10 χρόνια κάθειρξη σε οδηγό ταξί που έβαλε 28 φωτιές

10 χρόνια κάθειρξη σε οδηγό ταξί που έβαλε 28 φωτιές Facebook Twitter
1

Σε 10ετή κάθειρξη καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο Καλαμάτας 33χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος έβαλε συνολικά 28 πυρκαγιές μέσα σε διάστημα 5 ημερών, πέρυσι το Σεπτέμβριο, στην ευρύτερη περιοχή του Κοπανακίου και του Δωρίου.

Ο 33χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε και ότι διαπίστωσε τι είχε συμβεί στις Ψυχιατρικές Φυλακές Κορυδαλλού, όπου άρχισε να παίρνει φάρμακα για την κατάθλιψη.

Τις φωτιές τις έβαζε άλλοτε πεζός και άλλοτε ενώ οδηγούσε το ταξί. Όπως ο ίδιος ομολόγησε με αναπτήρα έβαζε φωτιά σε ξερά χόρτα που έβρισκε στην άρκη του δρόμου. Η ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr γράφει ότι, από τις φωτιές κάηκαν περίπου 170 στρέμματα αλλά, όπως λένε οι πυροσβέστες, συνήθως έβαζε τη φωτιά κοντά σε οικισμούς και αν δεν είχε υπάρξει έγκαιρη παρέμβαση θα μπορούσαν να είχαν κινδυνέψει σπίτια και περιουσίες.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Δεν ήξερε τί του γινότανε, αλλά "κατά-λάθος" φωτιά σπίτι του ή στο ταξί του ΔΕΝ έβαλε..Φωτιά στον κώλο του θα έλεγα εγώ και σε κάθε (κώλο) εμπρηστή που θέλει να αποτελειώσει ό,τι απέμεινε σε αυτήν την έρημη χώρα και μια χούφτα ευρώνια!