ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2020 | 19:30

φοβος και αβεβαιότητα

οκ σπίτι ολοι λουφαζουμε μην μας την πέσει ο κορονοιος . επαφές γιοκ ειμασταν που ειμασταν ο ενας με τον αλλον γενικα σε απόσταση . τωρα με αυτο κλείδωσε για τα καλα η κατασταση. πριν ψυχικά ειμασταν γεια σου . τωρα κυριολεκτικά !!!το ότι εγω ειμαι σπιτι ειν η ρουτίνα μου δε αλλαξε για μενα και κατι . μα για το μέλλον φοβαμαι τι κατάληξη θα εχει αυτο ??? είναι τρομακτικό να νιωθεις πως ολοι χαλαρά σε εχουν ξεχασει. ενα τηλέφωνό να μην σου κάνουν να δουν πως εισαι ??? μονον όταν ειχαν να αρπάξουν σε θυμόντουσαν !! εδω σε αυτη την κατασταση φαίνονται ολα στο φως . ποιοι σε εκτιμούν ποιοι οχι. ο καθενας το τομάρι του κοιτά κι την οικογενειουλα του . δε υπάρχει νοιάξιμο από πουθενα ουτε συγγενησ ουτες τίποτε.
22
 
 
 
 
σχόλια
Σ' ευχαριστώ πολύ Έλλη,για τις προτάσεις σου. Ελπίζω να καταφέρω να βρω κάποια με greek subs.Το γιατί νιώθω απογοήτευση,θα απαιτούσε μια τεράστια συζήτηση για να με νιώσει κάποιος...Ας είναι...Παλεύω όπως μπορώ.
Στα περισσότερα πακέτα κινητής και σταθερής περιλαμβάνεται δωρεάν χρόνος ομιλίας. Εδώ και αρκετά χρόνια θεωρώ ότι για να χαθούν κάποιοι απαιτούνται δυο μέρη. Αρα μπορείς να τους καλέσεις. Και δεύτερο ότι κάνεις προς ένα άλλο άτομο το κάνεις γιατί είσαι εντάξει με αυτό κι όχι γιατί θέλεις κάτι. Πάντως μπορείς να αναπροσαρμόσεις τη συμπεριφορά μετά την καραντίνα.
Καλησπέρα... Μπορείς να, κανεις και πραγματα χωρίς άλλους, ανθρώπους... Να μην εξαρτάσαι από κανέναν η καμμια, Πχ να διαβάσεις ένα βιβλίο... Να, καθαρίσεις το σπίτι να, ακουσεις μουσική... Να, πας έναν περιπατο... Μονη είμαι και δεν παραπονιεμαι... Εχω γενεθλια την Τετάρτη 1η Απριλιου και ουδείς, με θυμάται εδώ και χρόνια... Πέρσι προτεινα σε 4 άτομα να, βρεθουμε να, γιορτάζουμε και με απέρριψαν... Δεν θα, τρελαθω εννοείται... Εδώ πεθαινουν άνθρωποι και όλοι οι γιατροί τρέχουν μέρα νυχτα, και το ΕΚΑΒ και η Εοδυ και θα, παραπονεθω κιόλας; Ήρωες και τα σουπερ μαρκετ που εργάστηκαν την Κυριακή και οι φουρνοι και οι φαρμακοποιοί... Αντε χαλάρωσε... Όποιος μας, θέλει θα, μας, ψάξει αλλοιώς, θα, προσπερασει... ( είμαι γυναίκα και μιλάω για άνδρες)
κι αν δε με θυμηθούν γατουλα μου ............. δε με νιαζει πια εχω πάθει ανοσία στην αδιαφορία ............ κι εγω δε θυμαμαι κανεναν κι ειμαστε πατσοι χαχαχα του 83 γεννήθηκα εγω .....
Scroll to top icon