ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2020 | 09:27

Είμαστε και εμείς...

Που πρέπει να πάμε στη δουλειά.. Από τη μια λέω να μη σκέφτομαι όλη αυτή την τρομοκρατία από την άλλη βλέπω και τους δρόμους χωρίς κόσμο και λέω τι γίνεται?Να παρατήσεις τη δουλειά?Μας γέμισαν συναισθήματα φόβου όλα μπερδεμένα στο μυαλό μου!
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλή δύναμη σου εύχομαι!! Αν έχεις τις απαραίτητες προφυλάξεις όσο γίνεται γιατί να παρατηρήσεις τη δουλειά σου; Αυτό σημαίνει οικιοθελης αποχώρηση κι επομένως χάνεις δικαιώματα όπως πχ έστω και ταμείο για λίγο καιρό. Έρχεσαι σε επαφή με κόσμο; Πχ σούπερ; Δουλεύεις σε μαγαζί που έχει μόνο ντελιβερι; Αν παίρνεις σωστά τις προφυλάξεις όσο γίνεται δηλ να το πάρουμε σωστά γιατί να βασανίζεσαι; Έχεις καβαντζα μετά να περάσεις αν παραιτηθείς;;Σκέψου καλά τα πάντα εξ μου..
Νομίζω ότι βλέπω παραπάνω κόσμο να κυκλοφορεί τώρα με τον έλεγχο πάρα νωρίτερα. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, όντως υπάρχει ένα ρίσκο και απαιτεί από σένα μια μεγάλη συγκεντρωση και προσοχή αλλά από την άλλη το άγχος ρίχνει το ανοσοποιητικο!
Scroll to top icon