ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2020 | 20:41

πέντε τρίχες

Είχα και μου πέσανε ή μου μείνανε από αυτό που είδα. Πριν λίγο καιρό, είχα γνωρίσει ένα παιδί, βγαίναμε και γενικώς κάτι έτρεχε μεταξύ μας. Όχι σχέση, αλλά δεν ήταν και μιας βραδιάς, πως να το εκφράσω....Που λέτε, τώρα με τον ιό και όλα αυτά ήμασταν χωριστά, ο καθένας στην πόλη του. Μιλούσαμε σήμερα το πρωί-μεσημεράκι, ήθελα να του πω να βρεθούμε κιόλας. Σε μια φάση, μου στέλνει ένα βίντεο boomerang (στο ινστα μιλούσαμε). Μου αναφέρει με συντομία ότι αυτή είναι η κοπέλα του, είδε το όνομά μου στις συνομιλίες, ζήλεψε και αυτός έστειλε το βίντεο να δείξει πως είμαι μια φίλη , να την καθησυχάσει. Δεν απάντησα έκτοτε, αυτός στέλνει αν είμαι καλά, ότι θέλει να μου εξηγήσει και ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.Μιλάμε για παίχτη. Σοκ έπαθα, δεν ξέρω αν πρέπει να τον μπλοκάρω, να τον ξεχέσω, ή να τον αφήσω να στέλνει να δω πόσο μακριά θα το τραβήξει. Και μετά λέτε στον κόσμο να ερωτευτεί. Να είχα ερωτευτεί έναν τέτοιο τύπο, να μάζευα την καρδιά μου από το πάτωμα τώρα. Χαίρομαι που δεν έχω νιώσει έρωτα μέχρι στιγμής κι ελπίζω όταν έρθει η ώρα να το αξίζει ο άνθρωπος. Να το αξίζω κι εγώ.
14
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό το κάτι "έτρεχε μεταξύ μας",μπορείς να το καθορίσεις λιγάκι???Γιατί ενδεχομένως να ΝΟΜΙΖΕΣ οτι κάτι έτρεχε μεταξύ σας..."Πρίν ΛΙΓΟ καιρό γνώρισα κάποιον"...Με το "καλημέρα σας" κανείς δεν ψυχολόγησε κανέναν..."Δεν ήταν μιας βραδιάς αλλά δεν ήταν κ σχέση "...Άρα δεν ΣΕ κοροΐδεψε κάπου...Απο την άλλη ,βλέπω μια απολογητική διάθεση εκ μέρους του...Αυτό δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω:α) Σε παραμύθιαζε με κάτι που δεν αναφέρεις? ( πχ οτι δεν έχει κοπέλα ενώ είχε?)β)Είδε οτι δεν απάντησες κ φοβήθηκε μήπως σε χάσει?Η τελευταία παράγραφος σου,εντελώς λάθος...Καταρχάς,δεν σου είπαμε να ερωτευτείς...Ερωτευθείς ,δεν ερωτευθείς στα φρύδια μας! Κατά δεύτερον, το " χαίρομαι που δεν έχω νιώσει έρωτα μέχρι στιγμής" έρχεται σε αντιδιαστολή με το "αλλά όταν το νιώσω θέλω να αξίζει+ να το αξίζω+μπλα,μπλα,μπλα...Δεν χαίρεσαι που δεν ερωτεύτηκες αλλά λυπάσαι που αυτός που ήθελες να ερωτευθείς σου βγήκε σκάρτος...Για κάποιο λόγο με " έκαψε" η εξομολόγησή σου κ μου έβγαλε μια θυματοποίηση/μιζέρια άνευ λόγου ...Σοκαρίστηκες για έναν τύπο που γνώριζες ελάχιστα και που ούτε καν ερωτεύτηκες κ αναρωτιέσαι κ πως να συμπεριφερθείς απο τούδε κ στο εξής...Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις,απο μένα τσίμπησες μια αρνητική,να μη σου κρυφτώ...
Ειχατε κατι αοριστο αλλα απ τη στιγμη που εφυγε στην πολη του και εστειλε αυτο σιγουρα ειναι καποια που ειχε πριν απο σενα..ωραιος τυπος 10απλα ταμπλο ταυτοχρονα! Νιωθω υπερηφανη για σενα που εδειξες να εκτιμας και να σεβεσαι τον εαυτο σου και δεν ξαναπαντησες..η καλυτερη εκδικηση ειναι να μην τον σβησεις ουτε να απαντησεις απλα να τον αφησεις να αναρωτιεται τι κανεις και δεν απαντας..η οποιαδηποτε απαντηση του δινει αξια..ακομα και βρισια..ευγε! Προφανως τις ωρες που ηταν μαζι σου το ειχε στο αθορυβο η ειχε αλλο κινητο...θα βρεις καποιον αλλον ανταξιο σου και να ξερεις πως οποιος παιζει και αλλου δεν ειναι ποτε τοσο διαθεσιμος οσο θα ηθελες...
Όταν λες πριν λίγο καιρό πόσο εννοείς; Γιατί αυτή σου η φράση δίνει απάντηση στο πρόβλημα σου. "Όχι σχέση, αλλά δεν ήταν και μιας βραδιάς, πως να το εκφράσω.... " Προφανώς ήταν κάτι αόριστο όλο αυτό οπότε γιατί σοκάρεσαι.. Προέκυψε σχέση αλλά δεν ήξερε πως να στο φέρει. Τελικά έγινε με λίγο αμήχανο και χοντροκομμένο τρόπο.. απλά.
Ας έλεγες την αλήθεια εκεί λοιπόν κι όχι να λες τι καλά που δεν ερωτεύτηκες ή έστω ότι αν αυτή δεν έχει πρόβλημα που χαμουρευται με τις φίλες του και τους την πέφτει, ποιος από τους δύο φοβάται. Υ. Γ. Ελπίζω η κοπέλα να φύγει, αν πρέπει να στέλνει βίντεο στο κομενακι για να ησυχάσεις, η σχέση μόνο ανησυχία προκαλεί.
Τα έχεις μπερδέψει: δεεν είναι κακό να ερωτευτείς, κακό είναι να εμπλέκεσαι με δεσμευμένο και να καψουρεύεσαι.Προσωπικά πιστεύω πως όταν κάποιος είναι και ''αλλού'', φαίνεται πανεύκολα από λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του. Απλά εσύ δεν τις πρόσεξες ή τις παραγνώρισες.
Άνθρωποι που ψάχνονται από δω κι από κει ενώ είναι δεσμευμένοι μονογαμικώς, τσ τσ τσ. Οι τελευταίες μέρες της Πομπηΐας καταντήσαμε, πού ξανακούστηκαν τέτοια αίσχη!
Απάντησε και εσυ ότι είσαι μια χαρά και απλά ήρθε το αγόρι σου από το εξωτερικό λόγω του ιού και δεν είχες χρόνο..ευχήσου του καλη συνέχεια με την καραντίνα και να περνά καλά..
Scroll to top icon