ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2020 | 12:51

Είμαι κι εγώ τσουπωτή!

Μιας και είδα τόσες εξομολογήσεις τις τελευταίες μέρες με μετρήσεις είπα να μοιραστώ κι εγώ το γεγονός ότι είμαι τσουπωτό γκομενάκι και άλλες στιγμές νιώθω μπάζο και άλλες ένα θαύμα της φύσης!
18
 
 
 
 
σχόλια
Αρκετές λογικά ποτε νιώθουμε όμορφες και πότε χάλια μαύρα. Εγώ συνήθως το παθαίνω αναλόγως της κούρασης που έχω και η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχω κοιμηθεί καλά και ειδικά για καιρό χαλάει και η μάπα. Άλλες φορές παραείμαι ψώνιο και λέω μόνη μου:"Φτου σου κοπελαρα μου".
Πάντως όπως κι αν είμαστε επειδή είδα κάποια σχόλια - πεταχτά άρα μπορεί να έβγαλα κι άκυρο συμπέρασμα - δεν είμαστε υποχρεωμένες(ούτε οι άντρες είστε, αλλά μια χαρά κάνετε χρήση αυτου του δικαιώματος) να είμαστε αρέστες σε κανέναν. Δεν είναι κακό επίσης να νιώθεις κούκλα κι αξιαγάπητη κι ας έχει όλος ο υπολοιπος κόσμος αντίθετη άποψη.
Καλός ύπνος και ηρεμία χρειάζομαι, αυτό είναι το καλύτερο για το δέρμα μου ξεκάθαρα.Υ. Γ. Το ροδόνερο μέτρια πράγματα. Σε μένα πραγματικά έχει σημασία ο καλός και χορταστικός ύπνος, από μικρή το πρόσωπό μου παραμορφωνοταν στον ύπνο και έκανε κάνα δίωρο να ισιώσει, αν το ξερα θα κοιμόμουν ανάσκελα σαν άνθρωπος και μετά μασαζακι να ξεπρηστει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον μικρή! :)
Ανία, σύμφωνα μ'αυτά που έχεις περιγράψει για την επιδερμίδα σου, λογικά θα σου ταιριάζει το ροδόνερο. Αν δεν το 'χεις ψάξει, κάνε μια αναζήτηση.
Γενικά οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές.Θέλει μεγάλη προσοχή και στους άντρες και στις γυναίκες το θέμα.Στις δέ γυναίκες επειδή γεμίζουν περισσότερο στους γλουτούς υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφύγει το λίπος και να αρχίσει να μαζεύει ψωμάκια στην περιοχή.Στους δέ άντρες το λίπος συσσωρεύεται πέριξ της κοιλιάς και εκεί θέλει προσοχή, ούτε να είσαι πολύ αδύναμος αλλά ούτε να προεξέχει και η κοιλιά σου.
Κορίτσι μου, το σημαντικό είναι να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου, οπότε προσπάθησε να περιορίσεις τις στιγμές που νιώθεις χάλια. Ακόμα και αν θέλεις να χάσεις κιλά, μη βάλεις ποτέ την απώλεια βάρους προϋπόθεση για να νιώσεις ωραία. Τα κοπλιμέντα για την εξωτερική εμφάνιση κάποιου, τον οποίο δεν έχετε δει, δεν έχουν καμία αξία.
Λοιπον μην κοιταζεσαι σε καθρεφτη οταν εχεις περιοδο...τις αλλες μερες κοιταξου και πες...ναι ειμαι ομορφη...μια τσουπωτη ομορφη!να εισαι ο εαυτος σου!και αν θες να αλλαξεις καποια κιλακια,θα γουργουρισει το στομαχι και θα το καταφερεις
Scroll to top icon