ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2020 | 18:30

..

Μου είπε θέλει χρόνο να σκεφτεί και να βάλει τις σκέψεις του σε τάξη δεν θέλω λέει να βρω γκομενα, σε αγαπάω φυσικά.Ναι αλλά δεν το βλέπω τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Είμαι γενικά απόλυτα σωστή και ξηγημένη.. Και όλο αυτό με στεναχώρει και μου την δίνει γιατί αν ο άλλος σε θέλει κ σε αγαπάει δεν χρειάζεται χρόνους κ βλακειες..Η γνώμη σας;
24
 
 
 
 
σχόλια
Δίνεις τον χρόνο.Παίρνεις τον δικό σου χρόνο...Δεν απαντάς σε τίποτα αν θυμηθεί ποτέ να στείλει...Αν ανησυχήσει ξέρει την πόρτα σου...Δείξε χαλαρή κι ας μην είσαι...Να ταρακουνηθει... Αν σ' αγαπάει θα κόψει τις βλακείες..Αν και πολύ φοβάμαι ότι παίζει κάτι άλλο και προσπαθεί να δει αν του κάτσει..Καλύτερα να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να προχωρήσεις
Δεν πρέπει να είσαι απόλυτα σωστή και ξηγημενη στον άλλον αλλά σε σένα πρώτα και κύρια.αν είσαι απόλυτα σωστή και ξηγημενη σε σένα βάζεις όρια και μέσα σου ξέρεις την απάντηση.φυγε καλύτερα όχι για να σε κυνηγήσει αλλά για να βρεις κάποιον άλλον που σου ταιριάζει. Δεν φεύγεις για τους άλλους αλλά για σένα . Αν σε ήθελε θα έκανε τα πάντα να σε κερδίσει. Δεν είναι ότι έκανες κάτι λάθος. Μην χάνεις χρόνο σε δεύτερες σκέψεις και πισωγυρισματα , μην χάνεις την ζωή σου σε περιττές στεναχώριες , προχωρά μπροστά . Εάν καθήσεις να περιμένεις του δίνεις δικαίωμα να σε έχει του χεριού του και δεν δίνεις στον εαυτό σου αυτό που δικαιούται
Το ''θέλω χρόνο'' είναι το μεγαλύτερο παπατζιλίκι το οποίο πωλείται δωρεάν. Έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη σου, και για να μην κάνεις σκηνικά, σου λέει μία παρόλα ώστε εσύ να μείνεις ήρεμος ότι ''σκέφτεται'', και διά της λήθης να εξαφανισθεί πλήρως.
Καλησπέρα σε, όλην την ομορφη παρεα... Με τους άνδρες προσωπικα δεν βγάζω άκρη σαν γυναίκα... Δεν είμαι μέσα στο μυαλό η στην καρδιά κανενός... Εδώ γράφουμε την γνώμη μας αλλά, και παλι κανεις δεν ξέρει τι να σε συμβουλέψει... Σωστά πολλες φορες;... Σταμάτησα, εκτός λίγων εξαιρέσεων να, ρωτάω τι να, κάνω στην ζωή μου για το ένα, θέμα, η το άλλο... Μπορεί εάν είμαι υπερβολικά διχασμένη να, ρωτησω κάποιον που ξέρει ποια, είμαι η απόφαση όμως, είναι δική μου... στην τελική... Μπορεί να θέλει τον χρόνο του και τον χώρο του... Μπορεί να μην θέλει παλι τον χρόνο του... Εσυ ξέρεις ποσο ειλικρινής είναι ο απέναντι σου... Κάνε ότι λέει η καρδιά σου... Πέρσι μου συνέβει κάτι και ακόμα, αναρωτιέμαι όχι όλην την ώρα πιο αραια, για ποιον λόγο μου μίλησε κάποιος, Άγνωστη η ψυχή του ανθρώπου... Του κάθε ανθρώπου
Εξαρτάται σε τι φάση είναι η σχέση σας. Εάν στο άμεσο μέλλον υπάρχει η πιθανότητα σοβαρής δέσμευσης γάμος κλπ μπορεί όντως να θέλει χρόνο να σκεφτεί πριν προχωρήσει. Και ναι αυτό συμβαίνει και όταν σε θέλει και όταν σε αγαπάει.. όλα θέλουν μία ψυχολογική προετοιμασία ..
Άμα θέλει ψυχολογική προετοιμασία για να παντρευτεί, βράσε όρυζα, δεν κάνει για το άθλημα. Αμα το βλέπει ως βασανιστήριο, δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρει.
Η αλήθεια είναι όλα αυτά έγιναν διότι τον έβλεπα τον τελευταίο καιρό ήταν στο κόσμο του και του είπα ότι δεν γίνεται άλλο ν παλεύω τον τελευταίο καιρό μόνη μου και δεν τ παράτησα διότι αυτή η ιστορία είναι 3 χρόνια.. Τον βλέπω ότι όταν είπαμε να μείνουμε χωριά δεν ήταν καλά και μου έλεγε πως με αγαπάει αλλά έχει χαθεί όλο τ πάθος του..Αλλά στο κάτω κάτω αυτός είναι που δεν ξέρει τι θέλει αυτός δεν πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του; Εγώ προσωπικά έχω κάνει τα πάντα για αυτήν την σχέση κ ακόμα παλεύω κ όσες φορές τ έχουμε βρει εγώ το έχω κάνει διότι έβαζε συνέχεια τον εγωισμό του.. Και μ κάνει συνέχεια θέλω να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη και να δω πρώτα κάποια άλλα πράγματα την δουλειά μου, την οικογένεια μου, και μετά ν ασχοληθώ με μένα με μας.. Διότι δεν με θέλουν κ οι γονείς του και κάθε τρεις κ λίγο μόλις βγούμε θα έχουν μια μούρη ως τ πάτωμα. Αλλά μπροστά μου δείχνουν ότι με συμπαθούν.. Αλλά δεν είμαι προτεραιότητα του βλέπω!Αλλά αυτό με το χρόνο δεν αντέχεται ούτε κ χωρίζεται ούτε κ είστε μαζί και είναι πραγματικά πολύ άσχημο!
Όσο για το αν έγινε κάποιο ορθογραφικό λάθος μπορεί να πατήθηκε! Δεν χρειάζεται να γίνεται όλο αυτό.. Ευχαριστώ πάντως εσάς που μου δώσατε την απάντηση σας.
Ειδικά αν είστε μικροί σε ηλικία και δεν περάσατε κάποια σοβαρή φάση τσακωμού... Ε τότε αυτό που κάνει είναι το παραδοσιακό και σινάμα διαχρονικό : bye bye love , αλλά να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα.
Φιλική συμβουλή..Μην δείχνεις διαθέσιμη...επειδη κατά την διάρκεια που θα σκέφτεται θα κάνει πισωγυρίσματα μέχρι να φύγει ολοκληρωτικά...να μην το επιτρέψεις..Αυτό που θα θέλει είναι να αποσυμπιέζει τα συναισθήματα του και να φύγει χωρίς ενοχές και τύψεις..
Αν τα είχατε, έχετε χωρίσει. Αν δεν τα είχατε ποτέ, έχει τελειώσει η μεταξύ σας ιστορία. Απλώς δεν είχε το θάρρος να το πει με το όνομα του και άρχισε τις μαλακιες!
Όποιος θέλει, έρχεται. Από τη στιγμή που δίνεις το πράσινο φως και είσαι θετική, στο δικό του χέρι είναι να αποδείξει τα λόγια και τις υποσχέσεις του με πράξεις.
Scroll to top icon