ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2020 | 10:07

Ρομπότ

Όλοι φαίνονται ρομπότ, μη πραγματικοί. Αδυνατώ να τους δω σαν αληθινούς ανθρώπους με ζωές και συναισθήματα. Μοιάζουν με φιγούρες.Δεν υπάρχουν άνθρωποι. Μόνο φιγούρες.
10
 
 
 
 
σχόλια
Τι περιμένεις? Ζούμε σε ένα κόσμο που το συναίσθημα θεωρείται αδυναμια..Ανοίξα την τηλεόραση είχε Gntm Βλέπω τη Καγιά να λέει σε μια κοπέλα (που είχε θυμώσει γιατί κάποια κορίτσια κάνανε λεκτικό bullying σε μια άλλη κοπέλα) : Μην προσπαθεις να αλλάξεις το κόσμο γιατί δε μπορείς!Μου αρέσει που στις οντισιόν κάνανε λόγο για το ρατσισμό και το bullying!Η τηλεόραση βάζει πολλές βλακείες και αυτές τις βλακείες βλέπουν τα παιδιά!Αντί να καλλιεργούμε τις νέες γενιές προβαλουμε ψεύτικα είδωλα!
Έτσι φαίνονται οι περισσότεροι και σε εμένα, πράγματι. Αλλά μην το αφήνεις να σε επηρεάζει, υπάρχουν και οι άλλοι. Εύχομαι να μην εμποδίζει την ζωή σου η κατάσταση των άλλων, και να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν!
Οι περισσότεροι τα κρύβουν τα συναισθήματα τους κρυμμένα όσο μπορούν περισσότερο. Παρουσιάζουν ένα άλλο πρόσωπο έξω, έτσι έχουν μάθει,έτσι η κοινωνία τους έχει μάθει.
Εγώ προσωπικά πιστεύω το αντίθετο! Άνθρωποι υπάρχουν, απλά νομίζω πως πια ζούμε στην εποχή των θολών αξιών, συναισθήματων και καταστάσεων! Είναι κακοί, είναι καλοί και λίγο έτσι και λίγο αλλιώς. Μάλλον επιδίδονται στην χαμερπεια. Ίσως μέσα σε όλη αυτήν την ζωντάνια και την απελευθέρωση που ευαγγελίζεται η νέα εποχή, οι άνθρωποι να είναι αδρανείς εσωτερικά, άλλοτε διαβρωμένοι, ηθικά εκμαυλισμένοι. Δεν ξέρω αν είναι ανηθικότητα ακριβώς, η ζωή και οι άνθρωποι που μοιάζουν πανηγυράκι μέσα σε έναν γενικότερο παραλογισμό. Λες και είσαι σε ένα τρενάκι που δεν σου αρέσει και περιμένεις να τελειώσει ο γύρος να κατέβεις!
Άγιε είπες Γάγγη και θυμήθηκα την πρώτη φορά που άκουσα και έμαθα αυτήν την λέξη. Ήμουν έκτη δημοτικού, το έγραφε σε ένα ποίημα στο βιβλίο της γλώσσας και θυμάμαι την δασκάλα μας να μας το διαβάζει δυνατά. Έχω παραδόξως ακόμη την φωνή της στα αυτιά μου να λέει "Γάγγη".
Scroll to top icon