ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2020 | 02:56

Κράτος -Πολίτες = 10 - 0

Ο Κορωνοϊός έδειξε το εξής :Τοσα χρόνια βρίζαμε το κράτος με τα χειρότερα λόγια αλλα το κράτος οργανώθηκε καλύτερα και συμπεριφέρεται υπεύθυνα σε σχέση με τους πολίτες που το απαρτίζουν .
7
 
 
 
 
σχόλια
Για κάποιον λόγο, κανείς δε μιλάει για περιορισμό ελευθεριών.. που κατά πάσα πιθανότητα θα επεκταθούν και μετά τον ιό.. Πάνω στον φόβο όλα τα μέτρα καλά μας φαίνονται.. Κρατάτε μικρό καλάθι.
Ειλικρινά έχω βαρεθεί να διαβάζω για στέρηση ελευθεριών. Ποια στέρηση;;; Εν μέσω πανδημίας;; Σας είπε κανείς πως το κράτος πρέπει να προστατεύει μόνο όσους είναι νέοι και υγιής;; Απέναντι σε όσους έχουν προβλήματα υγείας, πολλοί από αυτούς μικρά παιδιά, δεν έχει υποχρέωση να τα προστατέψει;;;
Είστε πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου έτσι?Μελετήστε λίγο καλύτερα τη στάση της κυβέρνησης όσον αφορά το σύστημα υγείας. Και προ ιού και τώρα.Και γενικά.. έχουν ματώσει τα μάτια μας δείξτε λίγο έλεος, δείτε λίγο παραπέρα.
Το κρατος ΕΙΝΑ οι πολιτες.Ποτε θα το καταλαβουμε αυτο? Η καθε κυβερνηση ειναι οι εκπροσωπο των πολιτων, και θα επρεπε να το συνειδητοποιυμε αυτο οποτε εχουμε εκλογες.Οπως κραζαμε τον Πολακη, που ειχε το κλασικο χαρακτηρα ελληναρα,΄Η οποως ετσουξε πολλους η δηλωση του Παγκαλου "μαζι τα φαγαμε"Το κρατος ειμαστε εμεις, και εμεις το κρατος.
Το Κράτος δεν συμπεριφέρεται υπεύθυνα, απλά η παρούσα Κυβέρνηση επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Πίστεψέ με, το Κράτος δεν μπορεί να δουλέψει ''εξ αποστάσεως'', θέλει χρόνο να μπορέσει να προσαρμοσθεί στα νέα δεδομένα.Όσον αφορά στους πολίτες, κρίνοντας από την εργασία μου, είμαστε για τα πανηγύρια και χωρίς συναίσθηση της πραγματικότητας.
Το κράτος συμπεριφέρεται τόσο υπεύθυνα που ενώ ο ΠΟΥ και χώρες που αντιμετώπισαν επιτυχώς τον ιό λένε οτι πρέπει να γίνονται test σε όλα τα ύποπτα κρούσματα, ο κούλης επιτρέπει τα test μόνο σε βαριες περιπτώσεις ώστε να φαίνονται τα νούμερα μικρότερα...
Scroll to top icon