ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2020 | 19:35

#Μένουμε σπίτι

Κάντε υπομονή. Όπως πήρε το αυτί μου, μένουμε σπίτι, για να μην κολλήσω εγώ την μαμά σου και εσύ τον μπαμπά μου ! :)
11
 
 
 
 
σχόλια
Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί αν αυτά τα μέτρα πρέπει να συνεχιστούν για μήνες, κάτι που ως προς την επίτευξή του, θεωρώ μη ρεαλιστικό. Όσον αφορά τον ιό νομιζω οτι αργά ή γρήγορα θα ισχύσει το survival of the fittest.
Έτσι ακριβώς!! Αν και στα Γιάννενα δε βλέπω φως!! Πάνε όλοι στη λίμνη λες και αν κάτσουν αυτές τις δύσκολες μέρες στη λίμνη , θα φύγει η λίμνη απ' τη θέση της!! Το ωραίο είμαι σπίτι και είδα στις ειδήσεις ότι η λίμνη ήταν γεμάτη και έλεγαν κάθεσαι εσύ στο παγκάκι ..αν έχεις τον ιό, μόλις κάτσει ο επόμενος τον κολλάει!!
Δεν ξέρω και πως να το αντιμετωπίσω τώρα αυτό. Να στενοχωρεθω ή να θεωρήσω παρηγορητικο ότι οι θεσσαλονικεις δεν έχουμε την αποκλειστικοτητα στην ηλιθιότητα;
Είδα κι εγώ το χάλι της Θεσσαλονίκης! Δηλαδή τι χρειάζεται για να πείσεις κάποιον να μείνει σπίτι; Το ενδεχόμενο μιας σοβαρής ασθένειας, προφανώς, δεν αρκεί. Ας μην αναφερθώ στο μένουμε σπίτι και μαζευόμαστε 15 άτομα να κάνουμε πάρτι.
Scroll to top icon