ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2020 | 23:32

Τι να πεις....

Είναι τόσο λυπητερό το γεγονός ότι υπάρχουν τόσα άτομα γύρω σου που συναναστρέφεσαι καθημερινά αλλά ένα άτομο να βρεθεί να του πεις αυτά που θέλεις και νιώθεις δεν υπάρχει.Μέχρι τον προηγούμενο μήνα τα έλεγα στον πρώην μου ότι με προβλημάτιζε. Παρεπιπτόντως πολύ καλό παιδί πλέων όμως έχει σχέση ε και δεν θέλω να λέω τα εσωψυχα μου σε εκείνον. Δεν νιώθω άνετα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πριν τον πρώην σου σε ποιον τα έλεγες;Καλά κάνεις και δεν του λες τα εσώψυχα σου τώρα.Πολύ αλήθεια αυτό που λες. Όμως, καλύτερα να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, παρά να τα λες κάπου που δεν υπάρχει κατανόηση ή εμπιστοσύνη, έτσι για να γίνεται κουβέντα.
Εδώ και στον νυν πρέπει να προσέχεις τι θα επιλέξεις να πεις. Επίσης πιστεύω πως μερικά πράγματα τελικά δεν πρέπει να ειπωθούν ποτέ όσο σκληρό κι αν ακούγεται κι αυτό! Εγώ τουλάχιστον αυτό έμαθα και αυτό καταλαβα.
Αν σκεφτείς πόσοι νυν μέλλουν να γίνουν πρώην, πόσοι φίλοι μέλλουν να γίνουν γνωστοί, η σωστή επιλογή είναι μονόδρομος -μη ξανοίγεσαι. Ωστόσο, το τι κάνει ο καθένας με τα προσωπικά του είναι καθαρά δική του υπόθεση, όπως και ένα βάρος της ευθύνης, όταν πληγωθεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon