ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2020 | 21:28

Μου λείπεις

Μου λείπει η μυρωδιά σου,να σε αγγίζω,να βλέπω το πρόσωπο σου,τα μάτια σου να με κοιτάνε βαθειά,τη φωνή σου όταν μου μιλάς-ειναι αλλιωτικη στο τηλέφωνο....μου λείπουν τα πρωινά μαλλιά σου το πρωί όταν ξυπνάς,τα πρωινά φιλιά σου και ο τρόπος που χορεύεις ενώ φτιάχνεις καφέ ακούγοντας μουσική. Μου λείπουν οι βόλτες μας και το γεγονός ότι κάνουμε μαζί σαν μικρά παιδιά όταν μας τραβήξει κατι την προσοχή.Μου λείπει να με πειράζεις και να με γαργαλας και μετά να πέφτεις και να με αγκαλιαζεις και το βράδυ να με σκεπαζεις, που το θεωρώ από τα πιο γλυκά πράγματα στον κόσμο. Μου λείπεις τόσο που αισθάνομαι κάποιες φορές ότι η καρδιά θα βγει από τη θέση της και είναι άλλες φορές που μπαίνουν οι δαίμονες μέσα μου και αναρωτιέμαι αν αξίζει να περιμένω να ξαναβρεθούμε...και μετά θυμάμαι πάλι πως είναι όταν είμαστε μαζί και εξαφανίζονται οι δαίμονες. Ειμαι χεσμενη από τη χαρά και από το φόβο μου ταυτόχρονα. ..1,5 μήνας ακόμα και όλα αυτά για να σε δω 9 μέρες και μετά ξανά 3 μήνες μακριά....αλλά σ'αγαπώ και με αγαπάς και η αγάπη δε διαλέγει...
78
 
 
 
 
σχόλια
Εξ πολλοί άνθρωποι σήμερα έχουν σχέση από απόσταση. Άλλες έχουν καλή κατάληξη και άλλες όχι. Προσωπικά πιστεύω ότι η απόσταση δεν είναι ικανή να διαλύσει μια ειλικρινής και ώριμη σχέση. Χρειάζεται όμως αποφασιστικότητα και αν δεις ότι οι δαίμονες που αναφέρεις σε επισκέπτονται συχνά, ίσως αυτή η σχέση συνολικά δεν σου κάνει καλό και δεν σε αφήνει να ζήσεις χωρίς άγχος την καθημερινότητά σου.
Το αρνητικο μιας τετοιας σχεσης ειναι οτι δε μπορεις ανα πασα ωρα κ στιγμη να αγκαλιασεις τον αλλον...το θετικο ειναι οτι δεν υπαρχει η καθημερινη φθορα και ισως κραταει ο ερωτας πολυ περισσοτερο απ ο.τι θα κρατουσε απο κοντα...η μαγκια για μενα ειναι να καταφερνεις να κρατας τη σχεση που εχεις απο κοντα με ολα τα προβληματα η τη ρουτινα της
Η μαγκιά πάνω από όλα είναι να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την σχέση μας, είτε αυτή είναι από μακριά είτε από κοντά. Από εκεί και πέρα αν κάποιος βρει τον άνθρωπό του και αυτός ζει αλλού, θα την βρούνε μαζί την άκρη αν είναι αμφίδρομο. Άλλους τους χώρισε για πολύ καιρό γεωγραφικά η κρίση, δεν τα έχουμε όλα υπό έλεγχο σε αυτή την ζωή.
"Η μαγκιά πάνω από όλα είναι να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την σχέση μας, είτε αυτή είναι από μακριά είτε από κοντά. "Αυτό, κι αυτό συμβαίνει όταν είσαι σοβαρός άνθρωπος κι όχι επειδή ο τάδε αξίζει να του φερθεις εντάξει κι ο άλλος είναι ανάξιος, με τον αναξιο κόβεις λάσπη. Μ' αρέσει πολύ που δεν κάνεις λάστιχο τις πεποιθήσεις σου και με όσα μπορούμε να ξέρουμε από εδώ υπάρχει μια συνέπεια και πρακτικά. :)
Πάλι καλά που μας χαρακτηρισες κουτσομπολες! Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίστούμε και αλλιώς με την περιέργειά μας για ένα τέτοιο όνειρο!( Και κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει μια γυναικάρα, να σχολιάσει με τις υπέροχες παρατηρήσεις της! Ξέρει εκείνη, φαντάζομαι. Λείπεις ρε συ!)
Είναι μερικοι έρωτες που εννονωνται με τη ζωή που πάντα ήθελες...... και σε απογειώνουν στην έκσταση...δεν μιλάω για το κείμενο..προφανώς δεν είναι από αυτούς..καλή προσπάθεια καληνύχτα!!!
Ναι, έχεις δίκιο η αγάπη δε διαλέγει. Ριζώνει βαθιά μέσα μας χωρίς να μας ρωτήσει και όσο περνάει ο χρόνος οι ρίζες γίνονται όλο και πιο βαθιές και γερές και απλώνονται μέσα σ´ όλη μας την ύπαρξη. Άντε μετά να τις ξεριζώσεις...δεν ξεριζώνονται.
Εγω να πω κατι ρε παιδια που το χω ηταχει και το lifo δεν το δημοσιευει?και απανταει οποιος θελει. Εχω ενα συναδερφο ο οποιος πηγε φανταρος και ψαχνεται...η αληθεια ειναι οτι παντα με εξιταρε το συγκεκριμενο ατομο γιατι ειναι πιο κοντος απο μενα και παντα ειχα φετιχ με τους κοντους και στη δουλεια μου αρεσε να τον τσιγκλαω...εγω εχω μια πολυ ομορφη σχεση και δε διανοουμαι να απατησω το αγορι μου ομως αρχισε να μου μπαινει στο μυαλο να παιξω λιγο με τον αλλον.. αν τον συναντουσα θα θελα να τον αναστατωσω και να του δειξω αργα αργα καποια αποκρυφα σημεια μου απαγορευοντας του να τα πιασει ομως και να βλεπω το προσωπο του να τρελαινεται...συγκρουονται η καρδια μου με τις ορμες μου...τι λετε να κανω?ειλικρινα δεν ειμαι καμια που παει απο δω και απο κει ομως θελω, ισως μου ελειψε λιγο η ελευθερια του να παιξω και να φλερταρω χωρις τυψεις...αλλα να δωσω το κορμι μου δε μπορω...τι να κανω?0
φιλαρακι αν έχεις ομορφη σχέση ξέχνα τον αλλον καλύτερα ......αν δε μπορείς πια να εισ με το τωρα αμόρε σου .............. χωρίστε κι βρες το αλο αμόρε ...... αν ζήτα σοβαρή σχέση οκ .........
Ρε συ Μαράκι, πώς στο καλό μένεις πάντα τόσο ήρεμη και καλοσυνάτη; Προσωπικά το διάβασα και μου ήρθε αναγούλα! Ρε συ "ρομαντική καρδιά" γιατί να μην τρελάνεις τον σύντροφό σου προκαλώντας τον με διάφορους τρόπους και γελώντας πονηρά με τις αντιδράσεις του σε διάφορες στιγμές και μέρη όπως σε έναν δημόσιο χώρο; Τόσες ευκαιρίες και δυνατότητες υπάρχουν για να περάσεις καλά με τη σχέση σου. Αλλά ξεχασα, εσύ είσαι "ρομαντική" και έχεις και "όμορφη σχέση". Τι να σου πω! Καλλονή η σχέση σου!
γιατί ειν κάτι που άφορα το ατομο που το λεει ........ εγω δε μπορώ να ανασμιχτω ,,,,,, λέω την γνώμη μου αποστασιοποιημένα κι απομακρύνουμε διακριτικα ......... είναι ακραίο αυτό που λεει μα ειν κάτι που αφορά εκείνην ....... δε μπορώ να επέμβω γιατί εγω σα ατομο μπορεί να κάνω λαθαρες κι χοντράδες που άλλοι να λεν πωωωωωωωωωωωωω τι ναυτα που κάνει ??!!! δε ειμ δηλαδή αλάνθαστη χαχαχαχαχα :):):):):)
@Αμετροεπεια 'Ρε συ Μαρακι;'Ο/η σχολιαστης Για παντα παιδι εχει εν ψευδωνυμο οπως ολοι μας. Το οτι χρησιμοποιεις με τετοιο επιμονο και απαραδεκτο τροπο και σε αλλα σχολια σου μαλιστα το υποτιθεμενο πραγματικο ονομα ενος σχολιαστη δειχνει: 1. οτι εισαι πιθανοτατα μια no lifer που ειναι συνεχως δικτυωμενη στα σχολια εδω μεσα -αλλιως πώς ειδες το ενα και μοναδικο σχολιο οπου ο/η παντα παιδι αποκαλυπτε το πραγματικο ονομα της/του..2. ειναι λιγο creepy αυτο που κανεις, να προσφωνεις τον αλλον με το πραγματικο του ονομα σε ενα δημοσιο φορουμ στο ακυρο ευσι για την πλακα...3.Περιμενω ασυναρτητη επιθετικη απαντηση.
Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά Rudi που την λέω με το πραγματικό της όνομα, με το οποίο έχω δει πολλάκις να την αποκαλούν πολλοί άλλοι σχολιαστές, γι'αυτό και γνωρίζω το πραγματικό της όνομα. Το "επίμονο" λοιπόν είναι άκυρο. Γενικότερα καλή μου εσύ μου φαίνεται ότι έχεις θεματάκια στη ζωούλα σου και δεν ξέρεις τι σου φταίει. Δεν το λέω για να σε προσβάλλω. Όπως και να ' χει, την απάντηση στην έδωσε το ίδιο το Μαράκι από μόνο του. Άντε κορίτσι μου.
'Γενικότερα καλή μου εσύ μου φαίνεται ότι έχεις θεματάκια στη ζωούλα σου και δεν ξέρεις τι σου φταίει. 'Εξ οσων γνωριζω δεν εχουμε συνομιλησει ποτε τουλαχιστον οχι σαν αμετροεπεια. Αρα πώς ξερεις εσυ πώς ειναι η ζωη μου για παραδειγμα;;Τοσο καμμενη εισαι; Καθεσαι εδω μεσα ολη μερα και ολη νυχτα και καιγεσαι πανω απο τα σχολια και φακελωνεις τους σχολιαστες και γραφεις και απο εκατο προφιλ οπως ευστοχα εχουν παρατηρησει και αλλοι.Κριμα.Πιθανον εισαι και νεαρης ηλικιας.Βρες κατι καλυτερο απο το φακελωμα των σχολιαστων της στηλης φρικιο.
(ας με κρατήσει κάποιος, μου είπε και αυτή ότι έχω πολλαπλά προφίλ, θα της ορμήξω!)Ένα προφίλ έχω φιλενάδα, ένα! Τη στήλη την διαβάζω χρόνια και σχεδόν καθημερινά! Συγκεκριμένα είχα διαβάσει ένα σχόλιό σου στο οποίο έλεγες πως θέλεις να παντρευτείς. Λογικά δυσκολεύεσαι και έχεις νευράκια. Όταν γράφεις πάντως και δημόσια μην γκρινιάζεις μετά σαν πεντάχρονο που οι άλλοι θα τύχει να το διαβάσουν. Άντε κοπέλα μου, άντε και είμαι ακόμη ψυχραιμη!
είναι αληθεια πως όλοι εδώ με φωνάζουν μαρακι ................. εγω ουσιαστικα ζήτημα ειν αν γνωρίζω των φίλων εδώ τα ονόματα τους τα πραγματικα.................. καλοπροαίρετα το προσφωνούν δε πειράζει ....... :):):):)
Θα μιλήσει ο Μακεδόνας για spam και πολλαπλά προφίλ! Ποιός; Ο αθάνατος Μακεδόνας! Εντάξει μωρέ, περνάς τη σοβαρή σου φάση τώρα, από αυτό το προφίλ! Ας σε βρίσει κανένας άλλος, υπάρχουν πολλοί που θέλουν να το κάνουν, εγώ απαξιώ. Μια χαρά το βουλωνες μέχρι στιγμής το στοματάκι σου πάντως, συνέχισε έτσι!
Πενθεσιλεια, απλώς κάθε στήλη που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει και τον μαλακα της. Εμείς σε αυτό το ρόλο έχουμε το μακεδόνα. Τι να κάνουμε; Αφού αυτοί που πρέπει δεν λαμβάνουν μέτρα εναντίον του, είμαστε αναγκασμένοι να τον ανεχθούμε.
Εννοώ ότι παρόλο που δεν είμαι ρομαντικός άνθρωπος, κατανοώ την ρομαντική διάθεση των άλλων.Εξάλλου έχω νιώσει κι εγώ -ενίοτε- έτσι. Ωστόσο, αυτό το κείμενο μου φαίνεται υπερβολικό.
Caramel, υπάρχει μεγάλη διαφορά σε ένα καλογραμμένο κι ένα κακογραμμένο ρομαντικό κείμενο. Υπάρχουν κάποια, που με ευχαριστεί να τα διαβάζω. Αν λες για μένα, τοξότης είμαι, εσύ μου κάνεις για αιγόκερως.
Τα μειονεκτήματα του ΑιγόκερωΨυχρότητα, δογματικότητα, συμφεροντολογία, απαισιοδοξία, σνομπισμός, τσιγκουνιά, σκληρότητα. Τόσο χάλια φαίνομαι;:P Ζυγός με ωροσκόπο σκορπιό είμαι.
Δεν το περίμενα αυτό από σένα, το a walk to remember; Την ταινία έχω δει και δε θέλω να τη θυμάμαι. Από ρομαντικές ταινίες, μου έχουν μείνει το The Eternal sunshine of the spotless mind" και το "Blue is the warmest color". Αν και με τη δεύτερη δεν ταυτίστηκα λόγω πρωταγωνιστών, ταυτίστηκα με την πλοκή της ιστορίας.Για καλό είπα αιγόκερως, γιατί είναι ο ωροσκόπος μου και μου το θύμιζες λίγο! Αλλά έπεσα έξω.
Scroll to top icon