ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2020 | 19:20

θα είναι πολύ αργά εάν δεν το πάρετε χαμπάρι όλοι σας.....

καταρχήν ένα ευχάριστο πράγμα να πεί ένας άνθρωπος ρε παίδες ...δέν υπάρχει όλοι μόνος , μόνη ,, κλάμα ,,,,με παράτησε ...δεν ενδιαφέρετε ..κατάθλιψη και ότι άλλο οπου όλα αυτά ρε συς χαλά την κάθε στιγμή που ζούμε και πίσω ο χρόνος δεν γυρνά....άρα αυτά θα μας μείνουν και να σας πώ και το άλλο είτε με τον αγαπημένο σου -αγαπημένη σου..και είτε με ένα σωρό φίλους η με κανέναν η με τους γονείς σου η χωρίς...ρε πάρτε το χαμπάρι σε αυτήν την ζωή μόνη μόνος ήρθες δεν σε ρώτησαν εαν θέλησες να έρθεις αλλά και όταν θα φύγεις πάλι μόνος σου θα αποχωρίσεις απο αυτόν τον κόσμο αρα είναι στην φύση του ανθρώπου να αντέχει και μονος και με παρέα...αρα πνίγεστε σε μία κουταλία του νερού και εγώ οπως πολλοί αλλοι μόνος μου ειμαι όμως έχω τα χόμπι μου την δουλεία μου βοηθω τον διπλανό μου ακούω μουσική πάω διακοπές τι και εαν δεν την συναντησα ποτές μου μη σώσει και τη συναντήσω εαν ειναι να περάσω θλιψη η ότι μας λετε εσύς που έχετε παράπονα απο τις σχέσεις εεεε καλύτερα μονος μου και με την ησυχία μου..κατοικίδιο έχω αυτό τουλάχιστον παντα με αγαπά πραγματικά στα μάτια με κοιτάζει...άρα εαν βρώ καποια απο εκει θα την καταλάβω οτι με αγαπάει και όχι ψευτικη αγάπη οπου τελικά βλεπω τι αποτελέσματα έχει..παίδες βγήτε έξω καντε γυναστική , μουσική ..ότι σας αρέσει απλα μην κάθεστε με τους χαζούς λογισμούς σας ...δεν με λέτε μήπως λύσατε κανα πρόβλημα απο αυτά που έχετε πέφτοντας σε θλίψη κλάμα και ότι άλλο χαλά την διαθεσή σας ? δεν νομίζω αρα βγείτε απο το καβουκάκι σας...άντε σας πήραν τα χρόνια 35 χρονών κοπέλα και λέει εαν θα ξαναβρώ σχέση κοπέλα μου ξεκόλαααα!!!!! αααα κάτι ακόμη η για πάντα παιδί σχολιάστρια εεεε αξίζει έαν μπράβο για τον πολύ καλό χαρακτήρα της ...πάντα με τον καλό λόγο πάντα ...!!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι είναι η ζωή..να αγαπάς,να χωρίζεις,να στεναχωριέσαι,να γελάς..δεν γίνεται να μένεις μόνος σου επειδη μπορεί να χωρίσεις να πληγωθεις να πονέσεις..Όλα πρέπει να τα ζήσεις..γιατί έτσι θα ωριμάσεις, θα μάθεις να κρίνεις, να επιλέγεις,..Η ζωή είναι εμπειριες κ αυτές μας κάνουν αυτό που είμαστε..
Πολύ ωραίο το νόημα σου.. Αν και με τον τρόπο που έγραψες κι εγώ μια ταραχή κι έναν πανικό ένιωσα.. Όμως ..λέω εγώ τώρα...Πάρε κι εσύ χαμπάρι γρήγορα πως τα χρόνια περνάνε. Δεν είσαι μια χαρά μόνος σου με το κατοικίδιο Σου.. βρες τον άνθρωπο σου, το σύντροφό σου και προχωρά στη ζωή....
οι καταστάσεις εχουν κάνει τους ανθρωπους να μπερδευονται συνεσθηματικα .......... ποναν στεναχωριούνται εχουν ανασφάλειες κι τετοια ............ ετσι βγαινει το παράπονο και τα ερωτηματικά .............. έτσι μας έκανε σημερα η κοινωνία ......... όσο για το σχόλιο για μενα ειλικρινα ευχαριστω ...........η θεωρία μου?? δε εχουμε τιποτα να μοιράσουμε ........... τι στοιχίζει να πούμε μια καλήν κουβεντα ?!! ετσι το βλεπω :):):):)
Scroll to top icon