ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2020 | 06:07

Εξομολογηση

Συνειδητοποίησα ότι η εξομολόγηση μου η αρχική δεν δημοσιεύτηκε και κατάλαβα ότι ο τρόπος μου θα ήταν αγενής. Οπότε τη ξανά γράφω πιο ευγενικά με καλύτερο τρόπο. Αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι πολλές φορές βλέπω τις κοπέλες στην ηλικία μου να ντύνονται με κοντά ρούχα που επιδεικνύουν τα μέρη του σώματος τους η έχουν χάσει την αθωότητα τους σε σύγκριση με τα παλιότερα χρόνια. Αυτό από μικρή μου έχει δημιουργήσει μια ανασφάλεια γιατί θεωρώ ότι μου έχει περαστεί από τους γονείς μου η και από τη κοινωνία ότι οι γυναίκες αξίζουν μόνο αν είναι προκλητικές η όμορφες. Κατά τη γνώμη μου θεωρώ ότι όσες κοπέλες το διαιωνίζουν αυτό δε χρειάζεται. Εννοώ ότι δε χρειάζεται να νιώθουν αξία μόνο αν είναι όμορφες. Να νιώθουν περήφανες και για τη προσωπικότητα τους και το μυαλό τους. Ακόμη και αν δεν είναι τόσο εμφανίσημες. Αλλά όπως είπα είχα και ακόμη έχω, το ομολογώ, κάποια ανασφάλεια. Στην εφηβεία μου η μητέρα μου είπε ότι ακόμη και ένας σεμνός άντρας θα κοιτάξει το στήθος μου. Οπότε δεν ήθελα να νιώθω αξία μόνο από αυτό. Το στήθος μου το έκρυβα . Μπορεί να το έκρυβα βάζοντας τα χέρια μου μπροστά. Γενικώς άρχισα να ντύνομαι πολύ σεμνά και αρκετές φορές ήθελα να ήμουνα άντρας γιατί έτσι πίστευα ότι θα μπορούσα να πάρω θαυμασμό για αρκετά πράγματα. Η μητέρα μου μου λέει να είμαι πιο θηλυκή και ξέρω τι εννοεί. Μου λέει "να είσαι πιο θηλυκή πως θα σε πλησιάσει ένα αγόρι?" Το έχω ακούσει αρκετές φορές από άτομα. Διότι ντύνομαι με πουκάμισα και παντελόνια η σε ένα κλαμπ η κάπου επίσημα προτιμώ να φορέσω ένα κοστούμι από ένα φόρεμα. Και γενικά δε με πλησιάσει εύκολα ένα αγόρι. Δε τα κατηγορώ, είμαι και εγώ πολύ κλειστή. Απλά μου είχε μπει μέσα μου ριζικά η ιδέα ότι μονο οι προκλητικές κοπέλας η γυναίκες έχουν την προσοχή. Αν με πλησίαζε ένα αγόρι θα μου άρεσε να έβλεπε σε εμένα ένα αγνό όμορφο πρόσωπο και μετά μια όμορφη προσωπικότητα. Η επιλογή των ρούχων μου πιστεύω είναι καθαρά από επιλογή και όχι από ανασφάλεια. Απλά ελπίζω όταν νιώσω και εγώ έτοιμη και βρω έναν σύντροφο να κοιτάξει και άλλα πράγματα σε εμένα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ναι εντάξει, όλα αυτα, αλλά για να ανακαλύψει κάποιος την προσωπικότητα σου, τα χαρίσματα σου, θα πρέπει να σε προσεγγίσει και να κάνει παρέα μαζί σου Όταν εσύ με την εμφάνιση σου, όπως γράφεις, περιορίζεις τις πιθανότητες προσέγγισης, τότε μειώνεις και τις πιθανότητες σου να βρεις αυτό που θέλεις.
Δεν ισχύει αυτό πάντα..Εγώ μιας και είμαι χοντρούλα, δεν ντυνομουν προκλητικα γιατί δε μου έκαναν τα ρούχα!!! Φοράω κυρίως παντελόνια γιατί ντρέπομαι για τη φούστα. Αν βάλω φούστα θα είναι σαν αυτές που είναι μέχρι τη μέση της γαμπας.Κι όμως βρήκα τον άνθρωπο μου και σταδιακά χάνω τα κιλά.. όμως το σώμα μου ποτέ δε θα είναι το τέλειο.. Ένας άντρας που δεν τον νοιάζουν οι ξεπετες θα κοιτάξει κι άλλα πράγματα...Ντύσου όπως αισθάνεσαι και μην είσαι κλειστή στον έρωτα γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Δεν χρειαζεται να ντυνεσαι σαν τον James Bond οταν βγαινεις για να μην σε πουν πουτανι η στην πεσουν για τη κορμαρα σου!Βαλε ενα μετρο.. επισης εχω να σου πω οτι υπαρχουν πολλες γυναικες που ντυνονται σεμνα και ειναι πολυ μεγαλυτερα πουτανι σε σχεση με αυτες που ντυνονται πιο προκλητικα!Αυτα ειναι μεσσαιωνικα στερεοτυπα!
Εντάξει βρε κοπελα μου. Μη φτάνουμε στα ακρα. Ειτε στο ενα, ειτε στο αλλο. Καλο ειναι ο καθενας να φοράει ρουχα που του ταιριάζουν κ τον κολακεύουν. Αλλα κ συ μη φτάνεις σε σημειο να ντύνεσαι με ρουχα-τσουβαλια μονο κ μονο για να μην φαίνεται το σωμα σου. Δεν υπαρχει μονο ειτε αυτο, ειτε το ντύνομαι προκλητικά (αρα οποιος με πλησιάσει θα το κανει μονο για το σωμα μου). Κρατα ενα μετρο τεσπα. Κ δεν ειναι οτι σ αρεσει να ντύνεσαι οπως ντύνεσαι. Εκει θα πήγαινα πασο. Μη φτάνουμε σε υπερβολές, γενικα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon