ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2020 | 13:36

Διακοπές και κορονοίος

Ευτυχώς που λόγω κορονοιου δε θα πάμε διακοπές το Πάσχα . Δε λέω καλά που ήρθε ο ιός, Αλλά έκλεισα δώρο με το άλλο μου μισό διακοπές στην California. Όμως, τα παιδιά (7ετών) το πήρανε πάρα πολύ άσχημα, όχι επειδή θα πηγαίναμε διακοπές χωρίς αυτά, αλλά επειδή επέλεξα τέτοιο μέρος. Υποστήριζαν πως θα μπορούσα να έκανα δώρο στον άλλο γονιό τους διακοπές πχ κάπου στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη και αφού έχω τη δυνατότητα για κάτι τόσο μακρινό, να το κάνω για όλη την οικογένεια. Το σκέφτηκα, είχαν δίκαιο τελικά. Η ανανέωση με το άλλο μου μισό θα μπορούσε να γίνει και συην Ελλαδα, χωρίς να στερησω από τα παιδιά μου ένα τέτοιο ταξίδι- ευκαιρία ζωής. Το αν θα μπορέσουν να πανε μονα τους στο μέλλον δε τι ξέρουμε, για αυτό αδραττουμε κάθε ευκαιρία στο τώρα. Έτσι λοιπόν, είχαμε πει πως θα πηγαίναμε φέτος αφού είχα κλείσει και θα χάναμε τα λεφτά μας, Αλλά για έναν χρόνο θα χρειαζόταν να κάνω τρομερή οικονομία (πχ σταματάμε και τα αθλήματα τους για μια χρόνια) ώστε να παμε του χρόνου όλοι μαζί στο ίδιο μέρος. Όμως, πήραμε τα λεφτά μας πίσω αφου το Πάσχα ακυρώθηκε το ταξίδι μας, και έτσι του χρόνου θα πάμε όλοι μαζί California και Ελλάδα ή Ευρώπη οι δύο μας. Όλα ήρθαν καταπληκτικά.
9
 
 
 
 
σχόλια
δε πειράζει βρε φιλαρακι μου ....................... αλλοι ανθρωποι δε παν ουτε για καφε ................ ειν ολο σπιτι η σε νοσοκομεία ................. καλα είσαι εσυ μην στεναχωριέσαι :):):)
Scroll to top icon