ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2020 | 15:45

Είμαι αγόρι

κοντεύω τα 27 και ακόμα δεν έχω κάνει σχέση με κοπέλα.Ούτε σεξ έχω κάνει ακόμα.Λίγο η χαμηλή μου αυτοπεποίθηση λίγο,ότι είμαι λίγο κλειστός σαν χαρακτήρας και δεν έχω πολλές παρέες καθώς και ότι δεν το επιδίωξα και εγώ όπως έπρεπε πιστεύω οφείλονται σε αυτό.Δυσκολεύομαι να κάνω νέες γνωριμίες.Το θέμα είναι όμως ότι έχει αρχίσει να με τρομάζει η ιδέα ότι θα μείνω μόνος για όλη την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς να έχω κάποιον να με αγαπά και να με νοιάζεται.Δεν έχω εμπειρίες και αυτό με αγχώνει πολύ πλεον.Αισθάνομαι ότι αυτό θα είναι πλεόν ανασταλτικός παράγοντας για να κάνω κάποια σχέση ή σεξ με κάποια.Σίγουρα δεν θα το πάρει με καλό μάτι όλο αυτό κάποια που θα γνωρίσω και θα με απορρίψει εξ αρχής.Νιώθω ο χρόνος να με πιέζει πολύ.Η ψυχολόγια μου όπως καταλαβαίνετε δν είναι και η καλύτερη τον τελευταίο καιρό.Αν θα γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα πολλά αλλά αυτό δεν γίνεται.Δεν ξέρω αν υπάρχει γυρισμός σε όλο αυτό πια.Ελπίζω να υπάρχει...
21
 
 
 
 
σχόλια
Ελπιζω να δεις αυτο το σχολιο. Ειμαι κοπελα κοντα στη δικη σου ηλικια. Το γεγονος οτι εισαι ακομη παρθενος μου φαινεται πολυ γλυκο. Το γεγονος οτι δεν πηγες να το ικανοποιησεις αλλου, οικο ανοχης εννοω, δειχνει οτι εισαι ενας αντρας που κοιταει και τα συναισθηματα περα απο το κρεβατι. Και ευχομαι να βρεις μια αξιοπρεπη κοπελα που να στο αναγνωρισει αυτο. Επισης ειναι πολυ καλυτερο να μεινεις παρθενος παρα να χασεις τη παρθενια ενω δεν εχεις αισθηματα.
Κοίταξε να δεις..Μην βασίζεσαι στα πρότυπα που υπάρχουν γύρω σου.Για τον κάθε άνθρωπο και τον κάθε χαρακτήρα αυτά τα πράγματα έχουν διαφορετικό χρόνο.Δεν σου λέει κανείς ότι μέχρι τα 27 απαραίτητα θα έπρεπε να είχες κάνει σεξ ή σχέση.Δεν είναι θέμα επιλογών μόνο είναι και θέμα συγκυριών.Αυτό που προβάλλεται στις μέρες μας είναι ότι μέχρι τα 30 πρέπει να είμαστε οι φοβεροί εραστές με τις πολλές κατακτήσεις και τη λίστα με τις γκόμενες, την φοβερή δουλειά και τα χρήματα.Που αυτό ακριβώς κάνει πολλούς άντρες να αραδιάζουν διάφορες ιστορίες περί κατακτήσεων κλπ κλπ ζώντας μέσα στο ψέμα τους.Δε λέω υπάρχουν και αυτοί αλλά δεν είναι κανόνας.Είσαι συνεσταλμένος, έτσι είσαι τι να κάνουμε τώρα.Είναι η φύση σου.Αν σε ενοχλεί προσπάθησε να το βελτιώσεις αλλά μην αλλάξεις τον χαρακτήρα σου με γνώμονα το σεξ.Άλλωστε σε πολλές κοπέλες αρέσει και αυτή η πλευρά. Βρες τρόπους να έρθεις πιο κοντά σε κόσμο είτε είναι άθλημα είτε χόμπι.. προσπάθησε να είσαι ευχάριστος και να έχεις αυτοπεποίθηση.Δούλεψε εκεί που νιώθεις ότι μειονεκτείς και κάνε τις προσπάθειες σου..ήρεμα και χαλαρά. Και φυσικά δεν χρειάζεται να λες ότι δεν έχεις κάνει σεξ.Δηλαδή πιστεύεις ότι αν είχες δέκα γκόμενες η κάθε υποψήφια θα το έπαιρνε για καλό; Αντίθετα θα την έβαζες σε σκέψεις..
Θίγεις ένα υποκειμενικό για κάθε άνθρωπο ζήτημα. Οι σχέσεις και το σεξ είναι κάποιες μόνο από τις χαρές της ζωής, που είναι αλήθεια στο χέρι σου να απολαύσεις εάν πρώτα βελτιώσεις κάποια πράγματα που ξεκινούν, όπως όλα, από τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με την κατάλληλη ψυχοθεραπεία είτε χωρίς, εάν είσαι μεθοδικός. Από ό,τι βλέπω έχεις αυτογνωσία, που είναι το πρώτο βήμα προς την αλλαγή και θα σε πάει μπροστά ;-)Για να σου δώσω κουράγιο ότι η κατάσταση είναι φυσικά αναστρέψιμη, σου λέω ότι πολύ κοντινό μου άτομο έκανε σεξ πρώτη φορά λίγο πριν τα 30 του, ενώ ένιωθε ακριβώς όπως περιγράφεις. Πλέον, στα 39 του και 8 κοπέλες μετά, βρίσκεται σε μονογαμική σχέση. Η πρώτη του κοπέλα βρέθηκε από το Skype, τσάταραν για κάποιο καιρό και βρέθηκαν μόλις αποφάσισαν ότι ταίριαζαν. Μπορείς κι εσύ να ξεκινήσεις να μιλάς με κοπέλες είτε σε online chat είτε irl, χωρίς να έχεις συγκεκριμένες προσδοκίες, για να μην απογοητεύεσαι, να δεις πώς επικοινωνούν και εάν κάποια θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα. Είναι καλός τρόπος για να κάνουν μια αρχή όσοι από εμάς είναι ντροπαλοί και εσωστρέφείς (και πού να δεις πόσες τέτοιες κοπέλες υπάρχουν που εύχονται να τις καταλάβει κάποιος και να προχωρήσουν μαζί ;-)) Practice makes perfect. ΥΓ. Ας μην προδικάζουμε τα πράγματα, όλες οι ζωές και άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Θυμάμαι είχα αποδεχτεί ότι θα πεθάνω παρθένα κάποτε. Καλή τύχη φίλε :)
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΑΚΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΜΗ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΡΩΣΙΔΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 35. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4-5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ (ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ BOOST ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗΥΓ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!!
Χαχα συνεδρίες... Επιστημονική προσέγγιση.Δεν διαφωνώ αλλά για το συναισθηματικό κομμάτι δεν θα βοηθήσει αυτή η λύση. Ο εξ. μιλάει και για αγάπη και ενδιαφέρον..
Scroll to top icon