ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2020 | 23:33

Αναζητω φιλια..

Καλησπέρα σας....,αναζητώ αληθινές φίλες ξέρω οτι ειναι δύσκολο..ουτοσιάλος τά πάντα ειναι δύσκολα και κυρίως στην εποχή που ζούμε..ο καθένας μας έχει μάθει να ζεί..και να νοιάζεται για τον δίκο του εαυτό....και μεταξύ μας έπικράτει μια κακία και μίσος..εαν λοιπόν γνωρίζαμε οτι σε αυτην την ζωή....ολοι κάποια στιγμή δεν θα ζήσουμε για πάντα ..τοτε δεν θα υπήρχε κακία μεταξύ των συνανθρωπων μας....αλλά και στα συγκενικά μας προσωπα....Ειναι δύσκολες οι σχέσεις των ανθρώπων .,ειτε αυτες ειναι ερωτικές..είτε φιλικές..είτε επαγγελματικές..τι να κάνουμε...δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις σκέψεις..κάποιων ανθρώπων μπορουύμε όμως..να μην συμπεριφερόμαστε οπως συμπεριφέρονται αυτοί...ουτοσιάλος σπάνια ξερουμε οτι υπάροχυν και εξερέσεις..στην ζωή..δεν ειναι ολοι οι άνθρωποι το ίδιο..ο κάθε άνθρωπος ειβαι ξεχωριστός...σκέυτεται..με διαφορέτικο τροπο...οποτε δεν πρεπει να κρίνουμε κανέναν σε αυτη τη ζώη...μερικες φόρες εμεις οι ιδιοι επιλέγουμς την μοναξια μας..γιατι η πραγματική αλήθεια ειναι οτι..μονο αυτην δεν θα μας προδώσει....εκει που νωμίζουμε οτι εοχυμε αληθινούς φίλους...τελικά δεν εοχυμε είμαστε μονοι..γιατι οταν κάποιος ειναι αληθινός φίλος δεν ειναι μαζί σου μονο στα εύκολα αλλά και στα δλύσκόλά...έτσί έμαθα εγω...οποτε οχι παντα τις περισοτερες φορες καλο ειναι να μένουμε και λιγο μονοι...αυτα ειχα να σας πώ...ελπιζω να δω σχόλια σας...!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Εάν ο κόσμος συνειδητοποιούσε ότι δεν είναι αθάνατος πολλά δε θα γίνονταν πέραν της κακίας και του μίσους. Καλώς ή κακώς όμως είναι τέτοια η ζωή που μας κάνει να το ξεχνάμε. Βέβαια αν είχαμε συνέχεια στο μυαλό μας ότι κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουμε, ίσως χάναμε και το κίνητρο για πολλά σπουδαία πράγματα πέραν των σχέσεων που πετυχαίνουμε μέσα στη ζωή μας.Σχετικά με τις φιλίες ναι, δυστυχώς είναι μία πραγματικότητα ότι πλέον είναι σπάνιες. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μεταστροφή στο "εγώ" και κινούμαστε εγωκεντρικά σε κάθε τομέα της ζωής μας, το οποίο σε συνδυασμό με τον υπέρ καταναλωτισμό και την αξία του χρήματος προκαλεί τις καταστάσεις στις οποίες αναφέρεσαι.
Ο αληθινός φίλος δεν φαίνεται στα δύσκολα, στα "εύκολα" φαίνεται. Όταν είσαι χαρούμενος, ευτυχισμένος. Εκεί καταλαβαίνεις αν είναι πραγματικός σου φίλος. Αν χαίρεται με την χαρά σου, κι αν σε καμαρώνει στις επιτυχίες σου. Εκεί καταλαβαίνεις την αλήθεια, γιατί σε τέτοιες καταστάσεις δεν μπορεί να υποκριθεί. Στα δύσκολα, κούτσα στραβά, ο καθένας μπορεί να προσποιηθεί ότι είναι δίπλα σου, ο καθένας μπορεί να σε βοηθήσει υποκριτικά.
Πόσο δίκιο έχεις ρε καραμέλα! Στα δύσκολα είναι όλοι "αχ τι κρίμα", "πως μπορώ να σε βοηθήσω", "τι να κάνω για σένα". Στα καλά λίγοι χαίρονται μαζί σου και όλοι άλλοι προσπαθούν να υποβιβάσουν ή να χλευάσουν αυτό που έκανες.
Scroll to top icon