ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2020 | 18:00

Σχεσεις -εμπιστοσυνη

Γειαα σας ειμαι 20 ετων...ειχα μια σχεση 17 μηνες και ηταν πολυ διαφορετικη αυτη η σχεση απο τις προηγουμενες σχεσεις ηταν το κατι διαφορετικο.. Το θεμα ειναι οτι δεθηκα πολυ μαζι της αλλαα ειχαμε πολλα θεματα και ετσι χωρισαμε.. Και. Το θεμα μου τωρα ειναι οτι εκανα μια σχεση πριν ενα μηνα και φοβαμαι μην δεθω και με χωρισει και ξερω οτι η συγκεκριμενη κοπελα αξιζει πολυ γτ μου εχει πολλα πραγματα και γενικα μου χει κανει καποιες υποσχεσεις που ξερω οτι αυτες στο μελλον δεν θα ισχυειι κατι απο αυτα διοτι πολυ απλα θα με βαρεθει και θ φυγει γενικα ετσι σκεφτομαι.. . Και ουσιαστικαα φοβαμαι εχω παρα πολλες ανασφαλειεςς και το ξερω οτι φταιει το παρελθον μου γ αυτο και δεν ξρ τι να κανω.. Και το κακο ειναι οτι απλα θελω ν ξερω οτι δεν θα με αφησει και το ξερω δεν γινεται κανεις να σου πει κατι Τετοιο διοτι δεν ξερεις πως θα στα φερει η ζωη σ στο μελλον.... Αυταα..
2
 
 
 
 
σχόλια
Kάτι τέτοια διαβάζω και πάω να πω "ρε ανοίξτε κανα βιβλίο" αλλά μετά σκέφτομαι τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα και σωπαίνω. Ευθύς κατόπιν έρχεται σφήνα η σκέψη "δεν εκφράζονταν όμως έτσι ο Ρωμαίος κι η Ιουλιέτα" και αποφασίζω ότι το "ρε ανοίξτε κανα βιβλίο" είναι δόκιμη απάντηση.
Scroll to top icon