ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2020 | 12:03

Εμενα θα κοιταξει;;;

Εχω ερωτευτει μια κοπελα, που δεν την ξερω καν. Απλα και μονο ερωτευτηκα την εμφανιση-οψη της, την αυρα της,τον τροπο που κινειται. Δεν ξερω καθολου πως ειναι σαν προσωπικοτητα αλλα δεν με νοιαζει. Το θεμα ειναι πως απλα την βλεπω καθε μερα χωρις να εχουμε ανταλλαξει ποτε κουβεντα, δεν εχω καμια σχεση μαζι της, δεν με ξερει δεν την ξερω. Δεν ξερω τον τροπο να την πλησιασω, δεν μπορω να βρω μια καλη αφορμη. Ομως το χειροτερο ειναι οτι θα φαω ακυρο ακομα κι αν βρω τροπο να την πλησιασω. Σιγα μην γυρισει τωρα μια τοσο ομορφη κοπελα, που σιγουρα θα αρεσει και σε αλλους και ισως να εχει καποια σχεση, να γυρισει να κοιταξει εμενα, που ουτε ειμαι κανενας κουκλος, ουτε ειμαι κανενας σωματαρας 2 μετρα παλικαρι. Ειμαι σε αδιεξοδο. Δεν ξερω τι να κανω. Πειτε μου, τι προτεινετε ή τι θα κανατε στην θεση μου; ειτε ειστε γυναικες ειτε αντρες. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
37
 
 
 
 
σχόλια
Μ αρεσει που μονος σου ριχνεις ακυρο στον εαυτο σου πριν καν στο ριξει η θεα και απ την αλλη θες να σου πουμε μα οχι δεν ξερεις ποτε και προσπαθησε και κανε και ρανε!δε με νοιαζει η εμφανιση σου ομως με νοιαζει η αυτοπεποιθηση σου στην προκειμενη περιπτωση που ειναι μηδαμινη!με τετοια αυτοπεποιθηση αγορι μου δεν πας πουθενα!οχι στη θεα αλλα ουτε σε μετρια..να τα λεμε και αυτα!καταρχας με τοσο χαμηλη αυτοπεποιθηση και να σου κατσει η θεα θα εισαι μεσα στην ανασφαλεια...λοιπον η καθεσαι στα αβγα σου και αφηνεις να σου περασει ο ενθουσιασμος η πας με ωραιο τροπο και της λες ο.τι νιωθεις...θα σου πω μια ιστορια...θεωρουμαι απο τους γυρω μου πολυ εντυπωσιακη..ομως καποτε καψουρευτηκα τον προισταμενο μου οταν ημουν σεζον σε νησι...ανυπαρκτες ελπιδες για σχεση πρωτα γιατι ηταν θεος και εβλεπα οτι γουσταρε αψεγαδιαστες μοντελες και εκτος αυτου ηταν πολυ γυναικας...εκανα μοκο ολο το καλοκαιρι και οταν εφευγα πηγα θεα του ειπα με απολυτη ειλικρινεια και αθωοτητα αλλα και σιγουρια για τον εαυτο μου αυτα που ενιωθα..γιατι ηταν αγνα...του αρεσαν πολυ και τα εκτιμησε οσο μαλακας και αν ηταν και με φιλησε...το αφησαμε εκει.εφευγα..αλλωστε ενας τετοιος τυπος δε μπορουσε να μεινει πιστος ουτε στην πιο ομορφη γυναικα στον κοσμο. Αυτο που μου ειπε ο ιδιος ειναι οτι θαυμασε τον επαγγελματισμο μου και τον απιστευτο αερα που αποπνεω με ενα περασμα μου.. του ειπα 'σ αγαπω...αντιο' και εξαφανιστηκα και τον αφησα μαλακα!οσο και αν ηξερα οτι μου ειναι αταιριαστος ενας τετοιος τυπος ομως μεσα μου ηξερα τη σιγουρια που εχω εγω για τον εαυτο μου και την αξιοπρεπει να δεχτω οτι δε μπορουμε να αρεσουμε σε ολο το συμπαν αλλα αρεσουμε πανω απ ολα στον εαυτο μας!και οταν μας αρεσει ο εαυτος μας τοτε σιγουρα θα βρεθουν πολλοι που θα θελουν να ειναι διπλα μας!
Εξ εσυ εισαι επιφανειακος και κρινεις τους αλλους με βαση την εμφανιση τους.Γιατι να μην κανει το ιδιο και η κουκλαρα μ´εσενα; Θα εχει καθε δικιο. Αυτο που οσοι δεν βλεπεστε απαιτειτε το ο,τι καλυτερο απο την αλλη πλευρα με ξεπερνα.
Μιλα της. Δεν χρειαζεται να εισαι κουκλος, αλλωστε η ομορφια ειναι υποκειμενικη. Μιλησες για αυρα και θα συμφωνησω στο οτι η αυρα ενος ανθρωπου ειναι πολυ γοητευτικη. Μπορει να εχεις μια αυρα που να αρεσει. Γενικα στο σε ποιον θα μιλησεις ή οχι δεν πρεπει να παιζει ρολο το αν εισαι 2 μετρα ή 1. Εγω λεω να της μιλησεις, καθε μερα μιλαμε σε 100 ατομα, δεν θα σημαινει κατι να της κανεις μια ερωτηση ή να της πιασεις την κουβεντα στο χαλαρο. Καντο και θα δεις προς τα που θα εξελιχθει. Γενικα be social and open. Αμα κρυβεσαι σε μια γωνια, δεν γινεται δουλεια!
Δεν πρέπει να σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο, προσπάθησε να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Προσωπικά, έλκομαι σχεδόν πάντα από τύπους ιδιαίτερους που δεν πληρούν τα κριτήρια ομορφιάς που θέτουμε γενικά. Τόλμησέ το και ποτέ δεν ξέρεις!
Λοιπόν, έχουμε δύο ενδεχόμενα: ή πας ευθέως και της μιλάς και ό,τι ήθελε προκύψει, ή τη διαγράφεις ως επιθυμία γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.Και κάτι ''κυνικό'': και χάλια να είσαι, δε σημαίνει ότι δεν έχεις ελπίδες. Πολλές μία χαρά γυναίκες κυκλοφορούν με τρισάθλιους.
Ηττοπάθεια....Στις όμορφες λες ότι είναι έξυπνες.Στις έξυπνες λες ότι είναι όμορφες. Τα άλλα τα ακούν μια ζωή. Σε όλες τις υπόλοιπες λες ότι είναι σέξυ. (τις φιλοτιμείς)Στοχεύουμε πάντα ψηλά και πάντα φροντίζοντας την αυτοβελτίωσή μας.
Καραμελ, δεν πρόσεχες στο μάθημα της Φιλοσοφίας. Ο συλλογισμός έχει πρόβλεψη κσι γι'αυτό! Ανία, η πολλή κολακεία τους πάει μακριά αλλά όχι μέσα στα βρακιά. :) Υπάρχει ένα πεπερασμένο πέραν του οποίου γίνεται γλοιώδης ο άλλος.
Γενικά είναι πολλά τα προβλήματα. Πάς με το σταυρό στο χέρι και το πράγμα δεν λειτουργεί έτσι. Το γεγονός ότι είναι πολύ όμορφη είναι αρνητικό, γιατί θα είναι πολλοί που θα την περιτριγυρίζουν, κάποιοι εξ αυτών ομορφότεροι και πιο πλούσιοι απο εσένα. Ακόμα και αν με ένα μαγικό τρόπο καταφέρεις να την ρίξεις θα προκύψουν άλλα θέματα μετά όπως ότι συνέχεια θα της την πέφτουν άλλοι άντρες, ότι θα πρέπει να ξοδεύεις πάρα πολλά λεφτά για την βγάζεις έξω + ότι πάντα θα είσαι πιο προσκολημένος απο αυτήν που είναι κακό αυτό. Στο τέλος της ημέρας μόνο άντρες που συνδυάζουν ομορφιά+χρήματα είναι σε θέση να συντηρήσουν μια τέτοια σχέση. Η κοπέλα λογικά θα είναι ήδη σε σχέση γιατί οι καλές γενικά είναι πιασμένες. Ακόμα και να μην είναι πιασμένη πάλι το πιθανότερο είναι άκυρο να σου ρίξει. Ακόμα και να σου πεί ναί για τους λόγους που αναφέραμε πάλι καταδικασμένος είσαι, απλά στην τελευταία περίπτωση ίσως προλάβεις να την ρίξεις στο κρεβάτι και ζήσεις λίγο τον παράδεισο σε αυτόν κόσμο.
"Η κοπέλα λογικά θα είναι ήδη σε σχέση γιατί οι καλές γενικά είναι πιασμένες."Μόλις συνειδητοποίησα ότι εμείς οι "άπιαστες" είμαστε για τα μπάζα! Το "πιάσιμο" απ' το γυμναστήριο φαντάζομαι δεν μετράει, ε;Τίποτα, τίποτα... Πάω να "μπαζωθώ"...
Το πιάσιμο απο το γυμναστήριο γενικά είναι καλό,γιατί σημαίνει ότι το σώμα σου κάνει προσαρμογές. Γενικά ισχύει ότι και στους άντρες δεν έχει να κάνει μόνο με γυναίκες. Οι καλές περιπτώσεις γενικά είναι πιασμένες. Υπάρχουν και εξαιρέσεις και στα δύο φύλα αλλα΄γενικά όταν κάποιος είναι μόνος για κάποιο καιρό συνήθως κάτι δεν πάει καλά.
Προσωπικά θεωρώ αυτή την κατηγοριοποίηση πολύ λανθασμένη ακόμα και επικίνδυνη. Αν κάποιος είναι μόνος του έχει κάποιο πρόβλημα; Και γιατί το να είσαι σε σχέση καθορίζει την αξία σου;
μήν κάνεις σενάρια γιατί:το κάνεις πολύπλοκο στο μυαλό σου και κομπλάρειςμπορεί να την γνωρίσεις και να απογοητευτείςτί ειναι η κοπέλα λάγάνα να είναι εγγυημένα τέλεια ?
Θες να της μιλήσεις κάντο δεν το συζητώ αλλα να ξρς ότι ακόμα και αν φας άκυρο από αυτήν η από οποιαδήποτε άλλη γυναικα τότε δεν αξίζει να είσαι μαζί της .Αισιοδοξία να χεις και όλα τα άλλα θα ρθουνε!
Την ερωτεύτηκες αποκλειστικά για την εμφάνιση της, ε αν σε χυλοπιτιασει αποκλειστικά για την εμφάνιση σου, μην αρχίσεις τις κλαψες μετά. Με το καλό.
Scroll to top icon