ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2020 | 16:47

Μα τι θα κανω...

Ειχα ολα μου τα σχεδια προγραμματισμενα,μεχρι που ηρθε αυτη η κ***καραντινα.. Θα σταματουσα απο τη δουλεια μου,για να παω να δουλεψω στην πρωτευουσα πανω σε αυτο που σπουδασα,και να νοικιασω να ζησω μονη μου και να ειμαι και με το αγορι μου.Μου μειναν 2 μαθηματα στο πανεπιστημιο τα οποια ηταν να τα δωσω τελη Μαρτιου και να πακεταρω να φυγω.Ωστοσο,τωρα ετσι οπως γιναν τα πραγματα,δεν ξερω αν θα θελει η εργοδοτρια που βρηκα να με παρει στη δουλεια,αν θα δωσω εγκαιρως αυτα τα μαθηματα να τελειωνω,αν θα πανε ολα καλα.Και θελω τοσο πολυ να φυγω,ενα χρονο περιμενα αυτη τη στιγμη.. Να ζησω εκει που θελω,οπως θελω,με αυτον που θελω...Εδωσα πολυ κοπο,για να φτασω εδω,δεν θελω να χασω ολα οσα ονειρευομαι..
3
 
 
 
 
σχόλια
Ηρέμησε. Μην πανικοβαλλεσαι. Το πρώτο μας μέλημα είναι να περάσουμε αυτή την μπόρα.Ύστερα γιατί να μη σε θέλει; Γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί..Τα δύο μαθήματα που χρωστάς όταν με το καλό ανοίξουν τα σχολεία μπορείς να τα δώσεις και χωρίς να μένεις εκεί..Σε όλους μας πάνε πίσω πράγματα...Όλοι χάνουμε κόπους .. Ηρέμησε.
Scroll to top icon