ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2020 | 23:26

Οσοι κραζετε..

Ολους εμας τους τυχερους ατυχους που ετυχε να γνωρισουμε καποιον/α λιγο πριν τη κριση του Κορωνοιου και μας δυσκολεύει η κατασταση..Καταρχας σταματηστε να ζηλευετε!Κατα δευτερον να σας υπενθυμισω το ποσο δυσκολο ειναι να βρεις καποιον που να αξιζει..Και ναι ρε φιλε ειναι κριμα να μην μπορεις να τον δεις!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ το βρίσκω κ κάπως γλυκό το "έρωτας στα χρόνια του κορωνοιού"...Θα τραβήξει κάπως η πλατωνική φάση κ μετά ενδεχομένως να είναι πιο όμορφα...( ή πιο άσχημα) Σαν δοκιμασία ωραία φαίνεται...
Άστα άστα. Σε καταλαβαίνω. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κόψανε και τα γυρίσματα από τις άγριες μέλισσες! Αμάν: Μια σειρά της προκοπής είχε και φέτος και την κόψανε κι αυτή.
Ανεξαρτητα απο τον κορονοϊο, ο καθενας εξακολουθεί να εχει τα θεματα κ τα προβληματα του. Μικρα ή μεγαλα. Ας μην το ξεχναμε αυτο. Κ ναι το βασικό ειναι να μένουμε στα σπιτια μας για να ελαχιστοποιησουμε την εξάπλωση, αλλα σε δευτερη φαση ειναι λογικο να σκεφτείς "γαμωτο, μα μολις ειχαμε γνωριστει". ΥΓ. Αν αξιζει (που λες προς το τελος) θα το δειξει ο χρονος.
Scroll to top icon