ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 13:25

ΓΝΩΜΕΣ

Το αγόρι μου με χωρισε γιατι ημουν με εναν επωνυμο πριν απο κεινον και δεν μπορουσε να τον βλεπει στις τηλεορασεις κλπ.Είμασταν 4 χρόνια μαζί....αλλα δυσβατα χρονια γεματα ανασφαλεια ,καβγαδες..Φουλ ερωτευμένοι κι οι 2,τουλαχιστον ετσι φαινοταν.Ηθελα να ηξερα τι αγαπη ειναι αυτη;Εγω δεν αντεχω που δεν ειμαι διπλα του.Αυτος πως μπορεσε;...για μια ζηλια ,εναν εγωισμο ,,για ενα φαντασμα ;Αντρες ;;θελω τη γνωμη σας.
11
 
 
 
 
σχόλια
Αχ τι μου θύμισες. Έναν φίλο μου που μου έλεγε συνεχώς πως τα είχε με έναν τραγουδιστή διάσημο για 2 χρόνια πριν τον γνωρίσω αλλά δε μπορούσε να μου αποκαλύψει το όνομά του, για ευνόητους λόγους, όπως μου έλεγε. Με είχε φάει η περιέργεια μέχρι τη μέρα που μου έκανε την αποκάλυψη και ούτε που είχα ακούσει το όνομά του ποτέ στη ζωή μου. Δεν έμαθα ποτέ αν τον ήξερε κάποιος άλλος πέρα από την μάνα του και τον φίλο μου.
Θα ήθελα κι εγώ να μάθω τον επώνυμο, να δω τι συμπεριφορά επώνυμη έχει και γιατί συγκρίνεται μαζί του το αγόρι που σε χώρισε.Γιατί να συγκρίνεται με εκείνον;Γιατί να του το πεις εν τω μεταξύ; Το παρελθόν είναι παρελθόν..
Αν εσύ δεν τους συγκρίνεις, τότε εκείνος έχει το θέμα και πρέπει να το λύσει με τον εαυτό του. Εκείνο που χρειάζεται να καταλάβει είναι ότι όλοι άνθρωποι είναι με τα θετικά και τα αρνητικά τους.
Καλά εδώ ο δικός μου έχει τα νεύρα του που το βράδυ θα δω το ντέρμπι, γιατί μου αρέσουν πολύ κάποιοι από τους μπασκετμπολιστες που παίζουν. Ο, τι να'ναι εν ολίγοις.
Τα ντέρμπι είναι ανεπιδεκτα προβλέψεων. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερο φεγγάρι και παίζει και στην έδρα του. Εκτός αυτού στην ουσία έχει αποκλειστεί. Οι ελπίδες του για 8αδα είναι μόνο μαθηματικές. Οπότε θα θέλει για λόγους πρεστίζ να κερδίσει.Από την άλλη ο παναθηναϊκός πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτήν την περίοδο κακών εμφανίσεων και ένα τέτοιο ντέρμπι είναι η τέλεια ευκαιρία για να πάρει ώθηση. Έχει και καλύτερη από πλευράς ταλέντου ομάδα, ειδικά τώρα που δεν παίζει ο μιλου Εγώ ο παναθηναϊκός θέλω να κερδίσει αλλά αν πρέπει οπωσδήποτε να ποντάρω κάπου, θα έλεγα Ολυμπιακός.
Άμα μου έλεγε κι εμένα το γκομενάκι ότι τα είχε πριν με θεά/διάσημη, μιαν ανασφάλεια θα την ένιωθα. Μπορεί να μην άντεχε τη σύγκριση, τι να πω. Οι άντρες δεν μπορούν να σκέφτονται τους πρώην ξέρεις. Καλύτερα στον επόμενο να μην πεις ποιος και τι.
Scroll to top icon