ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2020 | 07:56

Ειχα αναγκη να το πω γιατι ελεος

Παιδια, Και γω στην αρχη το ολο θεμα με τον κορωνοϊό δεν το σεβάστηκα , λέγοντας πως ειναι αλλη μία μπουρδίτσα ώστε να αποπροσανατολίσουν την ανθρωπότητα από τα επίκαιρα πολιτικά και οικονομικά προβλήματα. Εξάλλου η ιστορία και η κοινωνιολογία μας έχουν δείξει πως πολλές φορές έχει συμβεί αυτό.Και ακόμη κι αν έχω τις αμφιβολίες μου με όλο το ζήτημα , έχω φρικάρει μιας και η Ελλάδα έχει περάσει γρίπη των χοίρων, των πτηνών και άλλες παρόμοιες καταστάσεις ωστόσο ποτέ δεν ζήτησαν να κλείσουν τα σχολεία. .Σε αυτό όμως που θέλω να καταλήξω , επειδή η χώρα μας ήδη έχει περάσει πάααααρα πολλά και αυτο θα την αποδιοργανώσει ακόμη περισσότερο ειναι : ΚΑΘΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΚΌ ΣΑΣ ΠΟΠΟ ΜΕΣΑ και μην το παίζετε όλοι λοιμωξιολόγοι και παθολόγοι και μικροβιολόγοι , ατρόμητοι και μάγκες.Στην Ιταλία οι νεκροί έχουν φτάσει σε ένα ανησυχητικό αριθμό συνεπώς μην έχετε ξερό κεφάλι αυτο το 15νθημερο ...Καλές...διακοπές!
8
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχει μία βάση σε όλα όσα θίγεις. Ακόμα και αυτό της συνωμοσίας έχει περάσει από πολλών το μυαλό.Όπως και να έχει, η υπερβολή δε βγάζει πουθενά.Και είμαστε ένας λαός της υπερβολής και του πανικού αφού η τηλεόραση έχει γίνει το άλλο μας μισό.Δε λέω όχι στην ενημέρωση απλά να έχεις τον έλεγχο να μασάς αυτό που σου πλασάρει το κάθε κανάλι.Τα σχολεία έκλεισαν γιατί τα παιδιά φέρουν τον ιό σε μεγάλη ένταση ασυμπτωματικά και είναι χώροι που μπορεί να μεταδοθεί ακόμα πιο εύκολα..Σκοπός είναι να περιοριστούν τα κρούσματα για να αντέξει το σύστημα υγείας και όχι γιατί ο ιός είναι θανατηφόρος. Κινδυνεύουν οι ηλικιωμένοι όπως κινδυνεύουν και από μία απλή γρίπη.Όσο για την Ιταλία δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί μεταδόθηκε τόσο γρήγορα, όσο αφορά τους θανάτους όμως είναι γνωστό ότι είναι μία χώρα με πολλούς ηλικιωμένους.Πληθυσμιακά δηλαδή η τρίτη ηλικία υπερέχει.Όσοι δεν έχουν πρόβλημα υγείας το να καθίσουν μέσα το θεωρώ υπερβολή, οι ηλικιωμένοι κυρίως πρέπει να περιοριστούν και να δέχονται μόνο τις απαραίτητες επισκέψεις.Οι υπόλοιποι όλα με μέτρο..
Μέχρι να αρχίσουν να υπάρχουν ποινές για όποιον κάνει του κεφαλιού του μην έχεις ελπίδες ότι θα το προλάβουνε, που τι να προλάβουνε δηλαδή. Όσο για τον μέσο Έλληνα φοιτητή πιστεύεις σήμερα που δεν έχει σχολή θα κάτσει μεσα;
Άμα λες για τους εφήβους... Όταν είσαι νέος νομίζεις ότι είσαι αθάνατος και δύσκολα κάνουν την σύνδεση με τις απώλειες άλλων ατόμων. Είναι λίγο ξαφνικό όλο αυτό κι εμείς πολυ ανέτοιμοι.
Κι εγώ κυκλοφορω δυστυχώς με λεωφορεία, αν η δουλειά μου ήταν μαξ πέντε χιλιόμετρα, να την έκανα και με τα ποδια, τώρα τα 8 για καθημερινή βάση δεδομένου ότι έχει και σωματική κούραση, δεν με παίρνει. Οπότε ίσως συμβάλλω κι εγω στο πρόβλημα.Υ. Γ. Η παιδεία μας σε πολλά ζητήματα, στις κρίσιμες ώρες είναι εμφανής!
Scroll to top icon