ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2020 | 23:51

Λεμονάδα

Κάπου διάβασα ότι όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια φτιάξε λεμονάδα.Σαφώς και κάποια πράγματα είναι τυχερά αλλά και για κάποια πρέπει να ξεβολευτούμε και να ψάξουμε εκτός comfort zone.Θέλω να το μοιραστώ λόγω προσωπικής εμπειρίας καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια ξέμεινα από σχέση και από παρέες και αναγκάστηκα να τα δω όλα αλλιώς και να κάνω restart Κάνοντας έναν απολογισμό θεωρώ πως μου έκανε πολύ καλό αυτό το ξεβόλεμα και με πήγε παρακάτω Κάνω σχεδόν τα πάντα μόνος εξόδους ταξίδια κτλ και το θεωρώ πιο γενναίο έστω και αν με κοιτάνε πάντα λοξά από το να κλειστώ σε τέσσερις τοίχους και να κλαίω τη μοίρα μου.Να σημειώσω ότι αν μου έλεγες πριν πέντε χρόνια να πάω έστω και μέχρι τη γωνία για καφέ μόνος ούτε καν θα το τολμούσα Ελπίζω να βόηθησα αν κάποιος είναι σε παρόμοια φάση Όλα γίνονται για κάποιο λόγο για μας πάνε παρακάτω και να μας εξελίξουν Δεν επικροτώ τη μοναξιά σε καμμία περίπτωση αλλά αν μας κάτσει από επιλογή μας η μη , ας μάθουμε να συμβιώνουμε όμορφα με αυτή
9
 
 
 
 
σχόλια
χαρηκα που το διαβασα αυτο,τετοια ωρα..ωραια η ματια σου για τα πραγματα.πεφτεις,σηκωνεσαι,συνεχιζεις.κ οι φοβοι σου μπροστα σου.σου ευχομαι να περνας ομορφα,με οτι αυτο περιλαμβανει:-)
Καθε δύσκολη κατάσταση είναι μια ευκαιρία να σε πάει παραπερα!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στα 16 μου χώρισαν οι γονείς μου και η μαμα μου ήταν αβοηθητη.. Αυτο με εκανε να εξελιχθώ αγόρασα αυτοκίνητο μάζεψα λεφτά και ειμαι 21 χρόνων μένω μόνη μου και ειμαι ανεξάρτητη.. Δεν θα ήξερα ποια ήταν η δύναμη μου αν δεν ειχαν συμβεί αυτά τα περιστατικά στη ζωή μου.. Και οι δυσκολίες συνεχίζονται..
απιστευτο ολο αυτο που εχεις κανει και η αντιμετωπιση σου για τη ζωη!!! εγω οπως και πολυ αλλοι στα 21 δουλευαμε μονο για να μαζεψουμε λεφτα για κανα νησακι και κατα τα αλλα μαμας μπαμπας και να παριστανουμε οτι σπουδαζουμε... χιλια μπραβο απο μενα!!!!
Scroll to top icon