ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2020 | 13:03

Σε τι κόσμο ζούμε;

Στο διπλανό διαμέρισμα μένει μια οικογένεια με ένα παιδάκι δύο ετών. Η γυναίκα μόλις γέννησε έμαθε ότι έχει καρκίνο και πρέπει να κάνει χημειοθεραπειες. Όλα αυτά τα χρόνια παλεύει με το θηρίο. Προχθές έλαβε μια κλήση από μια γυναίκα η οποία της συστήθηκε ως η σύντροφος του άντρα της. Της είπε ότι δεν μπορουν άλλο να περιμένουν το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με την υγεία της και της ζήτησε να χωρίσει τον άντρα της για να ζήσουν τον έρωτα τους. Η κοπέλα ήρθε και μου τα είπε όλα αυτά κλαίγοντας ζητώντας να τη βοηθήσω. Τι καθίκια που είστε οι άντρες!
9
 
 
 
 
σχόλια
Ας μη γενικεύουμε. Δεν είναι οι άνδρες καθίκια. Ο συγκεκριμένος είναι. Αν ένας άνδρας έγραφε ότι όλες οι γυναίκες είναι σκύλες, σεξιστη θα τον ανεβαζαμε, μισογυνη θα τον κατεβάζαμε (εγώ ειδικά πρώτη απ'όλες). Έτσι λοιπόν και σε εσένα θα πω ότι η εξομολόγηση σου φλερτάρει επικίνδυνα με τον μισανδρισμο!
Αν κρυβόμαστε πίσω από το φύλο, χάνουμε την ευθύνη των πράξεων μας. Να, για κάτι τετοια πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο να τιμωρεί τέτοια εγκλήματα, μολονότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κριθούν δικαίως. Σίγουρα για μένα θα έπρεπε να παίζει και χρηματικό πρόστιμο πολύ μεγάλο, συνδυαστικά με παρά-πάρα-μα πάρα πολλές ώρες κοινωνικής εργασίας.
Scroll to top icon