ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2020 | 17:53

Πίεση στη δουλειά

Μαθαίνω ένα καινούριο πόστο στη δουλειά, μια θέση που θεωρείται αρκετά σημαντική, και έχω πελαγώσει. Προσπαθώ να φέρω το μαγαζί βόλτα και έχω και το αφεντικό να μου φωνάζει, είτε φταίω είτε όχι. Είμαι λίγο καιρό στη δουλειά και ακόμα νομίζω δεν τα ξέρω καλά τα πράγματα. Γενικά επειδή είναι πολύ fast-paced η φάση και έχουμε λίγο προσωπικό, είναι δύσκολο να είναι πάντα το αφεντικό από πάνω μου και να μου δείχνει τα κατατόπια. Δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα μέχρι το τέλος της βδομάδας. Έχω τόσο άγχος, δεν κοιμάμαι καλά και σκέφτομαι συνέχεια τη δουλειά. Σκέφτομαι να του πω να με σταματήσει από αυτό το πόστο και να γυρίσω στα παλιό, γιατί από ψυχολογικής άποψης δεν την παλεύω. Δε θα πεθάνω και για τη δουλειά!
4
 
 
 
 
σχόλια
Εάν αυτή η θέση συνεπάγεται και περισσότερα χρήματα, είναι δηλαδή κατά κάποιο τρόπο προαγωγή, τότε εγώ θα σου συνιστούσα να κάνεις υπομονή. Όταν περάσει το πρώτο χρονικό διάστημα και συνηθίσεις, θα σου έχει μείνει ο καλύτερος μισθός.
Οι φωνές είναι αντιπαραγωγικές και απαράδεκτες.Καταλαβαίνω ότι έχει τα άγχη του για να κερδίσει αλλά πρέπει να βρει άλλους τρόπους για να ανεβάσει την απόδοσή σαςΑυτά ανοίκουν στο 1950Σου εύχομαι καλό κουράγιο και να καταλάβει το λάθος που κάνει
Εσύ γνωρίζεις τις αντοχές σου και προφανώς δεν θα πεθάνεις για την δουλειά. Κάθε αρχή πάντως είναι και δύσκολη οπότε αν στην ζυγαριά τα υπέρ της συγκεκριμένης θέσης, από θέμα για πχ.απολαβων η' εξέλιξης είναι περισσότερα από τα κατά της πίεσης που βιώνεις τώρα, ίσως σε συμφέρει να κάνεις υπομονή. Δεν μπορώ να γνωρίζω την γενικότερη συμπεριφορά του αφεντικού σου, αλλά ίσως είναι μια τακτική για να είναι σίγουρος ότι μπορείς ν' ανταπεξέλθεις και κατόπιν να σε αφήσει στην ησυχία σου. Αν όμως το μέσα σου κλωτσαει κατά πολύ και δεν αισθάνεσαι καθόλου όμορφα, τότε γύρνα εκεί που θα αισθάνεσαι καλύτερα.
Scroll to top icon