ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2020 | 21:04

Νιώθω μπερδεμένη...

Αυτές τις μέρες είμαι με τον σύζυγό ολη μέρα σπίτι έχουμε ένα παιδί 7 χρονών 1η δημοτικού και δεν δουλεύουμε λόγω κορονοιου...παιδιά δεν ξέρω νομίζω έχω βαρεθεί μόνο το παιδί μας κρατάει την σχέση τελικά όταν δουλεύεις Κ βρίσκεσαι λίγη ώρα με τον άλλον εισαι καλυτερα ολη μέρα είμαστε με το κινητό ταινίες παιχνίδι με το παιδί τίποτα άλλο....Νιώθω πολύ μπερδεμένη συ αισθηματικά.....μαλωνουμε δεν κάνει τίποτα ολη μέρα όλα από εμένα τα περιμένει Εσάς πως είναι η σχέση με τον συντροφο σας αυτές τιΣ μέρες.... θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας δεν ξέρω που αλλού να εκφραστώ. Ευτυχώς υπάρχει το lifo
6
 
 
 
 
σχόλια
Το παιδί δείχνει αν η σχέση έχει γερά θεμέλια ή όχι. Δεν ενώνει το ζευγάρι, απλώς αν είναι ήδη δυνατή η σχέση, βοηθάει στο να μάθουν οι δύο σύντροφοι να συνεργάζονται καλύτερα. Εμείς έχουμε τέσσερα αγόρια από 8 χρονών έως 13 μηνών. Κάνουμε βάρδιες απασχόλησης των μικρών Ταλιμπάν και έχουμε μοιράσει τις δουλειές του σπιτιού. Έτσι δεν έχουμε ούτε γκρίνια, ούτε νεύρα. Μόνο τρελή κούραση, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Εδώ τα πράγματα είναι χειρότερα απ' ότι στην Ελλάδα και φοβάμαι πάρα πολύ, ειδικά για το μπέμπη. Οχι μόνο δε με πειράζει που είμαστε όλοι μαζί σπίτι όλη μέρα, αν μπορούσα θα μας έκλεινα σε μια μικρή γυάλα μέχρι να τελειώσει το θρίλερ που ζούμε.
Αυτή η ζωή που ζεις δεν είναι η πραγματική ζωή ..είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους..χρειάζεται υπομονή και κατανόηση...όταν έχεις μάθει όλη σου τη ζωή να δουλεύεις και να είσαι σε κίνηση άμα σου επιβάλλουν κάτι ακόμα κ για καλο σου την βαράει...Ότι δεν βοηθάει τώρα σημαίνει ότι δεν βοηθούσε και πριν..έτσι ήταν και τι είχες αποδεχτεί άρα μην γκρινιάζεις..Έχετε ένα παιδάκι χαρείτε το τώρα που είναι μικρό γιατί τα χρονια αυτα δεν ξαναγυρίζουν και υπομονή...και αγαπη που σίγουρα υπάρχει απλά πρέπει να την φέρετε στην επιφάνεια..
Γιατί πριν που δουλεύατε και οι δύο, όλα εσύ δεν τα έκανες πάλι; (αυτό κατάλαβα πάντως) Απλά τώρα φαίνεται κιόλας και σε ενοχλεί; Και δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά, μερικοί από εσάς έπρεπε να μείνετε μία βδομάδα με τον/την σύντροφο στο σπίτι όλη μέρα για να δείτε τι έχετε δίπλα σας; Τι στο καλό συμβαίνει; Γιατί παντρεύεστε μερικοί; Και γιατί κάνετε παιδιά με αυτον/αυτην που αργά ή γρήγορα θα αρχίσετε να κατηγορείτε γι'αυτά που βλέπετε από την αρχή αλλά κάνετε πως δεν βλέπετε; Τόσο πολύ σας νοιάζει μην τυχόν σας καταταξουν σε κάνα ράφι; Η νομίζετε ότι το παιδί είναι ένα παιχνιδάκι που θέλετε να αποκτήσετε; Τα είπα, δεν άντεξα.Σορυ που τ'ακουσες εσύ, αλλά έχει παραγίνει το κακό.Α! Να μην ξεχάσω να απαντήσω στο ερώτημα:Μια χαρά είναι η σχέση μου. Όπως ακριβώς και τον προηγούμενο καιρό. Με τα πάνω της και τα κάτω της. Πολύ δεμένοι, πολύ αγαπημένοι.
Άμα η προσέγγιση με τον σύντροφο δεν είναι λόγος χαράς και αισθήματος γαλήνης, ίσως πρέπει να δουλέψετε τη σχέση σας εκτός καραντίνας πλέον...αν θέλετε να λειτουργήσει όχι μέσω της απουσίας, αλλά μέσω της αναμενόμενης παρουσίας. Το παιδί δεν ενώνει το ζευγάρι. Το παιδί κάνει τις αντιθέσεις και τις ασυμφωνίες πιο διάφανες και διακριτές. Δεν είστε μόνο γονείς, είστε σύντροφοι, εργαστές, συνοδοιπόροι.
Scroll to top icon