ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2020 | 04:44

Βαρεθηκα

Βαρεθηκα να κοιταω την οθονη του κινητου μου περιμενοντας ενα σου μηνυμα. Βαρεθηκα καθε φορα που χτυπαει το κινητο μου να ταρακουνιεται ολο μου το ειναι πιστεύοντας οτι ετσι, για λιγο, φευγαλεα, γυρισα στο μυαλο σου. Βαρεθηκα να απογοητευομαι καθε μερα που περναει και παραλληλα να ελπιδοφορω οτι θα φανεις. Εσυ τα καταφερες προχωρησες αλλα για μενα δεν μπορεσε ποτε να ληξει.Δεν σε πιεσα ποτε, σου'χα ειχα πει απ'την αρχη, να'σαι εκει οπου νιωθεις ευτυχισμενος.Απλα θα συμπληρωνα, αν ειχα την δυνατοτητα και θα σου ζητουσα μονο αυτο...να μ'αφηνες να μαθαινω που και που τα νεα σου, αν εισαι καλα εστω. Φοβαμαι, οι καιροι αλλαξαν, φοβαμαι την πιθανοτητα να μου παθεις κατι και να μην μπορω καν να το μαθω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχως οταν ο αλλος δε νιωθει το ιδιο καλο ειναι να προχωραμε παρακατω..και γω καποτε ειχα καποιον στο μυαλο αλλα ο μονος τροπος να επικοινωνησω ηταν μεσω εμαιλ..στην αρχη απλα του εστειλα πως νιωθω χωρις να περιμενω απαντηση...οταν ξαναστειλα τοτε με τις πυρκαγιες στο ματι απο φοβο μηπως επαθε κατι δεν απαντησε ουτε σε αυτο.. μετα καταλαβα οτι νοιαζομαι και σκεφτομαι καποιον που ποτε η πλεον δεν ενιωθε οπως εγω οποτε το πηρα αποφαση και προχωρησα. .παρτο και συ αποφαση
Αν πάθει κάτι, το πιο πιθανό είναι να το μάθεις κάποια στιγμή. Τα κακά νέα μαθαίνονται δυστυχώς. Αν δεν θέλει επικοινωνία, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πρέπει να το θέλει και κείνος (αν ξέρει τι θέλει φυσικά).
Καταρχάς να σε ενημερώσω ότι σε εκείνον πιθανότατα δεν του καίγεται καρφί για σένα και σε έχει διαγράψει πλήρως.Κατά δεύτερον, σε κάτι τέτοιες καταστάσεις, δε χρειάζεται ούτε επικοινωνία ούτε ''να μαθαίνουμε νέα'', σε κάνουν να ελπίζεις και σε κρατάνε πίσω.Τέλος, όσο είσαι εκεί, εκεί θα παραμένεις και θα χάνεις τη ζωή σου αναπολώντας ένα ωραιοποιημένο παρελθόν.
Scroll to top icon