ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 22:26

Το όνειρο της .

Δεν περίμενα να βρω site ανώνυμων εξομολογήσεων...Είμαι 19 χρονών. Χορεύω από τα 6 μου χρόνια και είχα φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο.Πέρυσι έκανα αιτήσεις και έστειλα τα απαραίτητα έγγραφα σε μία σχολή στο εξωτερικό. Όταν ήρθε η απάντηση μετά από 3 μήνες αγωνίας και ενθουσιασμού πέταξα από τη χαρά μου. Με περίμεναν για Οντισιόν 2 βδομάδες αργότερα. Θυμάμαι με τι χαρά έφτιαχνα τη βαλίτσα και την αισιοδοξία που με πλημμύρισε "Εγώ; εκεί ..πω πω !" Έλεγα και ξανα έλεγα και συνέχεια σκεφτόμουν τι όμορφη που θα ναι η ζωη μου απο δω και πέρα. Ο πατέρας μου κορνάρει.. είχε έρθει ώρα Στο δρόμο όμως εγινε ενα ατυχημα. Λένε πως για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Ανάπηρη.Κι ομωςς δεν το βαζω κάτω. Ήδη ξεκίνησα σεμινάρια και ένα μεταπτυχιακό εδώ στην Ελλάδα. Θα διδάξω σε παιδιά Θα τα μάθω να αγαπούν το χορό όπως εγώ..Γιατί. Νομιζει κανεις πως δεν μπορω ; ε και ; εγω δεν νομίζω ..ξέρω πως θα το κανω Η ιστορια αυτη ειναι μίας ξαδέρφης μου. Την έγραψα εδώ γιατί ξέρω πως διαβάζει εξομολογήσεις. Γράψτε της σας παρακαλώ όσο καλύτερα σχόλια μπορείτε ! Λενούλι μου είσαι πρότυπο δυναμισμού!
7
 
 
 
 
σχόλια
Εχω μεινει αφωνη απο τη δυναμη της ψυχης σου..μπραβο σου κοριτσι μου ελπιζω ολα να δου ερθουν οπως τα θες μην το βαζεις κατω και με τοση θεληση πιστευω οτι μια μερα θα εισαι οπως ησουν ξανα και θα πετας!
Συγκινηθηκα παρά πολύ από αυτή την ιστορία...Όντως για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Ακριβώς όπως το λες ξαδέρφη...Συμφωνώ με την φίλη "για πάντα παιδί" είσαι μια ηρωίδα της ζωής..Να κάνεις το όνειρο σου και να διδάξεις στα παιδιά!! Μπορείς!! Έχεις δύναμη μέσα σου...μεγάλη...Σου στέλνουμε όλα τα. Θετικά vibes... Ξαδέρφη της ξαδέρφης σ' αγαπάμε λίγο παραπάνω εσένα :)))
Ανατριχιασα μιλάμε. Το σημαντικότερο και αυτό που πρέπει να επιδιώκουμε όλοι με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε είναι να έχουμε υγεία. Υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά πονούν, αδυνατούν να ελέγξουν το σώμα τους ,είναι αδύναμοι, ταλαιπωρούνται σε νοσοκομεία και καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα . Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι πηγή δύναμης και όχι αιτία λύπης. Όλοι μας κάθε μέρα δίνουμε τον δικό μας αγώνα. Κάθε μέρα είναι μια καινούργια αρχή. Ότι περνάει μένει πίσω και ότι έρχεται είναι μια ακόμη ευκαιρία να διορθώσεις ή να αλλάξεις αυτό που δεν σε άφησε ευχαριστημένο.Ας εκτιμήσουμε κάθε λεπτό της ημέρας ,δίνοντας αγάπη και έχοντας πάντα θετική ενέργεια για να ζήσουμε! Δυστυχώς τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή την ζωή, για αυτό να παλευουμε για εμας. Πρεπει να είσαι υπερήφανη για την ξαδέρφη σου γιατί ατομα σαν αυτήν, η ζωή τους όρισε ήρωες και τους έβαλε αντιμέτωπους σε έναν δύσκολο αγώνα. Πολλά μπράβο πολλά συγχαρητήρια για ένα μεγαλείο ψυχής αξιοζήλευτο πραγματικα. Λένα να σε βλέπουν μερικοί άντρες που δεν έχουν τα κότσια ουτε για τα βασικα. Σου βγάζω το καπέλο! Και μην σταματήσεις την ενέργεια σου ποτέ, διοχέτευσε την εκεί που σε γεμίζει. Εύχομαι να εχεις υγεια και να κανεις αυτό που αγαπάς.
Scroll to top icon