτομο αξιόλογο αλλά και ταιριαστό συνάμα, άσχετων αυτόν των ελαττωματικων και δυσλειτουργικων κοινωνικών συμπεριφορών που τρώμε κάθε μέρα στη μάπα σε κάθε έκφανση της ζωής μας και όχι μόνο στον ερωτικό τομέα. Υ. Γ. Για τυχόν λάθη, από το κινητό δεν παίζει να το κοιτάω και να κάνω διορθώσεις κατά την συγγραφή. Υ. Γ. 1 Σιγουρα αυτά που λέω αφορούν και τα δύο φύλα αλλά εγω βλέπω να γερνει η πλάστιγγα. Μπορεί να είναι προκατάληψη και γενίκευση προσωπικού βιδώματος; Ισως. Έτσι κι αλλιώς θα με 'συμφερε' να είμαι λάθος. Θα έπρεπε απλά να βελτιώσω τον εαυτό μου κι όχι να έχω και το άγχος για το πόση δουλειά έχουν ρίξει κι οι άλλοι με τον δικό τους.
Για να πέφτεις συνέχεια σε λάθος άνδρες, δύο είναι τα ενδεχόμενα. Είτε είσαι τρομακτικά άτυχη, είτε κάνεις κάποιο λάθος.Λες ότι είναι λάθος, δεν μας δίνεις όμως κάποιο άλλο στοιχείο. Σκέψου αν σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει κάποιο μοτίβο που επαναλαμβανεται. Αν υπάρχει, τότε πιθανότατα για κάποιο λόγο, τον οποίο πρέπει να βρεις, σε ελκύει ο συγκεκριμένος τύπος άνδρα. Οσον αφορά στην επένδυση που αναφέρεις, νομίζω ότι το όλο πρόβλημα ξεκινά από τις δικές σου προσδοκίες.
Που τους βρίσκετε όλους αυτούς τους αληταράδες; Μήπως φταίτε κι εσείς; Αν πέφτετε διαρκώς σε καθίκια, κάτι σημαίνει κι αυτό. Δεν είναι τυχαίο.
Σίγουρα φταίω εγω, γιατί πάντα εχω ελπιδες, πάντα δίνω ευκαιρια σε καποιον , δίνω τα πάντα και αφήνομαι. Στα ερωτικα ειμαι τούβλο τελειώς.. ΤΕΛΟΣ
Αλλα να πώ επίσης πως ποτέ μα ΠΟΤΈ δεν εχω φερθει τοσο άσχημα όπως κάποιοι. Μα να εξαφανιζεται ο αλλος χώρις μια εξήγηση ;; οχι ρε συ αυτό δεν αξίζει σε κανέναν.. απλα πες κάτι όσο δύσκολο και αν είναι.
Να φτιαξω καφέ να τα πούμε? Εχεις δίκιο σε όσα γραφεις, έχω μόνο να πω οτι υπάρχουν και ατομα που αξίζουν (προσωπικό μου στορυ) κι απλα τη μαλακια την εκανα εγώ κι έφυγε καταλαβες. Δεν φταινε παντα οι αλλοι. Όλες τις φορες θέλω να πω.
Λιλυ το έχω κάνει αυτό, έχω "διώξει" 1-2 άτομα απο τη ζωη μου , θα μπορούσα να το παλέψω αλλα λογω ανασφάλειας; λόγω ηλικίας; λόγω κάποιου λάθους απο το άλλο προσωπο; έγινα εγωιστρια παραπανω απ'οτι πρεπει και το χάλασα... Πάντως εγώ να πώ πώς δέν εχω απατήσει ποτέ, δέν εχω κοιτάξει ποτέ αλλο άτομο, ούτε καν χαζο φλέρτ..
Scroll to top icon