ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 00:51

Γνώμες;

Τσακωθηκαμε για άλλη μια φορά γιατί κλασσικά δεν απαντούσε επί 6 ώρες ενώ είχε βγει με τη πάρεα του και εκείνος με είπε γκρινιάρα! Ανησυχησα απλά! Δεν το συνηθίζει! Του λέω ότι δεν βλέπω ενδιαφέρον μου είπε ότι καλύτερα να το διαλυσουμε! Και μου εύχεται να βρω αυτό που επιθυμώ! Και από τηλέφωνο με χώρισε και μετα μου έστειλε ότι μου έκανε πλάκα! Εγώ θα μου πείτε γιατί μένω; Ενώ ξέρω ότι ο άνθρωπος μέχρι εκεί είναι; Και δεν πάει πιο πάνω; Ένα παρτάλι και μισό....Που απλά βολεύεται!
11
 
 
 
 
σχόλια
Για έλεγχο τον πήρες, μην τον "παρασύρουν" οι φίλοι σε τίποτα γκομενοδουλειές. Έλα τώρα...πες την αλήθεια. Αφού δεν ταιριάζουν τα θέλω σας, μέλλον δεν διαβλέπεται ανθηρό.
Κάποιος μπορεί να είναι εντάξει χωρίς μισό μήνυμα σε μια βόλτα (των έξι ωρών) , άλλος όχι. Για μένα το σημαντικό είναι να υπάρχει μια συνάφεια με τα θέλω των δύο μελών του ζεύγους και να μπορεί όλο αυτό το πράγμα να λειτουργήσει. Φυσικά ενώ βρίσκω γλυκούλη να στέλνεις ένα πεταχτο μήνυμα ενώ είσαι έξω- όχι εκατό-αν ένιωθα ότι ο άλλος κρεμεται από το να στείλω, πλέον δε θα έστελνα γιατί θα ένιωθα καταπίεση.
Είναι γεγονός ότι σε μια σχέση δεν θέλουμε την πίεση, το στενό μαρκάρισμα, το πνιξιμο.Μην μας πνίγεται.Εδώ βέβαια είναι διαφορετικά.Δεν φαίνεται να εχει μελλον αυτή η σχέση.
Συγνωμη αλλα 6 ωρες δεν υπαρχει δικαιολογια να μην απαντησει...αν γενικα εχετε μια επικοινωνια και αργει τοσες ωρες μετα δεν ειναι καλο...αν εσυ τον παιρνεις συνεχεια γενικα οταν βγαινει και του βγαζεις την Παναγια τοτε ισως εχει δικιο εσυ ξερεις...τι μου θυμισες τωρα...αποκριες καλη ωρα σαν και τωρα πριν 5 χρονια ειχα βγει με την παρεα μου και ημουν στο ψησιμο να τα ξαναβρω με εναν πρωην ο οποιος με ειχε κανει να τον ψσψνω ολο το βραδυ ενω ταχα θα βρισκομασταν...τεσπα ημουν τυφλη αλλα ηξερα οτι ειχα να κανω με αναξιοπιστο τυπο ομως δεν εβλεπα καθαρα απ αυτα που ενιωθα..ενα βραδυ λοιπον του στελνω 1 η ωρα που ειναι και να ερθει να με βρει αν ηθελε...το κινητο του ηταν παντα μπροστα του οποτε η στην τσεπη οποτε δεν επαιζε να μην το δει...απο τη 1 μεχρι τις 6 το πρωι δεν ειδε τα μηνυματα γιατι το χε στην τσεπη γιατι χορευε...ενταξει μεγαλη μουφα...την επομενη μερα μου εστειλε να βρεθουμε στις 10 το βραδυ του απαντησα σρ κατι αλλο και μετα με ξαναρωτησε αν θα βρεθουμε και η απαντηση του πηγε την επομενη μερα στις 10 υο πρωι και του ειπα αχ..τωρα ειδα το μηνυμα...θυμωσε και καταλαβε τουλαχιστον οτι κουτοχορτο δεν τρωω...σουταρε τον!
Τώρα πια οι άνθρωποι, το 2020 χωρίζουν για πλάκα. Λογικό και αναμενόμενο στην εποχή του περίπου, του ίσως και του μάλλον, ανάμεσα σε ανθρώπους που κάνουν σχέσεις της πλάκας για... πλάκα, χωρίζουν ελαφρά τη καρδία, αγαπάνε ευτελώς και όλο αυτό το παιχνίδάκι της ελαφρότητας και της ελευθεριότητας συνεχίζεται.
Δε μας λες πόσες φορές τον πήρες τηλ. Εξω με την παρέα του ήταν το παιδί, λίγη κατανόηση δε βλάπτει. Με το τηλέφωνο στο χέρι θα 'ναι; Αν του είσαι βδέλλα λογικό να ξεσπάσει ο άνθρωπος. Και ασε τα "ανησυχησα". Εγωίστρια φαίνεσαι που θες να τον ελέγχεις.
Τι γνώμη ψάχνεις φίλη;;; Φύγε από αυτη τη σχέση εφόσον δε σε καλύπτει.Ένα μήνυμα μπορούσε να στείλει τόσες ώρες..Δεν είσαι προτεραιότητα του... ..Δεν πρέπει να είναι ούτε δική σου αυτός...
Scroll to top icon